Breaking

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Θυμάσαι τα Chemtrails: Οι αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις αποστελουν τα αεροσκάφη ψεκαστήρια τους ως απάντηση στο Harvey!!

Το Πεντάγωνο μόλις απέστειλε ψεκαστικα C-130H από την 910η πτέρυγα Airlift της Air Force Reserve που βρισκεται στο Youngstown, Ohio στο Τέξας σαν αντιμετρα στον τυφώνα Harvey.
Τα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα ειδικο συστημα ψεκασμού με στόχο την «ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της επακόλουθης βίαιης καταιγίδας».


Σύμφωνα με το άρθρο, τα ειδικά εξοπλισμένα C-130Hs μπορούν να ψεκάζουν ευρείες περιοχές με διάφορες χημικές ουσίες για «πολλαπλές εφαρμογές, όπως διάχυση πετρελαιοκηλίδων, η καταστροφή επεμβατικής βλάστησης και ο έλεγχος πληθυσμών εντόμων».
Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά μόνιμα και πολυ μολυσμένα νερά γύρω από το Χιούστον και άλλων περιοχων που επηρεάστηκαν από την καταιγίδα, οι πληθυσμοί των εντόμων είναι βέβαιο ότι θα εχουν τεραστια αυξηση, κάτι που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τον πληθυσμό του νοτιοανατολικού Τέξας και ηδη οι πρώτοι στρατιωτες εργάζονται για να βοηθησουν την περιοχή να σταθει ξανα στα πόδια της.
Τα κουνούπια που μπορούν να μεταφέρουν και να μεταδώσουν την ελονοσία, τον ιό του δυτικού νείλου, το zika και πολλούς τύπους εγκεφαλίτιδας θα αποτελέσουν το στόχο της δράσης.
Υποτίθεται ότι τα C-130s θα ψεκασουν πάνω από έξι εκατομμύρια στρέμματα γης οταν θα φτασουν στην περιοχή, πολύ περισσότερα εδάφη από ό, τι σε προηγούμενες επιχειρήσεις μετά απο τυφώνα.
Το Χιούστον και οι γύρω περιοχές πρόκειται να πάρουν την καθημερινή τους δόση απο chemtrails σε μεγάλες ποσότητες. Κάθε αεροσκάφος μπορεί να ψεκάζει 190.000 στρέμματα την ημέρα αφηνοντας χημικά στην ατμόσφαιρα που τελικά καταλήγουν στους ζωντανούς οργανισμούς.
Πίσω στον πόλεμο του Βιετνάμ, το Πεντάγωνο ξεκίνησε το ζιζανιοκτόνο πολεμικο ψεκασμα του Operation Ranch Hand,με το οποίο ψεκάστηκε το χημικο Agent Orange (είναι η κωδική ονομασία για ένα από τα φυτοκτόνα και αποφυλλωτικά που χρησιμοποιήθηκαν απο το Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για την απογύμνωση των δασών του Βιετνάμ) για την αποψίλωση των δασων οπου κρυβονταν οι βιετνγκοκ.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία για τον Καρκίνο, «τώρα υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία του ανθρωπου απο το Agent Orange» !
Μερικοί βετεράνοι που επεστρεψαν απο το Βιετνάμ άρχισαν να αναφέρουν δερματικά εξανθήματα, καρκίνο, ψυχολογικά συμπτώματα, γενετικές ανωμαλίες στα παιδιά τους και άλλα προβλήματα υγείας στη δεκαετία του ’70. Το 1979, κατατέθηκε αγωγή κατά της κατηγορηματικής δράσης εναντίον μεγάλων εταιριων παραγωγης ζιζανιοκτόνων και τελικα διευθετήθηκε το 1984 εξωδικαστικά, φερνωντας σε Ταμείο Διακανονισμού το θεμα του Agent Orange.

Παρακολουθήστε το 910ο αεροψεκαστικό C-130H σε δράση ψεκασμού εντομοκτόνων στην ατμόσφαιρα πάνω από το Charleston ..

Το άρθρο τελειώνει λέγοντας στους Τεξανους να μην ανησυχούν αν βλέπουν ή ακούν ένα C-130H με ψεκαστήρα που αμολαει χημικά αποθέματα χαμηλού υψομέτρου απο πισω του.
Το παραπάνω μάθημα που πηραμε από το Βιετνάμ φαινεται να μην το λαμβανει υποψη του το Πεντάγωνο και να εξακολουθεί να είναι διατεθειμένο να ψεκάζει χημικές ουσίες στην ατμόσφαιρα με αγνοία για το κακο που μπορει να κανει κατα της ανθρώπινης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου