Breaking

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Όσο το πρόγραμμα παραπληροφόρησης της κάθε Κυβέρνησης υπάρχει τόσο θα υπάρχουν και υπηρέτες του!

Παρά τα εκατοντάδες βίντεο τις εκατοντάδες μαρτυριες τις εκατοντάδες φωτογραφίες, την μή λογική εξέλιξη, την σχιζοφρένεια να πιστέψουμε ότι μέσα από 2.000 κάμερες πέρασαν 32 καραμπίνες και χιλιάδες σφαίρες σε ένα δωμάτιο… Και πόσα ποσά πόσα ακόμα του κουραστήκαμε να τα ανεβάζουμε για να μη γίνουμε πλέον βαρετοι … Κατάφεραν τα λυκωνια του Internet αυτή η αναμιξη απο Κλουζω και Λασσυ …. Να βγάλουν ενα αρθρο σήμερα ..ότι το θέμα του las Vegas οι συνωμοσιολόγοι το λένε ψέματα και ότι αυτό που λένε οι συνωμοσιολόγοι είναι ψέμα και ότι δεν είναι ψέμα και ότι είναι αλήθεια…και οτι αυτό που λέει η ταδε εφημερίδα και αυτό που λέει η ταδε κυβέρνηση ειναι η αληθεια!

Ξαναλέω είμαι σίγουρος ότι πιστεύουν ότι το κοινό τους είναι κάτω από 16 χρονών και μάλλον σε αυτό το επίπεδο στοχεύουν ώστε να κάνουν τα νέα παιδιά να μοιαζουν με μαρούλι από θερμοκήπιο!
Τώρα τι;να κάτσω να εξηγήσω τι σημαίνει η ερμηνεία της λέξεως συνωμοσία ή συνωμοσιολόγος; να μιλήσω για τον Μακιαβέλι..; Να εξηγήσω ότι όταν αρνείσαι το πολιτικώς ορθό σημαίνει ότι δεν πιστεύεις τα παπαγαλάκια του συστήματος άρα είναι ανόητο να πεις τι γράφει κάθε εφημερίδα ως απόδειξη για να καταρρίψεις κάτι και να μαζέψεις το κοπάδι σου ….και οταν το κανεις τοσο χαλαρα η εισαι εντεταλμενος η ηλίθιος;
Σίγουρα πλέον Υπάρχουν δύο στρατόπεδα όπως έχω γράψει στο άρθρο μου για τον πόλεμο αλήθειας και ψέματος και η μία μεριά και η άλλη βιάζονται να βάλουν μέσα στη μερια-μαντρι τους όσους περισσότερους μπορούν.
Να θυμίσω ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο από τα Πρωτόκολλα της Σιών… Τα οποία βέβαια σελίδες σαν και τους υπηρέτες της παραπληροφόρησης του συστήματος λένε ότι δεν υπάρχουν Πρωτόκολλα της Σιών… Εν πάση περιπτώσει ένα από αυτά τα Πρωτόκολλα λέει το εξής..
Θα τους βομβαρδίσουμε με τόσο πολύ μεγάλη πληροφορία που δεν θα γνωρίζουν τελικά το τι είναι Αλήθεια ή ψέμα….

Εγώ ξέρω ότι δεν το κάνω επειδή μου το είπε ούτε ο σιωνισμος, ούτε η νέα τάξη πραγμάτων, ούτε κάποιος χορηγός, ούτε κάποια κανάλια με βράβευσαν για τη δουλειά μου, ούτε και έχω βρει τον καλύτερο χώρο και τόπο να απλώσω το πνεύμα μου μιας και κουράστηκα να αντιμετωπίζω trolls, αποδόμηση, στημένες σελίδες, ανώνυμους σχολιαστές, θεωρητικούς «φίλους» και πάρα πολλά Ακόμα που θα μαθευτούν Όταν κλείσει αυτό το βιβλίο!
Αφήνω όλους μας να αναρωτηθούμε γιατί το κάνει η άλλη πλευρά, κι αν σε όλα τα κουτάκια από αυτά που ανέφερα παραπάνω μπορεί με θάρρος,καρδιά και αλήθεια να γράψει μέσα ένα Χ!
Επειδή δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και Επειδή προφανώς στερούνται φαντασίας να τους δείξω ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να μην εκτίθονται τόσο πολύ και να αποδομούν με άλλο τρόπο την πληροφορία κάνοντας και τους μεν που πιστεύουν ότι είναι στημένο το Λας Βέγκας αλλά και τους δεν που τους έχουν κάνει πρεζάκια για το επόμενο hoax ευχαριστημένους!
Βέβαια οι εντολές είναι ξεκάθαρες κατανοώ, δεν είναι εύκολο να πλησιάσεις όπου σου έχει απαγορευτεί
Αφήνω λοιπόν από κάτω αυτό το βίντεο για να γελάσουμε λιγάκι…
Μπαίνοντας για λίγο στο μυαλό της ομάδας κλουζώ…. Δίνω τίτλο..
Θαύμα στο Λας Βέγκας, καουμπόι δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και επέζησε….

Αυτή την αλήθεια θέλουν να πιστεύεις κάποιοι άνθρωποι που διαχειρίζονται την πληροφορία..
Κάποια στιγμή πρέπει να αφυπνίσεις στην κρίση σου και να τι κάνεις σκληρότερη από διαμάντι και με κοψη πιο επικίνδυνη και από ξηράφι..
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου