Breaking

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΙΟ Οι 5 λόγοι που ο Μαυρουδής επέλεξε Ολυμπιακό και η "βομβίτσα"

To 24o  Eυαγγέλιο, που αποκάλυψε το θέμα του Παύλου Μαυρουδή με τον Ολυμπιακό, έρχεται και με αποκλειστικό follow up για το πότε, το πώς, το πού, τα πρόσωπα που "σφράγισαν" την υπόθεση, την ετεροχρονισμένη απάντηση του Παναθηναϊκού ενώ ακολουθεί και μεταγραφή φορ.
Το φινάλε της μεταγραφικής ιστορίας που αποκάλυψε αποκλειστικά το 24ο Ευαγγέλιοτην περασμένη Παρασκευή στο Sport24.gr, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Μαυρουδή, γράφτηκε τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης "ερυθρόλευκο"!
Σε ένα εστιατόριο της Λεωφόρου Συγγρού συναντήθηκε ο επικεφαλής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας με τον 19χρονο διεθνή αμυντικό χαφ και τον πατέρα του (προπονητή της Κ15 του Παναθηναϊκού) και έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσει την καριέρα του στου Ρέντη.
Όπως είχε... προαναγγείλει η στήλη απέμενε μια ακόμη συνάντηση των δυο πλευρών, στην οποία πιθανότατα θα υπήρχε ντιλάρισμα. Κι αυτό ακριβώς συνέβη την Πέμπτη, με τους Μαυρουδήδες να προτιμούν τον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ (παρακάτω θα εξηγήσουμε και τους λόγους).
Θυμίζουμε, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, πως ο ίδιος ο πατέρας Μαυρουδής, που συνόδευε τον γιο του στην συνάντηση που είχαν με τον Τσάβι Ρόκα, είχε ενημέρωσε τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή των "πράσινων" πως είχαν προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Και πως ο Ρόκα σαφέστατα ενοχλημένος επειδή όπως είπε (ενώπιόν τους), τούς είχε κάνει πρόταση από τον Γενάρη αλλά ποτέ δεν του απάντησαν (καν), για αυτό τον λόγο έπαυε να ισχύει (ουσιαστικά την ακύρωσε). Και επειδή τα γραπτά μένουν, μπορεί κάποιος να ανατρέξει στο 24ο Ευαγγέλιο της περασμένης Παρασκευής με το αποκλειστικό θέμα...

ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ...

Tώρα για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός περίμενε σχεδόν μια εβδομάδα από την αποκάλυψή μας για τον Μαυρουδή, για να ενημερώσει πως είχε αποσύρει την προσφορά του προς τον παίκτη. Και γιατί το έκανε αυτό όταν... πληροφορήθηκε πως ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ), δηλώνουμε αναρμόδιοι για να απαντήσουμε. Ο νοών νοείτω πάντως...
Πάμε τώρα και στο φρέσκο ρεπορτάζ: ο Παύλος Μαυρουδής, όπως ο ίδιος είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τους προτίμησε από τον ΠΑΟΚ γιατί γνωρίζει  πως στο Ρέντη όλοι τον πιστεύουν.
Δηλαδή:
Ο Βασίλης Γεωργόπουλος, πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός (με σπουδαία δουλειά στην ανεύρεση δεκάδων νεαρών παικτών) και προπονητής του στις μικρές εθνικές ομάδες, ήταν που εισηγήθηκε την αποκτησή του.
Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, που ήξερε τον Μαυρουδή τόσο από τις εθνικές όσο κι από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό αμέσως συμφώνησε.
Για να κλειδώσει η υπόθεσή του από τον προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη αλλά και τον αρχισκάουτ Γιώργο Φαμέλη που επίσης ήταν θερμοί υποστηρικτές της μεταγραφής του (ο τελευταίος αποτέλεσε για χρόνια πετυχημένος σκάουτ του τριφυλλιού).

ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Μαυρουδής αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς θα μπορούσε σήμερα να έπαιζε στην πρώτη ομάδα. Θεωρείται τεχνικά και τακτικά πιο ολοκληρωμένος από τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και συνομήλικό του Αλεξανδρόπουλο.

ΔΙΔΥΜΟ "ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ" ΜΕ ΜΠΕΛΙΤΣ

Στην νέα ομάδα της Κ19 του Ολυμπιακού, Μαυρουδής και Μπέλιτς, δυο μεταγραφές από Παναθηναϊκό και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα, θα συνθέτουν ένα δίδυμο εγκεφάλων στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τουλάχιστον αυτό είναι το πλάνο στου Ρέντη. Φιλόδοξο αλλά χαβιαρωμένο και με ταλέντο (αν προστεθεί και ο super talent μέσος Λιάτσος)
Στο δια ταύτα: η μεταγραφή του Μαυρουδή έρχεται να προστεθεί στις επίσης σπουδαίες των Καράγκουτη από τον ΠΑΟΚ και του Παπαδάκου από την Τορίνο,  όλες με την σφραγίδα του διευθυντή της Ακαδημίας, Αντώνη Πίκουλα.
Βασισμένες σε ένα πλάνο που θα οδηγήσει ξανά την Κ19 στους εγχώριους τίτλους βάζοντας τέλος στο σερί του ΠΑΟΚ αλλά και θα δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα, ποιοτικά κι αγωνιστικά, τόσο σε επίπεδο Youth League, όσο και στην ανάδειξη κάποιων παικτών στην πρώτη ομάδα.
ΥΓ. Οι μεταγραφικές βόμβες στην Κ19 του Ολυμπιακού θα κλείσουν με 17χρονο διεθνή σέντερ φορ. Επίσης, μεγάλο ταλέντο τον οποίο διεκδικούν ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία (αγωνίζεται σε άλλη Σουπερλιγκάτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου