Breaking

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Κορινθίων και Ευεργέτης της Ι. Μητροπόλεώς μας, κ. Ευάγγελος Παπαΐωάννου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Σε πολύ θερμό κλίμα, λόγω της πρότερης σχέσεως σεβασμού και αγάπης ο κ. Παπαΐωάννου ζήτησε και έλαβε απλόχερα την ευχή του Δεσπότη μας για την ανάληψη των νέων υποχρεώσεών του και εξέφρασε ιδιαίτερα την ευαισθησία του για την νεότητα του Τόπου μας.
Ο Σεβασμιώτατος τον ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε ο Θεός δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Παύλου, προστάτου και εφόρου της πόλεως μας, να τον στηρίζει και να τον ενδυναμώνει στα νέα καθήκοντα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου