Breaking

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Χωρίζουν οι δρόμοι με τον Αλβέρτη

O Φραγκίσκος Αλβέρτης θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του διευθυντή ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παρελθόν από τη θέση του διευθυντή ακαδημιών της "πράσινης" ΚΑΕ αναμένεται να αποτελέσει κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΚΑΕ, πουλώντας τις μετοχές αντί 25.000.000 ευρώ. Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, ακόμα μία αποχώρηση αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά από πολλά χρόνια παρουσίας ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Ο παλαίμαχος παίκτης του "τριφυλλιού" μετά τον τερματισμό από τη δράση ανέλαβε διευθυντής ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και επί σειρά ετών ήταν δίπλα στην ανδρική ομάδα, όπου είχε διατελέσει για μικρό διάστημα και πρώτος προπονητής. Αυτή η πολυετής συνεργασία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, όπου αναμένονται κι οι επίσημες ανακοινώσεις από τους "πράσινους". Tην ίδια στιγμή ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" Μάνος Παπαδόπουλος, έχει δεχτεί πρόταση από τη Ζενίτ για τη θέση του GM, ωστόσο για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση.
Photo Credits: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου