Breaking

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Στην Νέα Κανονικότητα οι SS τα κανονίζουν όλα, ιδίως τα ανθρωπάκια

                   Στην Νέα Κανονικότητα οι SS τα κανονίζουν όλα, ιδίως τα ανθρωπάκια ...

Στην Νέα Κανονικότητα οι SS τα κανονίζουν όλα, ιδίως τα ανθρωπάκια
Κάποιοι, και είναι πάρα πολλά τα ανθρωπάκια, αν τους έλεγαν ότι οι SS θα τους κανονίσουν κατάλληλα, δεν θα καταλάβαιναν καν το νόημα της αναφοράς.
Οι αναγνώστες μας, καταλαβαίνουν τέλεια τι ενοούμε και γνωρίζουν ποιοι είναι οι σημερινοί SS γι αυτό δεν χρειάζεται να ερμηνευσουμε την ιδιότητα των κανονικότατων μέτρων των SSτσίδων…Την πατήσαμε ξανά την μπανανόφλουδα, οι SSτσισδες κανονίζουν την Νέα Κανονικότητα σας. Κάθε μέρα εργάζονται σκορπώντας την μια είδηση εξαπάτησης μετά την άλλη…”αν γίνει αυτό τότε θα πα΄ρουμε αυτό το μέτρο…αν έχουμε αυτό τότε εκείνο το μέτρο στην Νεα Κανονικότητα των γκοίμ. Τα ανθρωπάκια δεν έχουν ακόμη κατανοήσει το παραμικρό, ο απατεωνοιός και τα μέτρα εναντίον του θα τους προστατέψουν κατάλληλα στην Νέα Κανονικότητα. Που να γνώριζαν οι φουκαράδες τι μαγειρεύουν πίσω από τις πλάτες τους οι SSτσιδες ατσίδες…
Στη Νέα Υόρκη πχ. η αστυνομία έχει ήδη πάρει μέτρα για την κανονικότητα τους εκεί…ειδικά όπλα για την άμυνα τους, με ηλεκτροπληξία (tasers) (χωρίς να φοράνε μάσκες) δέρνουν και συλλαμβάνουν ανθρώπους που δεν κρατουν αποστάσεις στην Νεα κανονικότητα τους. Δηλαδή η αστυνομία είναι απρόσβλητη και δεν χρειάζεται να διατηρήσει την απόσταση ή να φορά προστατευτικά γάντια και μάσκες. Φυσικά και όχι. Οι SSτσιδες δεν κινδυνεύουν απο ιούς, μόνο τα ανθρωπάκια, και βρίσκονται στους δρόμους για την επιβολή των αντισυνταγματικών μέτρων και το επιχείρημα τους είναι η προστασία των ανθρωπάκων.
Σίγουρα όσοι ζουν στις πόλεις θα περάσουν πολύ δυσκολες εποχές, ο έλεγχος σας και οι ψεύτικες ειδήσεις τους είναι πραγματικότητα…!! Καραντίνα, ο αόρατος εχθρός του ΚατραΚούλ,η ηλεκτρονική παρακολούθηση και το ξύλο της αρκούδας για τα ανθρωπάκια…δηλαδή (εσάς-εμάς) οι SSτσιδες δεν έφυγαν ποτέ από την Βουλή των δημοκρατιών, να μην σας γράψουμε ότι οι  SSτσιδες ατσίδες δόμησαν τις Βουλές και την κοινοβουλευτική σας Δημοκρατία, που φυσικά τα μικρά και φοβισμένα αθρωπάκια, θα τρέξουν να πουν τι συνομωσίες είναι αυτές που διαβάζουμε! Δεν πειράζει όμως και η στρουθοκάμηλος θαβει το κέφαλι της μέσα στην άμμο.Καλή συνέχεια, σε λίγους μήνες θα το κατανοήσουν ακόμη και τα ταλαίπωρα, χεσμένα από τον φόβο τους, μικρούτσικα και ά-νοα ανθρωπάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου