Breaking

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Δήλωση Παραίτησης του Απόστολου Καϋλάνη απο μέλος επιτροπής της αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Δήλωση Παραίτησης Απόστολου Καϋλάνη του Θεοδώρου και της Παναγιώτας, κατοίκου Κορίνθου (θέση Ψηλά Αλώνια).
Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τον μήνα Ιανουάριο του 2020 που ορίστηκα μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας, μου προτάθηκε από τον Πρόεδρο, Κύριο Πιτσάκη Παναγιώτη να συμμετάσχω ως μέλος σε μια επιτροπή της αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου, σχετικά με την διαχείριση προγραμμάτων του OPENMALL (Λουτρακίου), του οποίου leader είναι το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Aντιλαμβανόμενος την τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, δέχθηκα με χαρά την πρόταση επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθ’ όσον εκείνη τη περίοδο κατείχα τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον μου για τη δημιουργία των OPENMALL (Κορίνθου – Λουτρακίου), ήταν εύλογο και δικαιολογημένο. Σημειωτέον ότι ο εμπορικός σύλλογος και εγώ προσωπικά καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα αυτά και αναμέναμε την έμπρακτη στήριξη του επιμελητηρίου στην ολοκλήρωση αυτών των έργων πνοής για τον σύλλογο και τον τόπο.
Η ως άνω θέση, ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο κ. Πιτσάκη, πως θα ήταν έμμισθη με το ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως. Παρόλο όμως που το ποσό του μισθού μου καταβαλλόταν ανελλιπώς κάθε μήνα στον προσωπικό μου λογαριασμό, δυστυχώς αυτή η Επιτροπή ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει συνεδριάσει. Θέλω δε να τονίσω πως μέχρι και σήμερα δεν γνώριζα ούτε τη σύνθεσή της αλλά ούτε και το οιοδήποτε αντικείμενο των εργασιών της, ενώ μόλις χθες, ενημερώθηκα κατόπιν προσωπικού ενδιαφέροντος από τον αρμόδιο υπάλληλο του επιμελητηρίου, ότι πράγματι η επιτροπή αυτή υφίσταται, τα μέλη της τυγχάνουν άπαντα έμμισθα, πλην όμως δεν έχει συγκληθεί σε σώμα ούτε μια φορά. Επειδή ούτε οι αρχές ούτε η αξιοπρέπειά μου μου επιτρέπει να λαμβάνω έστω και ένα ευρώ από κάτι για το οποίο δεν έχω προσφέρει απολύτως τίποτα, επέστρεψα σήμερα με κατάθεση προς τον λογαριασμό της Αναπτυξιακής το ποσό των 800 ευρώ όπου μου έχει καταβληθεί τμηματικά στις 6/3/2020 – 3/4/2020 – 8/5/2020 – 5/6/2020 και σας καταθέτω με την παρούσα την παραίτηση μου από μέλος της εν λόγω επιτροπής, για λόγους ευθιξίας.
Τέλος, δηλώνω πως θα παραμείνω μέλος του Δ.Σ του επιμελητηρίου και παρά τις αντίξοες συνθήκες θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου έχοντας ως γνώμονα όχι μονάχα το προσωπικό κέρδος αλλά το κοινό συμφέρον του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κορινθίας. Συνημμένα σας υποβάλλω το καταθετήριο του ποσού των 800 ευρώ, στο τραπεζικό λογαριασμό της Αναπτυξιακής.
Με τιμή Απόστολος Θ. Καϋλάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου