Breaking


Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ –ΕΛΛΑΔΑ -ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.


ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ –ΕΛΛΑΔΑ -ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

 11 Ιουλίου 2019 2 Σχόλια
Όπως δείχνουν τα πράγματα, πέρα από κάθε αστειότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να αναδειχθεί πολύ σύντομα πιο «γκαντέμης « και από τον ίδιο του τον πατέρα, από τον οποίο μάλιστα θα πάρει και τα πρωτεία.

Ας μελετήσουμε λοιπόν γιατί ονομάστηκε «γκαντέμης» ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και αν έχουν βάση όσα του καταμαρτυρεί ο λαός που ναι μεν δεν γνωρίζει επιστημονικές μεθόδους και Αριθμολογία, γνωρίζει όμως πολύ καλά να παρατηρεί και να συνδέει γεγονότα όταν μάλιστα αυτά τα γεγονότα τα έχει γευτεί στο πετσί του.
Να πάρουμε το επώνυμο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1147) το οποίο δίνει πυθμενικό 4! Το 4 στην πολιτική ισοδυναμεί με ΣΦΡΑΓΙΔΑ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ – ΝΟΜΟΣ – ΔΥΝΑΜΗ- ΕΞΟΥΣΙΑ. Συνήθως το φέρουν οι Ληξίαρχοι, οι Συμβολαιογράφοι, οι Αστυνομικοί, οι διευθυντές Υπηρεσιών και γενικά όσοι υπογράφουν και σφραγίζουν ένα χαρτί επίσημο που έχει Νομική ισχύ και χρήση. Άρα λοιπόν το επίθετο αυτό που έχουν κληρονομήσει όλοι οι Μητσοτάκηδες είναι το ισχυρό τους χαρτί και γι΄αυτό διαπρέπουν όλοι σε θέσεις κλειδιά. (Κυριάκος παππούς, Κωνσταντίνος πατέρας, Ντόρα κόρη, Κυριάκος τώρα και πάει λέγοντας το βασίλειο).
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν να ξετυλίξουμε το κουβάρι των Μητσοτάκηδων και φυσικά από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου (1845 – 1898), γνωστό και ως γερο-Κωστής Μητσοτάκης, ήταν Έλληνας νομικός, πολιτικός και εκδότης εφημερίδας. Αποτελεί τον γενάρχη της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη. Εγγονός του είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και δισέγγονός του η σημερινός Κυριάκος. Έπειτα από την Επανάσταση του 1895, στην οποία είχε ενεργό δράση και ανάμειξη, φυγάδευσε την οικογένειά του αρχικά στην Σύρο και μετά στην Αθήνα. Ο ίδιος παρέμεινε στην Κρήτη, παρά τους κινδύνους, μέχρι τον Φεβρουάριο του 1898, οπότε μετέβη στην ελληνική πρωτεύουσα για υποθέσεις του κρητικού αγώνα. Τότε ασθένησε και πέθανε μέσα σε πέντε μέρες από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 53 ετών. Η ελληνική Κυβέρνηση, τιμώντας τους αγώνες του, απέδωσε δια νόμου στην οικογένειά του τιμητική σύνταξη.. Να σημειώσουμε εδώ ότι από τότε (1898, εδώ και 120 χρόνια δηλαδή) η Οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ζουν από το Ελληνικό Κράτος γι αυτό και ονομάστηκαν δικαίως «Κρατικοδίαιτοι». (Με αυτή την τιμητική σύνταξη που συνεχίστηκε και μετά θάνατον, σπούδασε στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο παππούς του σημερινού Πρωθυπουργού).
Κλείνουμε το ενδιαφέρον κομμάτι των βιογραφικών, αφού σημειώσουμε την τεράστια επιρροή του αριθμού 4 ως ΣΦΡΑΓΙΔΑ -ΝΟΜΟΣ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ –ΔΥΝΑΜΗ – ΕΞΟΥΣΙΑ από την αρχή σε όλους τους Μητσοτάκηδες.
Ο παππούς Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (8+4=12=3) είχε το αστέρι της μοίρας των Μητσοτάκηδων (4) ,αλλά αν προστεθεί το 8 που έχει το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,(4+8=12=3) μιλάμε για πυθμενικό 3, πράγμα που σήμαινε συνεχή γέννηση και δημιουργία.
Πράγματι σε μόλις 53 χρόνια που έζησε ο παππούς αυτός έκανε αξιοθαύμαστα πράγματα και για την ταραγμένη εποχή του, αλλά και για την ηλικία του.
Εκλέχθηκε πληρεξούσιος (βουλευτής) Κυδωνίας στην τοπική Κρητική Βουλή, τη Γενική Συνέλευση, της οποίας αναδείχθηκε από τις ηγετικές φυσιογνωμίες, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1888, οπότε και παραιτήθηκε και ορίστηκε εφέτης.
Το 1885 συμμετείχε σε κίνημα κατά της οθωμανικής εξουσίας και ηγήθηκε πολιτικής εκστρατείας που οδήγησε τους χριστιανούς δικαστικούς και βουλευτές σε παραίτηση και το λαό σε άρνηση καταβολής του φόρου της δεκάτης. Υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Ελευθερίου Βενιζέλου, τον οποίο προώθησε στην πολιτική μετά από την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα.]Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν παντρεμένος από το 1879 με την Κατίγκω Βενιζέλου, αδελφή του Ελευθέριου, και είχαν αποκτήσει μαζί επτά παιδιά: τη Μαρία, σύζυγο Στεφανάκη, τον Κυριάκο, τον Αριστομένη, τον Λύσσανδρο, τον Λευτέρη, τη Στέλλα, σύζυγο Στεργίου και τον Κωνσταντίνο. (Να το το 3 της Γέννησης, καρπερότατος ο Παππούς!).Σίγουρα αν ζούσε θα έφτανε πολύ ψηλά, αλλά τον πρόλαβε ο θάνατος στα 53 του χρόνια.
Πάμε τώρα στον γιο του Κυριάκο Μητσοτάκη (1883 – 1944), τον παππού του σημερινού Πρωθυπουργού. Αφού ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στη γενέτειρά του πόλη στα Χανιά, μετέβη στην Αθήνα όπου σπούδασε νομικά , χάρη στην οικονομική συνδρομή συγγενών του και την τιμητική σύνταξη που παραχώρησε το ελληνικό κράτος την οικογένειά του. Γύρισε στα Χανιά όπου άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου. Διετέλεσε μέλος του δικηγορικού συλλόγου και μέλος του Δ.Σ του. Το 1905 διετέλεσε γενικός γραμματέας της συνέλευσης του Κινήματος του Θερίσσου.
Κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων ηγήθηκε σώματος εθελοντών από την Κρήτη, το οποίο πολέμησε στη Μακεδονία και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα πολέμησε στην απελευθέρωση της Σιάτιστας και στο Μπιζάνι. Στις 27 Απριλίου 1908 επανεκδίδει της εφημερίδα Κήρυξ ενώ υπήρξε συνιδρυτής της πρώτης δημοτικιστικής κίνησης στην Κρήτη ο Σολωμός. Το Μάιο του 1915 εκλέγεται βουλευτής Χανίων στο Ελληνικό κοινοβούλιο μέχρι το 1920 στη Βουλή των Λαζάρων. Στη διάρκεια της Κατοχής λαμβάνει μέρος την αντίσταση ως πολιτικό στέλεχος της Εθνικής Οργάνωσης Κρήτης.
Το ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ βγάζει 6 πυθμενικό (2+4=6) που είναι ότι χειρότερο ως αριθμός. Το 4 των Μητσοτάκηδων τον βοήθησε μεν να κάνει τα λίγα πράγματα που έκανε, αλλά το 2 του ΚΥΡΙΑΚΟΣ που σημαίνει εριστικός και καβγατζής (ένωση και σύγκρουση) τον οδήγησε σε περιπέτειες. (Ο Στάθης Ψάλτης που λέει σε μια ταινία «πολύ κ@λόπαιδο ο Κυριάκος Κούλα, εννοεί ότι ο Κυριάκος ως όνομα (2) είναι καβγατζής, εριστικός, εκδικητικός κλπ.(Δείτε και το άλλο καλόπαιδο της Ελληνικής Λύσης, τι ήρεμο παιδάκι είναι, μέχρι επιστολές του χριστού πούλησε). Έτσι το 4 +2 = 6 του παππού του τον οδήγησε να πάει να πολεμήσει από την Κρήτη στη Μακεδονία και πολύ σωστά έπραξε, αφού του το υπαγόρευαν όχι μόνο τα έντονα στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας του, όσο και ο πατριωτισμός του.
Όμως το 6 σημαίνει ένωση και δοκιμασία. Σύγκρουση και ατυχήματα. Πώς συγκρούονται δύο αυτοκίνητα και έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε υλικές ζημίες; Αυτό ακριβώς είναι ο 6! Εντός του Μάτριξ είναι ο χειρότερος αριθμός που φέρνει κακοτυχία, γκαντεμιά και γρουσουζιά. (Εκτός του Μάτριξ, όταν δηλαδή έχουμε να κάνουμε με αφυπνισμένο άτομο το 6 είναι αρμονία και ισορροπία, καμία σχέση εδώ).
Πράγματι ο παππούς Κυριάκος Μητσοτάκης πέθανε το 1944 μέσα στην Γερμανική Κατοχή, νεότατος 61 ετών, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τίποτε το εξαίρετο και το σπουδαίο. Να συγκρατήσουμε ότι ήταν ο πρώτος με τον κακότυχο αριθμό 6 που μεταβίβασε στα παιδιά και στα εγγόνια του.
Πάμε τώρα στον γιο του Κυριάκου τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,18 Οκτωβρίου 1918 – Αθήνα, 29 Μαΐου 2017) ήταν πολιτικός που διετέλεσε Πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 1990 – 1993. Όταν ήρθε σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου αποχώρησε από την κυβέρνηση Κέντρου που συμμετείχε και μαζί με άλλα στελέχη, χαρακτηριζόμενοι επί τούτου «αποστάτες» και «προδότες» της Ένωσης Κέντρου, σχημάτισαν τις λεγόμενες «Κυβερνήσεις των Αποστατών» (αυτές των Αθανασιάδη-Νόβα, Τσιριμώκου και του Στεφανόπουλου). Με το ξέσπασμα του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου συνελήφθη και εν συνεχεία μετέβη στο εξωτερικό, όπου ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση.
Το ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,(8+4=12=3) δίνει όπως είπαμε και ανωτέρω πυθμενικό 3, αυτό της Γέννησης και της Δημιουργίας.
Ανέπτυξε πολλές δράσεις, αξιοποίησε στο έπακρον το 4 των Μητσοτάκηδων αφού για 100 σχεδόν χρόνια υπήρξε ο Αρχιμάγειρας όλων των πολιτικών εξελίξεων στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ενώ μαθαίνοντας το πάθημα του πατέρα του και του παππού του που έζησαν 53 και 61 αντίστοιχα, αυτός βρήκε το ελιξίριο της ζωής και έζησε 99 χρόνια!!!
Χωρίς αντίτιμο;
Όχι ασφαλώς!
Έζησε μεν και έσπασε την οικογενειακή παράδοση, αλλά το τίμημα και το στοίχημα το πληρώσανε άλλοι αφού ήταν το εξής: Να πάρει δικαίως τον τίτλο του μεγαλύτερου Γκαντέμη όλων των εποχών σε ότι άγγιζε ή ότι ευχόταν!!!
Πράγματι είναι ο εθνικός μας γκαντέμης με τεράστια εμβέλεια στο εξωτερικό. Οι καταστροφές που έφερε χωρίζονται και σε 4 κατηγορίες: α) Φυσικές καταστροφές: Όταν ήτανε πρωθυπουργός και είχε πάει στην Σαουδική Αραβία… χιόνισε εκεί, και οι Σαουδάραβες για πρώτη φορά έβλεπαν χιόνι!!! Λέγεται ότι πριν γίνει το τσουνάμι στην Ταϋλάνδη τον άκουσαν οι περίοικοι να λέει: «Ωραίες παραλίες έχει εδώ Μαρίκα». Ήταν ο τελευταίος ηγέτης που επισκέφτηκε την Τουρκία πριν το μεγάλο σεισμό. Το καλοκαίρι του 2008 επισκέφτηκε τα Χανιά και από 38 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία πήγε 12 και έριξε χαλάζι που κατέστρεψε θερμοκήπια με καλλιέργειες. Κάτι ανάλογο που έγινε σήμερα 10/07/2019, τρεις μόλις ημέρες που βγήκε Πρωθυπουργός ο Κυριάκος, διαλύθηκε η Χαλκιδική και πνίγηκε κόσμος και καταστράφηκαν όλες οι καλλιέργειες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα).
β) Θάνατοι και ασθένειες: Εξερχόμενος του Αρεταίειου νοσοκομείου ο Μητσοτάκης –όπου επισκέφτηκε τον Χριστόδουλο, δήλωσε πως ο Αρχιεπίσκοπος «είναι καλά στην υγεία του». Τη συνέχεια τη γνωρίζετε…
Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στη Γαλλία το ’92 έπαθε καρδιακό επεισόδιο ο τότε Γάλλος πρωθυπουργός.
γ) Αεροπορικές καταστροφές: Δύο φορές έτυχε στον γνωστό δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ να παρουσιάσει βλάβη το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε. Και στις δύο περιπτώσεις ο Εθνικός Γκαντέμης ήταν μέσα στο αεροπλάνο.
δ) Πολιτικές καταστροφές: Μαντεύετε ποιος ήταν ο τελευταίος ηγέτης που επισκέφτηκε επίσημα τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πριν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης; Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Του «έκλεισε» το σπίτι του φουκαρά… Ολόκληρη Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος..
Μέχρι και στον ονειροκρίτη μπήκε : «Αν δεις στον ύπνο σου τον Μητσοτάκη να σου χαμογελά, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να ετοιμάσεις τη διαθήκη σου και να τακτοποιήσεις τα θέματα της κηδείας σου. Αν είσαι τυχερός και βρούνε το πτώμα σου». Δεν τα λέω εγώ εδώ τα βρήκα στο διαδίκτυο https://www.slang.gr/lemma/7628-ethnikos-gkantemis.
Να σημειώσουμε μερικά χρήσιμα στοιχεία εδώ. Γεννήθηκε στις 18.10.1918, με αριθμό πεπρωμένου το 29 = 2. Αυτό το 29 προσέξτε το διότι στο 29 πάνω πέθανε (29.5.2017).Ο αριθμός 29 στην Αριθμοσοφία σημαίνει αβεβαιότητα, προδοσία και εξαπάτηση των άλλων! Προμηνύει δοκιμασίες, θλίψη και ατυχία!!! (Στο 29 πάνω χάσαμε την Πόλη 29.05.1453). Ο αριθμός 29 αντιπροσωπεύει τους πλανήτες Σελήνη (2) και Άρη (9) που είναι άκρως επιζήμιοι ο ένας για τον άλλο! (Πράγματι, εδώ δικαιολογούνται, όλα τα ανωτέρω περί γκαντεμιάς του Μητσοτάκη).
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέθανε πάνω στο 29 όπως είπαμε ανωτέρω (αριθμός του πεπρωμένου της Γέννησής του) ενώ η ημερομηνία θανάτου του δίνει 29.05. 2017 = 26=8 (Το μοιραίον, η ύλη, η αιωνιότητα, η αναγέννηση και ο αριθμός της εξισορροπητικής δικαιοσύνης – μοιραίο και αναπόφευκτο ατύχημα – Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον).
Κρατάμε στο 29 ήρθε, στο 29 έφυγε.
Κι ερχόμαστε τώρα στο γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (3) τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν ασχολούμασταν διόλου μαζί του, ούτε εμείς ούτε η Ιστορία, αν δεν εκλέγονταν Πρωθυπουργός στις εκλογές τις 7.07.2019 = 26. Για το 26 λέγονται άσχημα πράγματα: Προμηνύει «καταστροφές που έφερε η ένωση με τους άλλους», καταστροφή σε εταιρικές σχέσεις, συνδικάτα και κακές συμβουλές. Αν συσχετιστεί με μελλούμενα γεγονότα θα πρέπει να προσέξουμε όλοι πολύ διότι είναι εξαιρετικά δυσοίωνα τα πράγματα. Θα διαλυθούν τα πάντα, ότι χτίστηκαν πάνω σ΄αυτό τον αριθμό. Τα πρώτα άσχημα μαντάτα για «καταστροφές» ήρθαν πριν κλείσει 3 μέρες Πρωθυπουργός με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τους θανάτους ανθρώπων (ίδε τα ίδια στον πατέρα του και στον παππού του). Οι επόμενες «καταστροφές» θα είναι σε όλες τις συμφωνίες που έκλεισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους άλλους. Μιλάμε για όλεθρο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε 4.03.1968 = 31=4. Νάτο πάλι το 4 (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) που κληρονόμησε ΣΦΡΑΓΙΔΑ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ – ΝΟΜΟΣ- ΔΥΝΑΜΗ – ΕΞΟΥΣΙΑ. Πρόεδρος Ν.Δ, Πρωθυπουργός κλπ. Ισχυρός αριθμός του πεπρωμένου του και σύμφωνα με αυτό το να γίνει Πρωθυπουργός ήταν «προδιαγεγραμμένο», γι αυτό και επικράτησε σε όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Πάμε τώρα στο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = 6 όπως είπαμε ανωτέρω και για τον συνονόματο παππού του, είναι ότι χειρότερο ως αριθμός. Το 4 των Μητσοτάκηδων θα τον βοηθήσει μεν να κάνει πράγματα που έκανε, αλλά το 2 του ΚΥΡΙΑΚΟΣ που σημαίνει εριστικός και καβγατζής (ένωση και σύγκρουση) θα τον οδήγησε σε περιπέτειες. (Ο Στάθης Ψάλτης που λέει σε μια ταινία «πολύ κ@λόπαιδο ο Κυριάκος Κούλα, εννοεί ότι ο Κυριάκος ως όνομα (2) είναι καβγατζής, εριστικός, εκδικητικός κλπ. Τα είπαμε και ανωτέρω αυτά. Αυτό σε συνδυασμό με την κληρονομική γκαντεμιά θα είναι άκρως επικίνδυνο!!!
Ας δούμε τους συνδυασμούς των αριθμών:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 6 + ΕΛΛΑΣ 5 = 11= 2= Ένωση και ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ!!! Η Ελλάδα θα περάσει δύσκολες μέρες με συγκρούσεις!!! (Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί η σύγκρουση με την γείτονα ως γεγονός αναμφισβήτητο).
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 6 + ΠΟΛΕΜΟΣ 9 = 6!!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 6 + ΤΟΥΡΚΙΑ 1 = 7= ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 6 + ΠΕΙΝΑ 2 = 8 = ΜΟΙΡΑΙΟ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 6 + ΣΥΜΦΟΡΑ 6 =12=3 ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 6 + ΟΛΕΘΡΟΣ 7 = 13=4 ΝΟΜΟΣ -ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Αξίζει να σημειώσουμε την «γκαντεμιά» δηλ. την ιδιαιτερότητα των αριθμών που έχουμε να κάνουμε με κάτι σημαντικά δυσοίωνο. Η σοφή Αριθμοσοφία προειδοποιεί όταν «συμπίπτουν» αριθμοί σε ένα άνθρωπο. Π.χ στον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «συμπίπτει» ο αριθμός 29, το 2. Με αυτόν ήρθε και με αυτόν έφυγε. Στον Κυριάκο συμπίπτει ο αριθμός 6 (ότι χειρότερο) δηλαδή:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ = 1968 = 6
Πότε γεννήθηκε ο Κυριάκος;
Το 1968!!! Ο λεξάριθμος που δίνει το όνομά του!!!
Κατά την άποψή μου, αυτή η «σύμπτωση» που δεν είναι τυχαία είναι το σημάδι των αριθμών, που προλέγουν για όσους ασχολούνται, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με «μοιραία» γεγονότα, που θα καθορίσουν την τύχη της Ελλάδας, αφού «τύχη» και «σύμπτωση» στο Σύμπαν δεν υπάρχει (Θα είχαν τρακάρει οι πλανήτες μεταξύ τους αν υπήρχε).
Το γεγονός ότι στις 3 ημέρες πάνω ξέσπασε αφύσικη θεομηνία μέσα στο κατακαλόκαιρο με βάζει σε πολύ ανήσυχες σκέψεις και αποτέλεσε την αφορμή να ασχοληθώ με το θέμα που σας κοινοποιώ σήμερα.
Υπενθυμίζω το «τυχαίο» πλην παρόμοιο γεγονός το καλοκαίρι του 2008 που ο πατέρας του Κυριάκου επισκέφτηκε τα Χανιά και από 38 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία πήγε 12 βαθμούς, ενώ έριξε χαλάζι που κατέστρεψε θερμοκήπια με καλλιέργειες. Στην προκείμενη περίπτωση όχι μόνο έριξε χαλάζι σε μέγεθος αυγού και θύελλες που κατέστρεψαν και σάρωσαν όλη τη Βόρεια Ελλάδα, έπεσε η θερμοκρασία 22 βαθμούς κάτω μέσα στο κατακαλόκαιρο, από 40 πήγε στους 18, ενώ καταστράφηκε όλη η παραγωγή, μέχρι και έχασαν τη ζωή τους εφτά άνθρωποι.
Όχι σε μια άσχετη στιγμή.
Τρεις μέρες μετά που βγήκε Πρωθυπουργός ο Κυριάκος.
Και αυτό είναι μόνον η Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου