Breaking

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Αυτή είναι η έπαυλη-φρούριο στην οποία ζούσε ο ψευτογιατρός – Τι έκρυβε η σοφίτα; [ΒΙΝΤΕΟ]

FF

Σε υπερπολυτελές σπίτι στα νότια προάστια έμενε ο απατεώνας, ο οποίος προσποιείτο τον γιατρό και στην πραγματικότητα σκορπούσε τον θάνατο σε άτομα που έπασχαν από βαριές ασθένειες, με «μαντζούνια» που είχαν αποστάγματα κάνναβης.  Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.
Στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι του Σαββάτου, προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από την οικία – «φρούριο», όπου διέμενε ο γιατρός-μαϊμού με την οικογένειά του.  Όπως θα δεις, πρόκειται για ένα σπίτι με ψηλούς τοίχους ως περίφραξη, κάγκελα, συνολικά έξι κάμερες, καθώς και παραθυράκι-παρατηρητήριο στην είσοδο. Στην τριών επιπέδων έπαυλη, που απέχει λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, υπάρχει μία υπό κατασκευή πισίνα και ένα γήπεδο τένις.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου, στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές είναι βέβαιες πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας. Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου