Breaking

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη – Τι δήλωσε ο αδελφός της μικρής Μαρκέλλας (ΒΙΝΤΕΟ)

1

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι κάποια κοκκινομάλλα γυναίκα πλησίασε την αδελφή μου έξω από το σχολείο και λογικά την άρπαξε».Κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας δίνουν αυτήν την ώρα η μητέρα και ο πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας που αγνοείται από χθες στις 13.30 και τα ίχνη της χάθηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Λίγο νωρίτερα ο Χρήστος, ο αδελφός της Μαρκέλλας που μιλάει για όσα έγιναν από χθες και όσα γνωρίζουν, έδωσε και εκείνος κατάθεση.
Όπως είπε «δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον στοιχείο ακόμα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι κάποια κοκκινομάλλα γυναίκα πλησίασε την αδελφή μου έξω από το σχολείο και λογικά την άρπαξε. Η αστυνομία δεν έχει διασταυρώσει κάτι άλλο. Ψάχνουμε πιθανά δρομάκια και πιθανές εξόδους, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι άλλο».
Στη συνέχεια απέκλεισε το γεγονός να σχετίζεται με την εξαφάνιση κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον και όπως είπε χαρακτηριστικά «οποίος ανέφερε κάτι τέτοιο, σε κάποιο πρωϊνάδικο θα μηνυθεί». Ο ίδιος επισήμανε, ότι στο κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει καμία κοκκινομάλλα γυναίκα, καμία αντιπαράθεση και πως πρόκειται για μια αγαπημένη οικογένεια που ειδικά τελευταία έχει περάσει πολλά.
«Από κει και πέρα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για απαγωγείς και πάρα πολύ επαγγελματίες» τόνισε.
Μιλώντας για τον χαρακτήρα της Μαρκέλλας είπε ότι είναι παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε με κάποιον «για μια καραμέλα μπορεί να το δωροδοκούσαν να το πλησίαζαν με κάποιον τρόπο, ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν πλησιάζει ούτε φίλους μου, ούτε συγγενείς πολύ που δεν είναι το σπίτι. Οπότε δεν είναι ένα κοριτσάκι που για δύο καραμέλες θα πήγαινε κάπου».
«Τα χειρότερα δεν θέλω να τα σκέφτομαι. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή κάπου κρύβονται και περιμένουν να σταματήσει ο πάταγος και να μπορέσουν να φύγουν με κάποια μεταμφίεση. Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, μπορεί να έχει πάθει κάτι και να μη την βρουν ποτέ, δεν ξέρει κανείς» είπε.
Όπως επισήμανε στη συνέχεια, έχει μια εβδομάδα που ξεκίνησε το σχολείο και για να έχει φτάσει στο σημείο να φεύγει με κάποιον σημαίνει ότι παρακολουθείται στενά και δωροδοκείται.
Μιλώντας για τη μαρτυρία του συμμαθητή της που ήταν μαζί είπε ότι «ήταν μαζί της μέχρι την τελευταία στιγμή που αναφέρεται πως σταμάτησε στην στάση «Κληματαριά», καθόντουσαν με οικειότητα κοντά. Το παλικάρι με πρόφαση ότι περιμένει το λεωφορείο καθόταν εκεί για πέντε λεπτά περίπου, με όσο ανδρισμό έχει ένα δεκάχρονο και απλά μετά εγκατέλειψε και η Μαρκέλλα χάθηκε μαζί με την κυρία στα στενά». Συμπλήρωσε πως υπήρχε οικειότητα και κάπου την είχε δει ξανά την γυναίκα.
Όπως είπε από χθες «με έχουν πάρει διάφοροι τηλέφωνο, ο καθένας λέει την εκδοχή του και δεν μπορώ να βασιστώ σε κανέναν πέρα από αυτά που έχω διασταυρώσει από την αστυνομία». Σημείωσε, ότι «μετά από δύο – τρεις ώρες της εξαφάνισης δέχθηκε μια κλήση από κάποιον που δεν μιλούσε ελληνικά ή ήταν δυσλεκτικός, ήταν μπροστά και οι αστυνομικοί αλλά δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε τίποτα».
Η περιγραφή της «κοκκινομάλλας»
Σύμφωνα με τις περιγραφές για την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να έφυγε μαζί της η 10χρονη, ο αδελφός της είπε πως είναι: Μελαμψή, πως φορούσε κοντό κολάν – σορτσάκι χθες, μαύρη μπλούζα, με μέτριο βάρος.
Σημειώνεται, ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Πηγή: grtimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου