Breaking

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Η πρώτη μέρα του Απρίλη είναι η μέρα που οι τρελοί δικαιώνονται;

Αποτέλεσμα εικόνας για Η πρώτη Απρίλη

Πρέπει να το μυριστικες ότι μέρα που είναι σήμερα και ακόμα δεν αμόλησα την μ@λακια μου όπως θα λέγανε τα αγαπημένα μου τρολλ!
Θα μπορούσα σε αυτό το άρθρο για να σε εντυπωσιάσω να μιλήσω για μελλούμενα … μιας και σήμερα με δικαιολογεί η μέρα…και κανένα χοαξ δεν θα με κρίνει …. τίμια και χωρίς εντολή!!! χαρ χαρ χαρ !
Θα μπορούσα να σου μιλήσω σαν μαντης που μέσα στην γυάλινη σφαίρα του βλέπει απειλές από πυρηνικές βαλίτσες , να σου μιλήσω για το πλοίο που θα θέλουν να πλησιάσουν άλλα θα είναι «δεμένοι» , να σου μιλήσω για την δολοφονια του πρόεδρου με το τσουλούφι , για της μοναχές που θα μαρτυρήσουν , για το θαύμα στον Σαν παολο , για τους ανθρώπους των υπονόμων , για την νέα ασθένεια από το διάστημα …και όλα όσα η μέρα θα δικαιολογούσε ..αλλά δεν θα το κανω !Πφφφφ!
Ξέρεις κατανόησα κάτι πολύ απλό …τόσο απλό που με τσάκισε στην αρχή …!
Ο πολιτισμός είναι προϊόν των πολιτών …. και αυτή την στιγμή πάνω στην γη δεν υπάρχουν πολλοί πολίτες !!
Αρα ,… και δεν είναι δύσκολο να δεις το μέλλον…αλλά ταυτόχρονα και δεν είναι και εφικτό να το αλλάξεις !!
Γιατί τα πάντα αλλάζουν από μας , από τον καθένα ξεχωριστά….γιατί είμαστε το μέρος του Όλου …είμαστε το φρακταλ της πραγματικότητας !!
Να ζητήσω λοιπόν σήμερα ένα συγνώμη για όλη την «κριτική» που έκανα στην Οργάνωση ΕΣΥ και ιδιαίτερα στον Ιδρυτή της Κ . Σωρρα …. δεν είναι πρωταπριλιάτικο το εννοώ …και μην σκεφθείτε ότι κάποιος με απείλησε η με κάποιο τρόπο περαν της συνείδησης μου αναγκάζομαι να πω όσα λέω…Με απειλούν χρόνια και παρα πολλοί και δεν έχω μασησει για να μασησω τώρα!
Να ζητήσω συγνώμη για την κριτική μου στους συνανθρώπους μου με τις ταμπέλες που αρνούνται να της αφήσουν …ίσως και το παθος τους η πίστη τους σε αυτές να είναι και ένα προτέρημα που θα πρέπει να μάθω να θαυμάζω !
Ενα γενικό συγνώμη σε όλους που λόγω πίεσης τους πήρε πολλές φορές η μπάλα … και ακόμα και να μην ξεχάσω έναν φιλικό χαιρετισμο σε όλους όσους νομίζουν ότι είναι εχθροί η θέλουν να κάνουν κακό… έναν χαιρετισμό πλέον με κατανόηση …. στο οτι πήραμε όλοι μαζί την «βόλτα» της Ζωής πολύ σοβαρά … και ο χρόνος είναι σίγουρο ότι θα μας αποδώσει είτε το δίκιο μας είτε το άδικο μας … !
Μην αναρωτιέσαι τι έπαθε ο Stranger…είμαι μια χαρά … μην αναρωτιέσαι αν αλλάζω ένα χιλιοστό από όλα όσα πιστεύω και υπηρετώ…ούτε ένα χιλιοστό ..!!
Απλά όπως είπα παραπάνω …τον πολιτισμό τον δημιουργούν οι πολίτες …και εμείς όλοι είμαστε κομμάτι της πραγματικότητας που κάθε μέρα μας μαστιγώνει !
Έτσι λοιπόν μετά την αφυπνιστική μου αυτή σφαλιάρα κατανόησα ότι το έργο μου και το όραμα μου για έναν νέο πολιτισμό θα αργήσει …η θα πονέσει πολυ περισσότερο από ότι πίστευα για να συμβεί!
Σε έναν κόσμο όπου ο πολίτης ειναι αυτός που είναι σήμερα …. Άνθρωποι σαν και μένα είναι περιττοί … είναι εκτός τόπου και χρόνου!
Έτσι λοιπόν αγαπημένε φίλε μου και αναγνώστη θα συνεχίσω να δείχνω εναν δρόμο αρκετά παράξενο και αχαρτογραφητο με σκοπό να ακολουθήσεις τον δρόμο για την έξοδο !
Απλά πήρα απόφαση ότι δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν , δεν είμαι εδώ για να συνετίσω κανέναν , δεν είμαι εδώ για να στερησω σε «βασιλιάδες» τα σκήπτρα τους , δεν είμαι εδώ για να αλλάξω της καρδιές όσων δεν θέλουν να αλλάξουν!
Είμαι εδώ για να στέλνω ένα μόνιμο μήνυμα μιας νέας ανάγκης αλλαγής , αλλαγή σε αξίες και ιδανικά , είμαι εδώ για να αφήσω τα ίχνη στο πως και που πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι λίγοι που έτυχε μέσα στα χρόνια του σκοτεινού να μην ξεχάσουμε την καταγωγη μας !!
Συγνώμη για το μελό αλλά έπρεπε να δηλωθούν όλα αυτά …. !
Για να μην πάω στο ότι σήμερα στον κόσμο υπάρχει μια ομάδα όντων η οποία είναι αυτη που μέσα της έχει της σφραγίδες ….. και κάθε φορά που συνειδησιακά ένα από αυτά τα άτομα «σπάει» σπάει μαζί και η σφραγίδα …!!
Καλή πρωταπριλιά και άμα βρεις το ψέμα να με χεσεις !!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου