Breaking

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΗΧΗΤΙΚΟ- ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΟΣΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ» Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΑ…ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1975!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Αυτή η αποκάλυψη ακούγεται για πρώτη φορά σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Aκούστε από το 1.04′.30” ως το τέλος όσα φοβερά και τρομερά λέει στον Μάκη Βραχιολίδη ο Αντώνης Παπαντωνίου (ναύαρχος εα και νομικός) για το άρθρο 27 του Συντάγματος το οποίου σε δύο παραγράφους προβλέπει από το 1975 τον…ακρωτηριασμό της χώρας! Απίστευτο; Και όμως αληθινό!
Περιληπτικά ο κ. Παπαντωνίου λέει τα εξής:
Παπαντωνίου: Το 1975 με την αναθεώρηση του Συντάγματος, μπήκε μια διάταξη στο άρθρο 27 η οποία είναι εντελώς κατάπτυστη. Ακούστε τι λέει: δεν επιτρέπεται καμία μεταβολή στα όρια της επικράτειας χωρίς να ψηφιστεί νόμος από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Αυτό σημαίνει ότι από τότε είχαν προδιαγράψει ποια θα ήταν η συνέχεια του ελληνικού κράτους. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή διάταξη μπήκε για να μας δώσει την ευκαιρία να προσαρτήσουμε τμήμα κάποιου άλλου κράτους-μην τρελαθούμε τώρα.
–Μήπως όμως εννοούσε αυτή η διάταξη την Κύπρο; Την ένωση με την Κύπρο;Παπαντωνίου: Όχι γιατί δεν υπήρχε καμία ανάγκη. Θα μπορούσε να γίνει από τους Κύπριους ένα δημοψήφισμα στην Κύπρο με το οποίο θα επέλεγαν με ποιο κράτος θέλουν να αποτελέσουν ενιαίο σύνολο. Δεν υπήρχε λόγος προσάρτησης γιατί στην Κύπρο υπήρχε τεράστια πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
–Υπάρχουν σε συντάγματα άλλων χωρών τέτοιες διατάξεις σαν τη δική μας;Παπαντωνίου: Έχω δει και άλλα συντάγματα, όπως της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Αιγύπτου. Τέτοια διάταξη δεν πιστεύω ότι υπάρχει σε κανένα. Το… από μόνος σου να λες ότι θέτεις σε αμφισβήτηση κυριαρχικά σου δικαιώματα.
–Αρκεί δηλαδή να βρεθούν 151 βουλευτές για να ψηφίσουν αυτή τη διάταξη και να παραδώσουν τμήμα της χώρας;Παπαντωνίου: Ναι, ακόμη και σε ιδιώτη!
–Διαβάζω τη 2η παράγραφο του άρθρου 27 κ. Παπαντωνίου για να καταλάβουν οι ακροατές περί τίνος πρόκειται: «Xωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ’ αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή». Τι μας λέει δηλαδή; Ότι αυτά που απέτρεψε ο δικτάτορας Μεταξάς με το ΟΧΙ απέναντι στους Ιταλούς, το άρθρο 27 του Συντάγματος λέει ότι αν βρεθούν 151 βουλευτές που ψηφίσουν να περάσει από τη χώρα μας η Τουρκία με τις στρατιωτικές της δυνάμεις, εμείς θα το δεχτούμε!Παπαντωνίου: Ναι, μπορεί η χώρα μας να δέχεται ξένες στρατιωτικές δυνάμεις αδιακρίτως, αρκεί να ψηφιστεί από 151 βουλευτές!
–Αν δηλαδή η Τουρκία εισβάλλει στη Λέσβο, στη Χίο, στη Λέρο, εφαρμόζοντας το σχέδιο αυτό των ενόπλων δυνάμεών της που υπάρχει από το 2014, και καταλάβει τα νησιά αυτά, αν έρθουν 151 βουλευτές, έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν αυτή την κατοχή ως νόμιμη και να πουν ότι παραχωρείται η επικράτειά μας στην Τουρκία.Παπαντωνίου. Και θα είναι και …κύριοι, θα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένοι.
–Άρα δεν υπάρχει θέμα εσχάτης προδοσίας. Κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα! Δεν πάνε μέσα οι άνθρωποι γιατί είναι σύμφωνοι με τον νόμο και το Σύνταγμα!Παπαντωνίου: Μέσα θα πάνε γιατί είναι από την αρχή παράνομοι, αντισυνταγματικοί και ένοχοι εσχάτης προδοσίας από το πραξικόπημα που διέπραξαν στις 8 Μαΐου του 2010 με το πρώτο μνημόνιο. Με το πραξικόπημα τι συμβαίνει; Βίαιη μεταβολή του πολιτεύματος με σφετερισμό εξουσίας όπως προβλέπεται στο άρθρο 120 §3 του συντάγματος. Το πολίτευμα μεταβλήθηκε από προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως ορίζει το άρθρο 1 του συντάγματος σε δικτατορία. Συνεπώς, οτιδήποτε προκύπτει από ένα δικτατορικό καθεστώς είναι εκτός συνταγματικής τάξης, δεν δεσμεύει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου