Breaking

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, η φωτογραφία και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της 33χρονης ημεδαπής

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας, τη φωτογραφία και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 33χρονης ημεδαπής που απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο-παθόντα, ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.
Πρόκειται για την: (επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας, γεν. 1987.
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.
Μετά την πολύωρη απολογία της στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 33χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας, κοντά στο σχολείο της, στην Κάτω Τούμπα.
Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις στην μικρή Μαρκέλλα, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

“Φαντασίωση” κάποια από αυτά που είπε η Μαρκέλλα

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.
Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.

“Βγάλαμε σέλφι χορεύοντας”

Για το κινητό και το λαπ-τοπ που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι το έκανε επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπιστεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν».
Δίπλα στη δεκάχρονη Μαρκέλλα, που παραμένει στο νοσοκομείο, βρίσκεται ο 25χρονος αδελφός της ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.
Ο 25χρονος, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά στην Μαρκέλλα, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα. Ενδεχομένως ένα ολόκληρο κύκλωμα…
«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο MEGA.

Μόλις κλείσει τα μάτια βλέπει μπροστά της την “κοκκινομάλλα”

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.
Σήμερα ο αδελφός της 10χρονης κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.
Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να εκμαιεύσουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο αδελφός της 10χρονης εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.
«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», ανέφερε.

Πηγή: MEGA
Πηγή φωτογραφιών: astynomia.gr
24 Ιουνίου, 2020

Leave a Reply

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου