Breaking

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

(ΝΕΟ) Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου

aeroplano-antonof-630x320

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το seleo αεροπλάνο από το Βερολίνο με προορισμό την Αθήνα, ζήτησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε και αυτή τη στιγμή γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι σε αυτό. Από το αεροπλάνο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αποβιβάστηκαν και οι 157 επιβάτες, ένα μωρό και τα έξι μέλη του πληρώματος.
Η σχετική ανακοίνωση: “Συναγερμός σήμανε σήμερα, 3 Ιουλίου 2020 και ώρα 17:45, στους θαλάμους επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Αεροδρομίου «Μακεδονία» της Fraport, καθώς η πτήση FR170 της Ryanair από Βερολίνο προς Αθήνα, εξέπεμψε Mayday πάνω από τη Χαλκιδική και αιτήθηκε full emergency και αναγκαστική προσγείωση, λόγω πυρκαγιάς στο πιλοτήριο.
Άμεσα, ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου με ασφάλεια, πριν από λίγο, αποβιβάστηκαν οι 157 επιβάτες, 1 βρέφος και τα 6 μέλη του πληρώματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου