Breaking

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1! «ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ…» – «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ…»ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ – ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ. «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΟΝΕΑ 1 ΚΑΙ ΓΟΝΕΑ 2» (ΒΙΝΤΕΟ)

kougias-5

Αλλη μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τον τελευταίο καιρό το πανελλήνιο συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης, καθώς είναι προγραμματισμένη η απολογία της 33χρονης για την αρπαγή της ανήλικης κοπέλας.
Η «κοκκινομάλλα» θα οδηγηθεί ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης με βαρύτατες κατηγορίες να τις αποδίδονται. Οπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.
Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.
H αρπαγή και η σεξουαλική εκμετάλλευση της δεκάχρονης αποκαλύπτουν ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, μια αρρωστημένη 33χρονη γυναίκα και ενδεχομένως ένα διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Η 33χρονη φέρεται να ομολόγησε ότι «της αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», ενώ σοκάρουν τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από την κατάθεση της μικρής, την οποία κρατούσε για σχεδόν δύο μέρες σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σοφούλη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης σχετίζεται με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αυτό ανέφερε μία από τις δικηγόρους της οικογένειας της 10χρονης, η Ανθούλα Ανάσογλου. «Οι συνήγοροι της οικογένειας υποπτευόμαστε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, ωστόσο, όλα θα φανούν από τη δικογραφία, την οποία θα μελετήσουμε προσεκτικά», σημείωσε η κυρία Ανάσογλου.
Κούγιας: Εκπροσωπώ όλη την οικογένεια – Κρύβονται κι άλλοι από πίσω της
«Δεν είναι δυνατόν να μην είναι παρούσα η μητέρα. Δημιουργεί σκιές και δίνει… πατήματα στην άλλη πλευρά», είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Open TV λίγη ώρα πριν η 33χρονη περάσει το κατώφλι της 1ης τακτικής ανακρίτριας. Μη νομίζει ότι η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κα Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της σ’ αυτό το πράγμα. Με τάση εμμονής, διατυπώνει ότι ήταν μόνη».
Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός -η οικογένειά του οφείλει τα πάντα στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα- το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου