Breaking

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Καμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε πρασιά πολυκατοικίας


Θεσσαλονίκη: Καμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε πρασιά πολυκατοικίας
Θεσσαλονίκη: Καμένο πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε πρασιά πολυκατοικίας  VORIA.GR

Αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε γυναίκα σε πρασιά πολυκατοικίας χωρίς τις αισθήσεις της. Πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσε φλεγόμενη.

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε καμένο μετά από πτώση σε πρασιά πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τρίτης (23/06).
Σύμφωνα με το Voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 13:00, στην οδό Εγνατίας 116 στο κέντρο, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το πτώμα της γυναίκας έπεσε φλεγόμενο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε το πτώμα να καίγεται ενώ είχε πέσει στην πρασιά. Η πολυκατοικία είναι εξαώροφη και η γυναίκα φέρεται να έπεσε από τον τέταρτο όροφο.
Σύμφωνα με το Thessnews.gr, πληροφορίες της πυροσβεστικής αναφέρουν πως δεν φαίνεται να υπήρξε φωτιά στο διαμέρισμα, αλλά μόνο στο σώμα της γυναίκα όπου υπάρχουν σημάδια από κάψιμο.
Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία η πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ θα μεταβεί ιατροδικαστής και μετά θα γίνει ανάσυρση της σορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου