Breaking

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Η Ελλάς υπόκειται σε μια απειλητική κατάσταση εξουθένωσης και αφανισμού τού λαού της εν μέσω εφησυχασμού τού ψευτορωμέϊκου.
Στην κοινωνία, στην πίστη και στα εθνικά μας ζητήματα δοκιμάζεται σκληρά η ίδια η ύπαρξή μας. Τα δεινά υπερβαίνουν ακόμη και κείνα μιας στρατιωτικής κατοχής, γιατί είναι ατιμωτικά και συντελούνται άνευ αντιστάσεως τού Έθνους μας. Η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση ερημώνει τα έθνη. Όμως εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια, να σηκώσουμε το κεφάλι και να συντρίψουμε τον εχθρό με τη δύναμη τής Πίστης και του Εθνικισμού μας. Τώρα, πριν να είναι αργά.
Ως εδώ και μη παρέκει. Η κάθαρση τής Πολιτείας από τις Δυνάμεις τού Έθνους είναι αδιαπραγμάτευτη. Δεν είναι πρόταση πολιτική. Είναι απαίτηση εθνική, απαίτηση λαϊκή, απαίτηση καθάρια ελληνική. Επομένως δεν συζητείται ως ενδεχόμενο. Θα γίνει οπωσδήποτε. Κι όποιος νοιάζεται για τον πολιτικό εφησυχασμό και τη βολή των ολίγων και των προδοτών, όποιος είναι άπιστος, άπατρις και διεθνιστής, μπορεί να απέλθει από την Πατρίδα μας. Διότι η μεν εθνική δικαιοσύνη θα επιβληθεί, η δε Ελλάς θα συντρίψει τον σιωνιστικό νεοταξισμό και θα γενεί δυνατή και ισχυρή.
Αυτά που συνέβησαν τούτες τις ημέρες που προηγήθηκαν και συνεχίζουν αμείωτα να συμβαίνουν, σημάνουν την ιερή καμπάνα αφύπνισης τής εθνικής μας συνείδησης. Το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο είναι παιδί μας, παιδί τού Ελληνισμού που οδηγείται από τούς τυράννους του στη βίαιη έξαρση τής εξαθλίωσης και τής πείνας. Η μάνα του, πρώην ξενοδοχοϋπάλληλος, οδηγήθηκε στην ανεργία εξαιτίας τού προσχεδιασμένου κλεισίματος τής αγοράς εργασίας με αφορμή τον κορονοϊό. Τα οικονομικά αποθέματα τής ελληνικής οικογένειας εξαντλούνται. Κι αυτό φάνηκε ακόμη και στην περίπτωση ηλικιωμένων Ελλήνων που λιποθυμούν, όπως στην περίπτωση ενός 74χρονου στον Βόλο.
Η περιστολή τής οικονομικής αντοχής δεν επιλύει το πρόβλημα καμίας νόσου που κάποιοι βάπτισαν ως τάχα μου πανδημία. Είναι το αισχρό μέσο που έχουν επιστρατεύσει νεοταξίτες και ψευτορωμιοί προκειμένου να σπείρουν ηττοπάθεια και διχασμό στον ελληνικό λαό. Είναι η δημιουργία ενός καθεστώτος εθνικής ομηρίας, προκειμένου να οχυρωθούν από πίσω του οι πολιτικοί τύραννοι για να κάμψουν το πατριωτικό φρόνημα και να αλλοιώσουν την ταυτότητα τού ελληνικού λαού που χάνει την Πατρίδα του μέσα από τα χέρια του. Κι όλα αυτά συμβαίνουν, όταν λαθρομετανάστες και Τούρκοι ετοιμάζονται να αλώσουν την Ιερή Ελλάδα εν γνώσει και με την πλήρη συμφωνία των δήθεν προστατών της.
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο τής παγκόσμιας χρεοκοπίας. Θέλουν να προχωρήσουν στην άμεση εγκατάσταση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Επομένως θέλουν τα κράτη διαλυμένα, τα σύνορα πεσμένα, την ανθρωπότητα δέσμια κάτω από πολεμικές συνθήκες. Κι ενώ ο όλεθρος έχει δρομολογηθεί, στην Πατρίδα μας μαθαίνουμε ότι στις 15 Ιουλίου λήγει η προστασία από τις απολύσεις. Διόλου τυχαία, σχεδόν παράλληλα λήγει και η προστασία τής πρώτης κατοικίας από τούς πλειστηριασμούς. Θέλουν τον Έλληνα πεινασμένο και άστεγο. Δεν τον απειλούν πλέον μόνον. Τον εξοντώνουν στυγνά. Μάς παίρνουν το ψωμί, μάς παίρνουν το σπίτι, απειλούν την επιβίωση των παιδιών μας, μάς δολοφονούν. Κι εμείς οφείλουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, τιμωρώντας τούς κλέφτες τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας και τούς πραιτοριανούς της.
Οι ίδιοι προδότες και οι εντολείς τους ψευτοσύμμαχοι έχουν γεμίσει με πολιορκητές λαθροεισβολείς τη χώρα μας, από άκρου έως άκρου τής εθνικής μας επικράτειας. Όχι, οι λαθρομετανάστες και οι λαθροπρόσφυγες δεν πεινάνε και δεν μένουν άστεγοι. Επιδοτούνται, στεγάζονται σε διαμερίσματα και οργανωμένους χώρους υποδοχής, λαμβάνουν άδειες διαμονής από το κράτος και υποστήριξη στα δήθεν παράπονά τους για δυσμενή διαβίωση από το αναρχονεοταξικό παρακράτος. Την ίδια στιγμή οι λαθροεισβολείς, τούς οποίους παρεμπιπτόντως υποστηρίζει και η Τουρκία που μάς τούς στέλνει, λεηλατούν εκκλησιές τής Ορθοδοξίας μας και κατοικίες Ελλήνων, βιαιοπραγώντας σε βάρος αδερφών μας. Χαρακτηριστική και εξοργιστική υπήρξε η περίπτωση τής καύσης τής Αγίας Τράπεζας και τού Ευαγγελίου σε ιερό ναό στη Χίο από λαθρομετανάστες.
Η κυβέρνηση όμως έχει αφήσει τον Ελληνισμό ανοχύρωτο στις προκλήσεις των εχθρών μας. Τα εθνικά μας ζητήματα βυθίζονται κι αυτά. Οι Τούρκοι ζητούν την πλήρη αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Εισβάλλουν με όλα τα μέσα σε θάλασσα και αέρα για να αρπάξουν κυριαρχία και έδαφος ελληνικό. Μάς ζώνουν από τα νότια τής Κρήτης έως τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κύπρο μας. Και ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός Μητσοτάκης συνομιλεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν για τον κορονοϊό και τον τουρισμό. Τον νοιάζει το αντίχριστο εμβόλιο που πρέπει να γίνει όπως λέει παγκόσμιο αγαθό. Τον τουρισμό τον έχει γονατίσει, όπως και ολάκερο τον οικονομικό μηχανισμό. Και αποφεύγει την δυναμική επίλυση των εθνικών μας θεμάτων που οδεύουν σε οδυνηρό σε βάρος μας συμβιβασμό υπό την απειλή των Τούρκων και τις ψευτοσυμμαχικές μεθοδεύσεις ειρηνικών τάχα επιλύσεων.
Η ώρα των ευθυνών έχει έλθει προ πολλού. Τώρα πλέον είναι η ώρα να αναληφθούν αυτές οι ευθύνες στο πεδίο των πράξεων. Ο ελληνικός λαός θέλει την αλήθεια, θέλει το όραμα, χρειάζεται το άναμμα τής φλογερής πίστης που έχει χάσει. Θέλει ένα χέρι να πιαστεί. Μα και ο ίδιος ο λαός πρέπει να νιώσει μέσα του το ιερό χρέος τής εθνικής ευθύνης. Το χρωστάμε όλοι μαζί, ολάκερο το Ελληνικό Έθνος, στους προγόνους μας, στους άγιους και ήρωες τής Ελληνικής Φυλής και φυσικά το χρωστάμε στα παιδιά μας, στις γενιές που έρχονται ξωπίσω μας. Να βαστήξουμε καθάρια, ζωντανή, παραγωγική και ελεύθερη, απόλυτα ελληνική και ορθόδοξη τη Γη των Πατέρων μας.
Έχουμε το ομορφότερο οικόπεδο τής γης που αποτελεί κέντρο γεωστρατηγικών εξελίξεων και γεωπολιτικού ελέγχου τής οικουμένης. Έχουν υπάρξει αδυναμίες και λάθη που θα γιατρευτούν άμεσα. Υπάρχουν ξενοκίνητοι διχαστές που θα παταχθούν άμεσα. Στους εχθρούς μας περιλαμβάνονται όσοι επικαλούνται την Πατρίδα, πληγώνοντας την ενότητα τού λαού. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα, λαός και εθνικισμός έχουν τη δύναμη να λευτερώσουν την Πατρίδα μας. Να κυριαρχήσει το πνεύμα τής αλληλεγγύης και τής φροντίδας των αδερφών μας και των παιδιών μας. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα εμψυχώσει τον Έλληνα και θα τού ξυπνήσει την εθνική του συνείδηση και ορμή. Να αφυπνιστεί η νοοτροπία τού νικητή στον Έλληνα που είναι ο απόλυτος και μόνος ιδιοκτήτης τού τόπου του και των εστιών του.
Ολόφωτη και Χρυσή πρέπει να είναι η Αυγή τού Ελληνισμού που θα ξημερώσει. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η φωνή τού Ελληνισμού. Η εθνική μας ταυτότητα είναι η αρματωσιά τής Ελληνικής Φυλής που είναι αδιαπέραστη. Έργο μας είναι να εγείρουμε τα αδέρφια μας, να κάνουμε τον Έλληνα απαιτητικό, σωστό Ζωντανό Ελληνισμό. Όπως πολύ σωστά έλεγε ο Μεγαλέξανδρος, τίποτα δεν είναι αδύνατο γι’ αυτόν που θα το προσπαθήσει. Ο αδερφός για τον αδερφό. Ο πολεμιστής για τον συναγωνιστή. Η πνοή τού γονιού κληροδότημα και δύναμη τού παιδιού. Τα λάβαρα Πατριωτισμού και Εθνικισμού στην συλλογική εξουσία και αποφασιστικότητα. Τα λάβαρα τής λευτεριάς σε κάθε γη ελληνική. Η γη μας ανθοφορία τής Φυλής μας. Τα ορθόδοξα προσκυνήματα ευχαριστήριο βήμα προς το Θεό για την αναγέννηση τής Ιερής Ελλάδος που ποθεί η ψυχή μας και θα επιτύχουμε οπωσδήποτε.
ethnikistikosagwn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου