Ήδη, στα αστυνομικά τμήματα της επαρχίας έχει σταλεί η ειδική φόρμα με ερωτήσεις για την υπόθεση και οι καταγγέλλοντες θα κληθούν να απαντήσουν για να ληφθεί με αυτό τον τρόπο και επίσημη κατάθεση.

Οι Αρχές εξετάζουν με προσοχή την καταγγελία γυναίκας από το Βόλο, που υποστηρίζει ότι έδωσε 30.000 ευρώ στο 47χρόνο ενώ εξετάζεται και άλλη μια περίπτωση με 20.000 ευρώ.

Τα μπουκαλάκια που βρέθηκαν στην πολυτελέστατη βίλα του στο Λαγονήσι περιείχαν έλαια από κάνναβη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο γιατρός – «μαϊμού» ευθύνεται για το θάνατο δυο παιδιών και ενός ηλικιωμένου ενώ το «κουβάρι» άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γονείς των παιδιών υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον για το θάνατο τους.

Το περίεργο πάντως για τους αστυνομικούς είναι και το που μπορεί να κρύβει χρήματα, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνες δεν βρέθηκαν χρηματικά ποσά στο σπίτι ούτε όμως και επιταγές παρά το γεγονός ότι ζητούσε από τα θύματα του να πληρώνεται σε επιταγές τις οποίες ποτέ δεν έσπαγε στην τράπεζα αλλά πλήρωνε με αυτές απευθείας όλες του τις υποχρεώσεις.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι είχε μετατρέψει τον εαυτό του σε «φαντομά», καθώς δεν εμφανιζόταν σε κανένα δημόσιο φορέα ενώ είχε να υποβάλλει φορολογική δήλωση από το 2012.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το peloponnisosnews.gr, ο γιατρός - μαϊμού, όπως είναι το παρατσούκλι που του έχει δοθεί από τα Μέσα, φέρεται να έχει καταγωγή από το Ξυλόκαστρο, ενώ στην πόλη της Κορινθίας, ζουν και δραστηριοποιούνται τα δύο αδέρφια του.