Breaking

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δήμος Λουτρακίου: Συνέντευξη Τύπου για το Loutraki Festival 2020 (video)

Ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής πραγματοποίησε σήμερα Συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου  για την επίσημη παρουσίαση του Loutraki Festival 2020.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος το Δήμου από 1η έως 12 Αυγούστου 2020, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και η χώρα μας με τον Covid 19 αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες, οικονομικές, κοινωνικές, ανθρωπιστικές που βιώνουμε όλοι μας.
Αναγνωρίζοντας ότι, ο Πολιτισμός είναι πιο αναγκαίος από ποτέ και τηρώντας τα μέτρα που έχουν δοθεί από την Πολιτεία, αξιοποιούμε τις σπουδαίες καλλιτεχνικές δυνάμεις της περιοχής αλλά και τα μουσικά μας σχήματα με στόχο για ακόμα μια χρονιά τη δημιουργική συνδιαλλαγή, την αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου κατοίκων και επισκεπτών, την εκπαίδευση αλλά και την ψυχαγωγία.
Ομιλητές: Γεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων, Σάκης Παπαθανασίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πελοπίδας Μαυρόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής, O αντιπεριφερειάρχης Τάσος Γκιολής, Συντονισμός: Αλέξης Κωστάλας.
Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά ο Χρήστος Νινιός και ο Γιάννης Τσελώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου