Breaking

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Προειδοποίηση Κάτι μεγάλο είναι έτοιμο να συμβεί στην Αμερική Ο στρατιωτικός νόμος έρχεται – 100% πιθανότητα να συμβεί

Ο κατάλογος των παρακάτω ενοτήτων είναι η πεποίθησή μου για το τι θέλει να επιτύχει η κυβέρνηση όταν ανακοινωθεί ο στρατιωτικός νόμος. Αυτός ο κατάλογος είναι σημαντικός και για να επιτευχθεί στο σύνολο του, θα απαιτηθει εξαιρετικός χρονισμός και χρήση ακραίας βιας. Φυσικά, όλα τα στοιχεία που παρατίθενται παρακάτω δεν θα συμβούν αμέσως όταν θα ισχύσει ο στρατιωτικός νόμος, αλλά αντιπροσωπεύει την απόλυτη «λίστα επιθυμιών» των παγκοσμιοποιημένων πολιτικών της νέας παγκόσμιας τάξης (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου) καθώς και των υπερ-πλούσιων τραπεζίτων που τραβουν τις χορδές εξουσίας πίσω από την κουρτίνα.

Επειδή αυτή η ατζέντα αντιπροσωπεύει μια ακραία μεταμόρφωση της Αμερικής, ξέρετε ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν αυτό που οργανωνουν ως μυστικό από τις μάζες – μέχρι να φτάσουν στην κρίσιμη μάζα και η καθε αντισταση να ειναι άκαρπη. Ο στρατιωτικός νόμος στην Αμερική, μόλις ξεκίνησε, δεν θα τελειώσει ποτέ (εκτός αν η κυβέρνηση ανατραπεί) επειδή ο στόχος είναι να αλλάξει ριζικά τα πάντα.
1. Έλεγχος του πληθυσμού. Ο πρώτος σκοπός του στρατιωτικού νόμου είναι να τοποθετηθεί ολόκληρος ο πληθυσμός υπό αυστηρό έλεγχο. Αν μπορέσουμε να γλιτώσουμε από την υπακοή και να μην επαναστατησουμε, θα συνεχίσουν γρήγορα τα πιο ακραία μέτρα τους.
Α. Όλοι οι κρίσιμοι πόροι θα κατασχεθούν ή / θα ελεγχθούν. Ο πλήρης έλεγχος της διανομής του εφοδιασμού σε τρόφιμα, το νερό, η βενζίνη και ο ηλεκτρισμός θα αναγκάσουν τους περισσότερους ανθρώπους να συμμορφωθούν. Η εξάρτηση από την κυβέρνηση θα ενθαρρυνθεί απο τα μεσα παραπληφορησης τους. Η αυτοεξυπηρέτηση από την αποθήκευσή ή την καλλιέργεια τροφίμων θα είναι παράνομη και θα υπόκειται σε κατάσχεση ολα τα εργαλεια και αποθυκευτικα προιοντα αν σε πιασουν να το κανεις. Το γλυκό νερό θα είναι ναρκωτικό (ακόμη περισσότερο από ό, τι είναι τώρα) και θα είναι επίσης δυσκολα διατιθέμενο.
Β. Είναι πιθανό να είναι υποχρεωτική μια εθνική ταυτότητα (ή χειρουργικά εμφυτευμένο τσιπ βιομετρικής ταυτότητας). Με τον εντοπισμό ολου του πληθυσμού θα ειναι πιο δύσκολο να επαναστατησεις ή να ξεφύγεις
Γ. Όλες οι μορφές χρημάτων θα υπόκεινται σε αυστηρή ρύθμιση και έλεγχο. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα συνταξιοδοτικά ταμεία θα κλαπούν. Ο χρυσός θα κατασχεθεί (ακόμα και αν ο Πρόεδρος ξαναγινει ο Franklin Roosevelt). Η εμπορία θα γίνει παράνομη. Μόνο οι εγκεκριμένες και καταγεγραμμένες οικονομικές συναλλαγές θα επιτρέπονται. Οτιδήποτε γίνεται κάτω από το τραπέζι Θα τιμωρείται σκληρά με αυστηρές ποινές.
Δ. Η προπαγάνδα θα τροφοδοτείται συνεχώς προς τον πληθυσμό για τον λόγο του εθνικού ελέγχου. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως ο σωτήρας της χώρας από οποιαδήποτε κατασκευασμένη κρίση έχουν οι ιδιοι δημιουργησει. Μην πιστεύετε σχεδόν τίποτα απο οσα σας λένε. Σχεδόν ό, τι λένε θα είναι ένα υπολογισμένο ψέμα που έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά να ελπιζετε και υποτακτικους μέχρι να μην είναι πλέον δυνατή η αντίσταση σας.
2. Θα υπαρξει Αδίστακτη Εξάλειψη των Αγωνιστών και τον αντιφρονουντων. Οι βαθμολογίες έγκρισης σαν ανθρωπο υπακουο και χρησιμο απο την κυβέρνηση βρίσκονται ήδη σε κρυφο συρταρι,ολοι οι αλλοι απλα θα χαθουν . Έτσι μια αδίστακτη συμπεριφορα είτε θα πόλωση την αντίσταση περαιτέρω ή θα αναγκάσει τους ανθρώπους να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά με την εσφαλμένη πίστη ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Τα πραγματα δεν θα ξανα γινουν ΠΟΤΕ καλυτερα!.
Α. Ριζικός έλεγχος σε όλη την επικοινωνία. Το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, το Ίντερνετ και ο τύπος θα υποστούν έντονη λογοκρισία ή θα κλείσουν εντελώς. Θα επιτρέπονται μόνο φιλικά προς την κυβέρνηση προπαγανδιστικά μέσα. Τα κινητά τηλέφωνα θα ρυθμίζονται και θα αποκόπτονται αν χρησιμοποιηθούν έναντι αυτης της κατάστασης. Ένα απροειδοποίητο κοινό που δεν μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά θα έχει μεγάλη δυσκολία να δημιουργήσει μια εξέγερση, να βρει τους τροπους να ενωθει κοκ.
B. Έλεγχος όλων των μεταφορών. Κάθε μορφή μεταφοράς θα αναλαμβάνεται και θα ελέγχεται από το κράτος. Τα αυτοκίνητα θα κατακρατηθούν εάν υπαρχει υποψια για εξέγερση. Η ελευθερία κινήσεων θα μειωθεί δραματικά.
Γ. Επίπεδα ελέγχου TSA και FEMA. Όλοι θα υπόκεινται σε τυχαία σημεία ελέγχου για αναζήτηση απαγορευμενων προιοντων , οπλων η αλλων επικινδυνων υλικων και θα δεχονται κατάσχεση η και φυλακιση αν τους πιασουν. Δεν θα υπάρξουν ομως παραβιάσεις των δικαιωμάτων των πολιτών μιας και η απεριόριστη κράτηση στους αρχικους που θα αντισταθουν θα είναι η μονιμη απειλή που θα κρατήσει τους περισσότερους ανθρώπους συμμορφωμένους.
Δ. Καθιέρωση απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ο περιορισμός των χρόνων και των τόπων κίνησης θα καταστήσει πολύ πιο δύσκολη την αντίσταση και τη διαφυγή και θα διευκολύνει πολύ περισσότερο την κυβέρνηση.
Ε. Οι σκληρές κυρώσεις θα εκδιδονται επί τόπου. Οι τοπικοί υπάλληλοι θα εξουσιοδοτηθούν να επιβάλλουν ποινικές αποφάσεις, συλλήψεις και ακόμη και εκτελέσεις χωρίς συνομιλίες ή αποδεικτικά στοιχεία που βασίζονται στην παραμικρή υποψία.
ΣΤ. Οι τρομοκρατικές ενέργειες θα δημιουργουνται για να προκαλέσουν φόβο. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να μοιάζει με τον σωτήρα μας, καθώς υποτίθεται ότι θα σταματούν αυτά τα τρομακτικά γεγονότα False Flag που θα έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Ο φόβος μέσω των αεροσκαφών-drones, οι κατασκόποι της γειτονιάς, η ηλεκτρονική επιτήρηση και η παρουσία της στρατιωτικής αστυνομίας παντού θα καταστήσουν αυτον τον κόσμο αηδιαστικό για τους πολίτες που δεν είδαν όλο αυτό το μελλον να ερχεται!

3. Αφόπλιση του πληθυσμού. Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν στο να γονατισουν τον αμερικανικο λαο. Επειδή υπάρχουν περισσότερα όπλα στην Αμερική από οτι ανθρώποι, οποιαδήποτε απόπειρα αφοπλισμού του πληθυσμού πιθανώς θα οδηγήσει σε τεράστιο αίματοκυλισμα και ίσως ακόμη και σε εμφύλιο πόλεμο.
Α. Συστηματική δήμευση όλων των όπλων. Αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσει σιγά-σιγά σε διαφορετικές περιοχές με επιδρομές από ομάδα swat που στοχεύουν σε εγγεγραμμένους ιδιοκτήτες όπλων που δεν τα εχουν επιστρεψει.
Β. Οι ιδιοκτήτες όπλων, ακόμα και εκείνοι που τα εχουν παραδωσει, πιθανότατα θα μετεγκατασταθούν σε αλλο τοπο απο την κυβερνηση. Η κυβέρνηση αναμφίβολα θα δει όλους τους ιδιοκτήτες όπλων ως δυνητικούς αντάρτες, ακόμη και αν γυρίσουν τα όπλα τους. Επομένως, είναι πιθανό ότι θα τους στοχεύσουν αμεσα και θα κανουν κινησεις που θα νοιωθουν οι ιδιοι μεγαλυτερη ασφαλεια.
4. Μετεγκατάσταση του πληθυσμού. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί αργά λόγω των σημαντικών ζητημάτων εφοδιασμου που εμπλέκονται σε μια προσπαθεια μετακινησεις πλυθησμου. Αλλά όλα αυτά είναι μέρος της Ατζέντας 21 και είναι μια κοινή μέθοδος που οι κομμουνιστές έχουν χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθον τα τελευταία 100 χρόνια. Οι ξεριζωμένοι λαοί δεν μπορούν να εξεγερθούν αποτελεσματικά.
Α. Οι πολίτες θα μεταφέρθουν σε μεγαλύτερες πόλεις όπου μπορούν να ελεγχθούν και να τεθούν πανω τους σε λειτουργία ολα τα αμυντικα μεσα της κυβερνησης. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της Ατζέντας 21, οπότε όλα αυτά έχουν ηδη σχεδιαστει. Εκείνοι που θα ειναι βαθια μεσα στη χώρα και τα προάστια θα αφαιρεθούν σταδιακά και θα τους φερουν στην πολη (ίσως πρώτα να περάσουν από στρατόπεδα κράτησης για να εξοντωσουν τους «προβληματικούς» ανθρώπους).
Β. Οι πολίτες θα μεταφερθουν σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας. Αυτοί που θεωρούνται «βάρος» θα μεταφερθούν σε στρατόπεδα εργασίας FEMA. Αυτά πιθανότατα θα περιλαμβάνουν τους δικαιούχους κοινωνικής πρόνοιας (απορους), τους υγιείς ηλικιωμένους πολίτες (ιδίως τους αποδέκτες κοινωνικής ασφάλισης) και όποιον έχει κάποιο εργατικό οφελος-συνταξη που μπορεί να ωφελήσει το κράτος αν «φυγουν» γρηγορα απο τον ματαιο τουτο κοσμο.
Γ. Οι πολίτες θα μεταφέρθουν σε στρατόπεδα αναγέννησης. Η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ δεν μπορεί να εκπληρωθεί χωρίς δραματική μείωση του πληθυσμού των ΗΠΑ και κατα επεκταση της γης. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι λίγοι θα είναι πραγματικά εκπαιδευμένοι και αρα χρησιμοι στην επομενη φαση. Με τόσους πολλούς ανθρώπους που αγαπούν την ελευθερία στις ΗΠΑ, θα είναι μάλλον πολύ πιο εύκολο για την κυβερνηση να τους στέλνουν με αρνητικά «γνωρίσματα»-«ποντους» στα στρατόπεδα θανάτου.
Δ. Τα στρατόπεδα θανάτου. Οι απεσταλμένοι εκει, όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εργαστούν, οι άρρωστοι, οι κατώτεροι σε μορφωση, όποιος δεν δεχεται τις πολιτικές απόψεις όσων βρίσκονται στην εξουσία, θα αντιμετωπιστούν πιο εύκολα ως νεκροι παρά αν παραμεινουν ζωντανοι. Το μόνο που θα χρειάζεται για να φτάσετε σε ένα στρατόπεδο θανάτου θα είναι να προκαλέσετε υποψίες για την απιστία σας. Δεν θα υπάρξουν δοκιμές και δευτερες ευκαιριες. Αμέτρητα εκατομμύρια είναι πιθανό να λάβουν αυτό το μονόδρομο ταξίδι. Φυσικά, για να αποφευχθούν οι ταραχές, η αληθινή φύση αυτών των καταυλισμών θα κρατηθεί μυστική μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή.
5. Η ιδιοκτησία θα κατασχεθεί. Το μεγαλύτερο μέρος της γης στις ΗΠΑ έχει ήδη οριστεί για «ζώνες χωρίς ανθρώπους». Αυτοί οι χάρτες έχουν ήδη καταρτιστεί και κατατεθει στα Ηνωμένα Έθνη για το σκοπό αυτό. Στόχος τους είναι να έχουν πολύ μικρότερο πληθυσμό στις ΗΠΑ.(και κατα επεκταση και σε ολη την γη)
Α. Αντικείμενο οποιασδήποτε μορφής θα ανήκει στο κράτος (εκτός από τους ελιτιστικούς πλούσιους ηγέτες). Δεν θα επιτρεπεται η ανεξαρτησία. οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι εντελώς εξαρτημένοι από την κυβέρνηση.
Β. Δεν θα χρειαζεται να αγοράσετε κατοικίες. Η στέγαση θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης. Η ιδιοκτησία απλά θα τερματιστεί.
Γ. Οι πλούσιες παγκοσμιοποιημένες τάξεις (που βρίσκονται σε κυβερνητικά ή εταιρικά γραφεία) θα έχουν περιουσία και σπίτια. Μόνο αυτοί θα έχουν ελευθερία επιλογής και κίνησης. Θα είναι ατελείωτα διασκεδασμένοι και χαρουμενοι (σκεφτείτε:Ταινια- Οι Αγώνες Πείνας).
Δ. Οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις θα παραβιαστούν. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις θα εθνικοποιηθούν ή θα διοικούνται από γιγαντιαίες πολυεθνικές εταιρείες. Σχεδόν όλα τα τρόφιμα θα δημιουργουνται σε μεγάλα αποδοτικά εργοστάσια (παρόμοια με αυτά που υπάρχουν τώρα) με τη χρήση γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών, ζώων που έλαβαν ορμόνες, όλα γεμάτα από δηλητήρια με αργή δράση και φάρμακα που ελέγχουν τη συμπεριφορά μας. Αυτός ο τύπος παραγωγής τροφίμων χρειάζεται μικρότερο χώρο και είναι πολύ πιο αποτελεσματικός, αλλά είναι πολυ καλα θανατηφόρος για τους καταναλωτές.
Ε. Οι συγκεντρωμένες πολυκατοικίες στις κεντρικές πόλεις θα φιλοξενήσουν την πλειοψηφία των εργαζομένων. Σε μικρούς χώρους, που παρακολουθούνται στενά, θα είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστούν και να ελεγχθούν.
6. Όλοι οι τρόποι ζωής θα αλλάξουν δραματικά. Οι μεταφορές, η επικοινωνία και οι επιλογές θα μειωθούν σημαντικά. Όλοι οι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν, θα τρέφονται με γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και θα παραγάγουν φάρμακα για να ειναι συμορφωμενοι χωρίς καμία επιλογή. Το προσδόκιμο ζωής θα είναι χαμηλό.
7. Η κοινωνία δεν θα έχει ελευθερία. Ο νόμος των ανθρωπινων δικαιωμάτων θα γίνει μια ομιχλώδης μνήμη.
8. Τα παιδιά θα γίνουν ιδιοκτησία του κράτους. Θα λαμβάνονται σε νεαρή ηλικία, θα ανυψώνονται και θα γινονται οι νεοι γενιτσαροι στα κρατικά σχολεία-εργοστάσια. Θα προοριζονται για διαφορετικούς σταθμούς και σκοπους ανάλογα με τα πρότυπα ευγονικής που θα εχει ορίσει το κράτος.
Τα σημάδια ότι ο στρατιωτικός νόμος έρχεται.
Τώρα είμαι βέβαιος ότι μετα την ανάγνωση του αρθρου μπορεί να σκέφτεσαι: «Μαντεύει; Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε ότι ο στρατιωτικός νόμος θα περιλαμβάνει όλα αυτά και ότι έρχεται στην Αμερική; θα ειναι σύντομα; »
Θα ήθελα πολύ να κάνω λάθος με αυτα που προβλέπω σε αυτό το άρθρο. Αλλά κάποια μελλοντικά γεγονότα φαίνονται αρκετά προφανή όταν συγκεντρώσετε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Κοιτάζοντας μαζί, οι πιθανότητες ότι αυτό θα συμβεί – και σύντομα ειναι τεραστιες. Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχω βρει και τα οποία με πείθουν ότι αυτό θα έρθει σύντομα:
Πρώτα απ ‘όλα, ελέγξτε την Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα από πού προέρχεται αυτός ο στρατιωτικός νόμος και πώς δεν πρόκειται να φύγει σύντομα απο τον πολιτισμο μας..

Τα όπλα συσσωρεύονται εντός της κυβέρνησης. Έχω διαβάσει διαβασει δεκαδες άρθρα πριν γραψω αυτό το άρθρο και η συσσώρευση όπλων εντός της αμερικανικής κυβέρνησης έχει σίγουρα επιταχυνθεί με ταχύτατο ρυθμό. Πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλες αυτές οι κυβερνητικές υπηρεσίες οπλίζονται. Τι φοβούνται ή σχεδιάζουν να κάνουν με αυτά τα όπλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου