Breaking

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ελάτε να σας συστήσω στον woody woodpecker !


Χμμμ ,..αυτό το άρθρο θα φτάσει πολύ βαθιά ….αυτό το άρθρο μέσα σε λίγα λεπτά θα το διαβάζουν σε πολύ βαθιά υπόγεια σε όλο τον κόσμο!
Μου πήρε ώρες σκέψεις , μέρες περιμένοντας το σημάδι ότι πρέπει να συμβεί !
Θα μπορούσε ένα άρθρο το οποίο θα κάνει καρέκλες να τρίσουν να είναι απόλυτα ξεκάθαρο;
Θα μπορούσε ενα άρθρο που θα μιλήσει για ενα από τα μεγαλύτερα μυστικά να μην χρησιμοποιήσει την συγχρονικοτητα ;
Ναι αν ο ίδιος ο Woody δεν ήταν ένα όπλο συγχρονικοτητας …!
Με την έννοια woody woodpecker πολλοί ψαγμένοι ερευνητές θα μπερδευτούν μιας και πάνω σε αυτό το όνομα έχουν υπάρξει και άλλες συνωμοσίες , ίσως και στημένα έτσι ώστε στο πεδίο να χαραχτούν τα νερά και οι συνειδήσεις !
Εγώ όμως θα σου δώσω ..έτσι όπως πρέπει να δώσω ..σε όλους όσους σήμερα πάρουν αυτή την πληροφορία …. όλα όσα χρειάζεται το συνειδητό σου ..για να αρχίσει να γνωρίζει τον woody woodpecker!
Οι μεγάλοι μύστες έχουν μιλήσει και έχουν πει ότι με ένα μικρο τυμπανακι … που κάνει ένα απλό ηχο … η κροτάλισμα επαναλαμβανόμενο … μπορούσαν να αλλάξουν την πραγματικότητα !
Σαν την σταγόνα που τρυπά το βράχο ένας ήχος …ένα τακ …και ακόμα ένα τακ … μπορείς να αλλάξεις πολλά …να καλέσεις πολλά… να βοηθήσεις την μήτρα της τύχης να πει ναι η οχι !
Αν αφουγκραστεις σήμερα το γύρω σου … αν το κάνεις με καθαρή καρδιά ..άνευ φόβου …αποστασιοποιημένος από τα πάντα …από δόγμα και ταμπέλα …τότε θα δεις ..την πληροφορία να ακούγεται σαν ένα μικρο τυμπανακι …που κάποιες μέρες είναι πιο έντονο και γρήγορο…και κάποιες άλλες πιο αργό και μονότονο… ένας τρυποκάρυδος σε μέθη και ένας τρυποκάρυδος σε κατάθλιψη !
Κάποτε ο Τεσλα είχε πει οτι μπορούσε με επαναλαμβανόμενη δόνηση πάνω σε ένα μέτρο γης να δημιουργήσει σεισμό όπου θέλει !
Τακ … μια τρομοκρατική επίθεση …τακ άλλη τρομοκρατική επίθεση …τακ μια γυναίκα σφαγμενη …τακ στην Αγγλία ..τακ στην Γαλλία …Τακ στο Ιράν …και ο woody woodpecker τρυπά την νόηση σου , την ψυχή σου , την συνείδηση σου…και αν αυτά διαστρεβλώσουν αντίληψη…..τότε αλλάζει και η πραγματικότητα !
Μου πήρε πολλές ώρες σκέψεις ….πολλές μέρες να πάρω άδεια … άδεια από την ψυχή μου …
Αν οι ελεγκτές της πραγματικότητας μας επέλεξαν να κάνουν χρήση μυστικών όπλων τότε θα πρέπει να κάνουμε κάτι άμεσα ….!
Βέβαια υπάρχουν όπλα κοινωνικής μηχανικής , ψυχοηλεκτρονικα όπλα και άλλα πολλά … αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μιλάνε με το κύτταρο της μήτρας !

Αγόρασα ένα μικρο τυμπανακι από το Θιβέτ … τα ονομάζουν rattle drums και η δοξολογία τους πιστεύει ότι προμηνύουν με τον ήχο τους την Άνοιξη, προκαλούν συναισθήματα χαράς και αναζωογονούν την ψυχή και το πνεύμα…
Θα προτιμούσα να είχα ένα σείστρον ….αλλά ο χρόνος δεν με βόλεψε όπως έπρεπε …!

Τι σχέση έχει ο Woody τώρα με τις αγορές μου .;; χμμμμμ
Τακ…Τακ…. Στο πεδίο μπάλα δεν παίζει μόνος του κανείς ….!
Αν κάποιοι κάνουν ζαβολιές πρέπει να τους γίνει ενθύμηση πως παίζεται το παιχνίδι !
Είναι το πρώτο άρθρο που ξεκάθαρα θέτει θέμα αντίδρασης ..και γίνεται με πλήρη γνώση του τι εννοώ και γράφω ….!
Βέβαια οι νόμοι δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα όσο μιλάω για έναν χώρο όπου το 99% θεωρεί ανύπαρκτο !
Όσο και αν γίνω κλέφτης στον Άδη και φέρνω πίσω τα σανδάλια από τους νεκρούς …. δεν θα είμαι εδώ ποτέ κλέφτης !
Και εδώ όσο σου γνωρίζω τον δικό μας woody woodpecker …μάλλον όσο σε ενημερώνω ότι αν αφουγκραστείς πλέον θα ακούσεις ένα τακ εκεί και ένα άλλο τακ εδώ….μπορείς να γελάσεις όσο θες μαζί μου !
Απλά όσο θα γελάς έχε πλέον τα μάτια σου ανοικτά … γιατί ένα μικρο πουλάκι ξεκίνησε να ζητά …χμμμμ να επιβάλει ..μια νέα πραγματικότητα στην τύχη… και ο συγχρονισμός των γεγονότων πια …δεν θα έχει μόνο έναν τόνο και έναν μαέστρο !
Αν έβλεπες τα μούτρα αυτουνού με την στολή που μόλις σηκώθηκε τρέχοντας να φτάσει στα κεντρικά γραφεία θα γελούσες πιο πολύ …..!!
Τακ Τακ……Τακ Τακ….
Stranger…
Υ.Γ Ναι ναι γνωρίζω ότι πρέπει να παίρνω άλλα φάρμακα ..η να δω κάποιον ειδικό …. όλα μια άλλη πραγματικότητα είναι … !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου