Breaking

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Φρίκη: Έσπασαν τα πόδια σε λιονταράκι για να βγάζει φωτογραφίες με τουρίστες (εικόνες)

Το χειρότερο πρόσωπο των ανθρώπων γνώρισε ένα πανέμορφο λιονταράκι στο ζωολογικό κήπο της Ρωσίας, καθώς του έσπασαν τα πόδια για να μπορούν οι τουρίστες να ποζάρουν μαζί του.

Η δημοσιοποίηση της είδησης σόκαρε μέχρι και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος διέταξε να απαγγελθούν άμεσα κατηγορίες για εγκληματική δραστηριότητα προς τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου.
Ο μικρός Simba, όπως είναι το όνομα του λιονταριού, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσει ξανά να περπατάει, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Νταγκεστάν πήραν τον Simba από την μητέρα του ώστε να χρησιμοποηθεί ως ατραξιόν προς τους επισκέπτες.
Ο Simba όμως μεγάλωνε και δεν μπορούσε να κάτσει στο ίδιο σημείο και έτσι οι ιθύνοντες αποφάσισαν να του σπάσουν τα πόδια ώστε να μην μπορεί να τρέχει!
Εκτός από τα σπασμένα πόδια, ο Simba είχε σημάδια σε όλο του το κορμί καθώς κακοποιούνταν ενώ ήταν υποσιτισμένο. Οι διασώστες ανέφεραν πως το άτυχο λιονταράκι είχε λίγες εβδομάδες ζωής ακόμα.
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου