Breaking

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, »FEMA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FBI , ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ »CIA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »NSA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, »FEMA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FBI , ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ »CIA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »NSA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ , ΤΥΦΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΞΙΚΟ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΕΡ-ΣΕΙΣΜΟ 8+ ΡΙΧΤΕΡ.  ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ –ΡΩΣΣΙΑΣ–ΚΙΝΑΣ–ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΛΟΓΩ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΩΣ  ΟΓΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΥΔΑΤΟΦΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΕΡΑΤΩΔΩΝ ΥΔΑΤΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΟΓΚΩΝ ΑΠΟ ΜΑΖΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΓΗΙΝΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ .

ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ  ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΩΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΩΕΙΔΟΥΣ ΠΤΩΣΕΩΣ , ΝΑ ΣΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ , ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡ-ΤΥΦΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡ-ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΑ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΡΙΞΕΙΣ ΓΗΙΝΩΝ ΚΟΙΛΟΤΗΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΤΕΤΗΓΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΣΩΘΕΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΥΡΤΗΣ ΓΗΣ.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ  ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΩΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΗΠ.Ε.Ι ( ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ –ΙΑΠΩΝΙΑΣ) , ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ , (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ) , ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΑ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.
ΕΙΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ , ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΤΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡ-ΤΥΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ ( ABSORPTION) ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ, ΑΝΑΚΛΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ , ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ , ΩΣ ΝΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ.

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΗ ΓΗΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ , ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ  ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ.
Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ »FBI» ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ ΕΠΙ  ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ HAARP ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΓΗΙΝΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ , ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ »MASERS» ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ »MASERS» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΡΟΠΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ »HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ , ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΩΝ »ΑΟΑ» ΚΑΙ »ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΤΕΛΟΣ , ΟΒΕΡ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 6931836204/6983657954
Υ.Γ (1):
ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΑΠΑΣΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΥΣΣΩΝΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ , ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ.
Υ.Γ(2):
Η ΟΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ HAARP ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Υ.Γ(3):

ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΓΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου