Breaking

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Μια απίστευτη οικονομικοτουριστική καταστροφή κολοσσιαίων διαστάσεων, ένα τραγικό λάθος της κυβέρνησης που η χώρα θα το πληρώσει πολύ ακριβά!!!

Ά. Γεωργιάδης : ‘’Η τουριστική περίοδος θα πάει δυστυχώς χειρότερα του αναμενόμενου ενώ είναι σοκαριστικό πλέον να βλέπουμε την ανάποδη εξέλιξη από αυτή που περιμέναμε ως χώρα’’.
Μπράβο κύριοι συγχαρητήρια για την ‘’ειλικρίνεια’’ σας, αλλά αυτή δεν προσφέρει τίποτα στον λαό μας. Το ΣΟΚ αυτό το δημιουργήσατε εσείς και ήταν αναπόφευκτο να συμβεί όπως σας το είχαμε προβλέψει!
Ωστόσο, περί άλλων τιτιβίζατε και τώρα το πληρώνει ο λαός και η εθνική οικονομία, γκρεμίζοντας τους κόπους και τις θυσίες του!!!
Έρχεστε ξαφνικά ως ‘’μωρές παρθένες’’ δίχως κανένα ενδοιασμό και επιφύλαξη να επιβεβαιώσετε την πλήρη αποτυχία σας για τους χειρισμούς σας κατά τη β΄ φάση της πανδημίας κι αυτό το κάνετε την πιο ακατάλληλη στιγμή για τον τόπο, τινάζοντας κυριολεκτικά τα πάντα στον αέρα! Ένα ατόπημα και τεράστιο λάθος που θα πληρώσουμε δυστυχώς όλοι πολύ ακριβά, σε υγεία, σε ζωές και οικονομικά ως χώρα!
Κύριε πρωθυπουργέ, σας είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα, ότι αν δεν μας ακούσετε, θα καταστρέψετε τελικά ότι καλό κτίστηκε κατά το πρώτο στάδιο της πανδημίας, προτείνοντας σας επανειλημμένα, την μια και μοναδική πρόταση που θα μπορούσε να σώσει τη χώρα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αναδείξετε την Πατρίδα μας ως πρώτο προορισμό του παγκόσμιου τουρισμού!!!
Τελικά δεν μας ακούσατε, οδηγήσατε για άλλη μια φορά και εσείς τη χώρα μαζί με τον λαό της στον Καιάδα, όπως έκαναν και οι προκάτοχοι σας με άλλες αποφάσεις τους!
Με πτώση στον τουρισμό της τάξεως του 80-90 % και με τα καταστήματα εστίασης και λιανικής στο Ναδίρ των πωλήσεων τους και δη, κάτω από αυτές τις περιρρέουσες ακραίες παγκόσμιες και περιφερειακές γεωπολιτικές εξελίξεις, καταλαβαίνετε τι έχετε κάνει σε κάθε επαγγελματία και εργαζόμενο αυτού του καταπονημένου τόπου, που τυχαίνει να ‘ναι και δική σας πατρίδα, όταν όλοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης τους; Αναλογιστήκατε τι έχετε κάνει;
Κύριοι πρώτον, ρίξατε στα Τάρταρα την ήδη ασθμαίνουσα οικονομία μας και δεύτερον, θέτετε σε άμεσο υγειονομικό κίνδυνο όλον τον πληθυσμό της χώρας, κι αυτό το κάνετε επιλέγοντας τον πλέον ακατάλληλο χρόνο για την πατρίδα μας!!!
Φίλες και φίλοι, παρακαλώ πολύ για να μην επαναλαμβανόμεθα, επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω στην επίμαχη πρόταση μας πατώντας εδώ:
Ολοκληρώνοντας, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, ειδικά τώρα που γνωρίζουμε όλοι τι έχει συμβεί στη χώρα, λαμβάνοντας βεβαίως υπ’ όψιν και τι μέλλει να συμβεί στο άμεσο μέλλον από τις αποφάσεις αυτών που μας κυβερνούν, κάνοντας σας μόνο μια παράκληση, ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ!!!
Β. Αναγνώστου Συγγραφέας- αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr
ΥΓ. Προς Υφ. κ. Ν. Χαρδαλιά: Κύριε υπουργέ, φροντίστε για την άμεση εφαρμογή των μέτρων του νόμου ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.34060 σ’ αυτό το διήμερο της μουσουλμανικής εορτής Κουρμπάν Μπαϊράμ με οποιοδήποτε τίμημα! Όποιοι δεν συμμορφωθούν και δεν θελήσουν να ακολουθήσουν τα μέτρα προστασίας, φορτώστε τους για τη Τουρκία!
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΡΚΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου