Breaking

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ετοιμαστείτε … η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρόκειται να περασει σε πλήρη εξέλιξη και ο κόσμος μας θα μετατραπεί σε «κατι» που δεν τον φανταζομαστε….

Τα σχέδια κινούνται με»ταχεία πορεία», καθώς τα διεφθαρμένα εγκληματικά καθεστώτα που καταλαμβάνουν επί του παρόντος τις υψηλότερες πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές θέσεις στον κόσμο, οι οποίες καθοδηγούνται από τη κακή δαιμονική επιρροή της νέας παγκόσμιας τάξης, πρόκειται να προχωρησουν σε πολλους  πόλεμους με τον κόσμο να βρισκεται σε πανικο και σε ματαιες προσπάθειες να διατηρήσει τον έλεγχο.

Οι Αμερικανοί έχουν κουραστεί να προπαγανδιζονται, να ελεγχονται και να φυλακιζονται από ένα παράνομο ολοκληρωτικό καθεστώς που καταστρέφει το Σύνταγμά τους, τα νομοσχέδια τους και τους στερει τις ατομικές τους ελευθερίες. Η απόδειξη είναι η δημοτικότητα του Donald Trump! 
Το 2017 θα είναι ένα έτος ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ!
Οι Παγκόσμιοποιητες είναι εντελώς άνομοι και ετοιμάζονται να συλλάβουν και να ρίξουν στη φυλακή όποιον μπαινει εμποδιο στο  να εκπληρώσουν το σχέδιό τους.
Σύντομα θα αναστείλουν τα δικαιώματα 1ης και 2ης τροποποίησης του συνατγματος και θα πάρουν τον απόλυτο έλεγχο του Διαδικτύου οπως και θα κατασχέσουν τα όπλα μας.
Πατριωτικές φωνές και θρησκευτικοί «εξτρεμιστές» που αντιτίθενται στην επίσημη θεση της καθε κυβέρνησης, θα λογοκρίνονται και θα σιωπούν.
Κάθε δημοσιογράφος που προσπαθεί να διεξαγάγει ειλικρινή έρευνα θα συλλημβανεταθ και θα πεταγεται στη φυλακή. Αυτο θα προηγηθεί από μια σταδιακή μαζική επίθεση FALSE FLAG που θα περιλαμβάνει είτε χημικά, ειτε βιολογικά  / ή πυρηνικά όπλα.
Θα υπάρξει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση μαζί με την καταστροφή του Petrodollar και του δολαρίου των ΗΠΑ ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος.
Ο «θάνατος του δολαρίου» έχει συζητηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. Μην εξαπατατηθειτε και πιστέψετε στους «χρήσιμους ηλίθιους» που λένε: «Όλα είναι θαυμάσια, είμαστε σε μια» Χρυσή Εποχή «και υπάρχουν καποιοι κακοι γύρω μας που τα κανουν αυτα  .»
Σημειώστε αυτά τα λόγια, η μέρα έρχεται για έναν τον ενα ΚΟΣΜΟ,για το ενα ΝΟΜΙΣΜΑ,την  ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Τελικος στοχος  θα ειναι να πρέπει να παραιτηθείτε από την πίστη σας στον Ιησού Χριστό και «να ακολουθησετε  την «αληθεια της NWO», αλλιώς θα θανατωθείτε.
Το 2017 θα είναι ένα έτος απίστευτης ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ! (Περισσότερα για το γιατί αυτό είναι στο Μέρος 3 μαζί με 20 τρόπους για να προετοιμαστείτε εσεις και οι αγαπημένοι σας για αυτό που έρχεται.) Μην είστε ανόητοι – ετοιμαστείτε τώρα – σήμερα. Είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμενος  ένα έτος νωρίτερα από το να εισαι καθυστερημενος και να ειναι πια μια μέρα αργά – αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά!
Οι συνέπειες του τι είναι έτοιμο να συμβεί για τον μέσο Αμερικανό δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικό, αλλά πολλοί ακόμα δεν έχουν καθόλου ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Το 62% του αμερικανικού πληθυσμού έχει λιγότερα από 1000 δολάρια σε οικονομιες.
Το κλείσιμο των τραπεζών, οι ταραχές, οι πόλεις που θα καίγονται, η λιμοκτονία, το χάος, ο στρατιωτικός νόμος, η κατάσχεση πυροβόλων όπλων, οι καταυλισμοί της FEMA, τα συνταγματικά δικαιώματα μας που εκτοπίστηκαν, οι παγκοσμιοποιημένες εξαγορές, οι ασθένειες, η απελπισία, οι συμμορίες, αναπτυσονται σαν μελλοντικες εικονες ….Προσθέτοντας  βεβαιότητα στο οτι θα συμβουν οι προσεχεις  πολεμοι που περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στο γκρεμό του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου .
Αν ζείτε στην Αμερική σήμερα, οι πιθανότητές σας να επιβιώσετε για να δείτε το έτος 2025 είναι ακριβώς 1 στα 5 (Deagel). Συγκλονιστικό! Αλλά μην κουνάτε το κεφάλι σας και είστε πολύ γρήγοροι για να απορρίψετε αυτό που μόλις διαβάσατε …. θυμηθείτε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην κάνει ένα εγκληματικό καθεστώς για να παραμείνει στην εξουσία. Θυμάστε τους Ναζί;
Δεστε τους ανθρώπους σας με τις ζώνες ασφαλείας και κρατηθειτε καλά, η βόλτα σε αυτητην ζωη είναι έτοιμη να εκτροχιαστει. Προσευχηθείτε, εμπιστευθείτε το Θεό για τη ζωή σας, προετοιμαστειτε, χρησιμοποιήστε τη σοφία σας, αποκτήσετε εξειδίκευση στα απαιτούμενα επαγγελμάτα τεχνης, αποθηκεύστε μερικά τρόφιμα, νερό, μετρητά, πιστόλια, χρυσάφι, προϊόντα μπάνιου, μπαταρίες, βιβλία, φάρμακα και συλλογή αληθινών πληροφοριών. .
Προσευχήσου για να υπαρξει ένα υπόλοιπο πιστών, πατριωτών και πολεμιστών να σηκωθούν και να πάρουν τη χώρα μας πίσω από τους άθλιους ανόητους Παγκόσμιους εκτελεστες και να επιβεβαιώσουν την αμερικανική μας χριστιανική κληρονομιά.
Προσευχήσου για μια γνήσια αναγέννηση για να ξυπνήσει τις σκοτεινές πια καρδιές που έχουν καταλάβει αυτή την κακή γενεά.

Φροντίστε να παρακολουθήσετε τα βιντεο «FUTURESHOCK 2017-2020: Η ζωή σας είναι έτοιμη να αλλάξει!

Θα υπάρξει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση μαζί με την καταστροφή του Petrodollar και του δολαρίου ΗΠΑ ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος. Ο «θάνατος του δολαρίου» έχει μιλήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά θα τελειώσει τελικάΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου