Breaking

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ – ΥΨΙΣΤΑ ΟΝΤΑ – ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

Κατέβηκαν ύψιστα όντα, να διδάξουν την ανθρώπινη εξέλιξη με μια πνευματική διδασκαλία που πρέπει να ακολουθηθεί από όλους τους ανθρώπους, για να κατανοήσουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ. Έχουν όμως χαθεί και δία-στρεβλωθεί όλες οι λέξεις και έννοιες.

Ακόμα και η διδασκαλία αυτών των ύψιστων όντων, έχει παραχαραχτεί, με τέτοιο απίστευτο τρόπο, που ο νους των ανθρώπων έχει αιχμαλωτιστεί. Έτσι έχουν φέρει στα μέτρα τους όλες τις διδασκαλίες, όπως τους συμφέρει και οδηγούν όλο το ανθρώπινο βασίλειο στο σκοταδισμό, την παραπληροφόρηση και τον εγκλωβισμό.
Η αποστολή όλων αυτών των ύψιστων πνευματικών όντων είναι ουσιαστικά μια: να βοηθήσουν το ανθρώπινο βασίλειο, τα όντα με νοημοσύνη, να κατανοήσουν το λόγο ύπαρξης τους στο κόσμο της γης, να συνεχίσουν την εξέλιξή τους και να ενωθούν με το Θεό.
Το Θείο σχέδιο φρόντισε για πολύ συγκεκριμένο λόγο, να σαρκωθεί πρώτα ο Βούδας (Βούδας σημαίνει φωτισμένος) και μετά ο φωτισμένος Ιησούς να γίνει Χριστός. Και αυτό γιατί ο άνθρωπος πρώτα πρέπει να φωτιστεί κι έπειτα, όντας φωτισμένος, να οδηγηθεί στη “Χριστοποίηση”.
Ο πολύ συγκεκριμένος αυτός λόγος είναι και ένα πολύ σημαντικό “κλειδί”, για την πνευματική ανέλιξη του ανθρώπου. Μέσα από αυτό τον από-συμβολισμό της Έλευσης πρώτα του Βούδα και μετά του Ιησού Χριστού, το σύμπαν σας μιλάει με τον τρόπο του.
Η φώτιση είναι η επιστροφή της ψυχής του ανθρώπου στη μονάδα, μετά τις εμπειρίες στο κόσμο της ύλης, και τις παγίδες του Μαυροψύχη, όπως συμβολίζει και η επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη, μετά το ταξίδι του με τα πολλά εμπόδια.
Μετά τη φώτιση έρχεται η Χριστοποίηση. Δεν μπορεί να υπάρχει χριστοποίηση χωρίς πρώτα την φώτιση. Ο Βούδας ή ο Χριστός ή ο κάθε Φωτισμένος και Χριστοποιημένος έχει νου που δεν επηρεάζεται από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.
ΧΡΙΣΤΟΣ
Το μεγαλύτερο ον που ήρθε σ αυτόν τον πλανήτη, είναι ο ΙΗΣΟΥΣ- ΧΡΙΣΤΟΣ. Σχετικά με το όνομά του, δεν έχει εσκεμμένα διευκρινιστεί ότι το “Χριστός” ουσιαστικά δεν είναι όνομα, αλλά ιδιότητα (το κανονικό του όνομα ήταν Ιησούς – τότε υπήρχαν μόνο μικρά ονόματα, όπως Ιωάννης, Πέτρος, Παύλος κλπ).
Αυτό έχει αποκρυφτεί γιατί δεν συμφέρει στο σύστημα εγκλωβισμού που εκτρέφει μόνο ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ να καταλάβουν τι σημαίνει ΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, δηλαδή ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΣΕ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δε μίλησε ποτέ για διαιρετικότητα, μαγαζάκια, δηλαδή για Ορθοδοξία, Καθολικούς, Προτεστάντες, Πεντηκοστιανούς, Μάρτυρες του Ιεχωβά κλπ. Σας δίδαξε πρώτον, τί σημαίνει απόλυτη συμπαντική αγάπη, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς “δικά μου” και “δικά σου”, χωρίς την οικογένειά ΜΟΥ, θρησκεία ΜΟΥ, πατρίδα ΜΟΥ.
Και όμως οι νεκροθάφτες του ανθρώπινου βασιλείου τολμούν να τον επικαλούνται κιόλας, εκπαιδεύοντας ανθρώπους χρησιμοποιώντας διαστρεβλωμένες διδασκαλίες του! Μίλησε για την απόλυτη συγχώρεση και την αγάπη που ενώνει τα πάντα.
Είπε “Αγαπάτε τους εχθρούς ημών”. Ανέβηκε επάνω στο σταυρό, και είπε τη φράση “ΠΑΤΕΡΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ”.
Γεννήθηκε με το όνομα “Ιησούς” και μέσα από τις πράξεις που έκανε και τα λόγια που είπε, πήρε το όνομα “Χριστός”, γιατί ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ – ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ (ΚΕ-ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ). Σας αποκάλεσε “αδέρφια” του, γιατί αν το θελήσετε, μπορείτε όλοι να Χριστοποιηθείτε, μηδενός εξαιρουμένου.
ΒΟΥΔΑΣ
Ο Βούδας Σακυαμούνι γεννήθηκε σαν πρίγκιπας στη βασιλική οικογένεια της φυλής των Σάκυα στο Βασίλειο του Καπιλβαστού. Ο Βούδας, έκανε κάτι που λίγοι άνθρωποι κάνουν στη ζωή τους.
Το κίνητρο του δόθηκε όταν στα 29 του χρόνια, είδε έξω από το βασίλειο πρώτη φορά ανθρώπους ανήμπορους και κατάκοιτους κι έτσι η εσωτερική του φωνή τον ανάγκασε να αναζητήσει τη βαθύτερη εξήγηση για όλα αυτά.
Έτσι, χωρίς να τον βρει κάποια συμφορά, (πρόβλημα υγείας, θάνατος προσφιλούς προσώπου του, κλπ), άφησε όλα όσα είχε, την πολύ όμορφη γυναίκα του, το βασίλειο, αξιώματα, τίτλους, χρήματα, και αποτραβήχτηκε μέσα στο δάσος, όπου υπήρχαν άλλοι ασκητές – μοναχοί, για να μπορέσει να κατανοήσει γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορετικότητες και ανισότητες στους ανθρώπους.
Πράγματι, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, στα 36 του, πήρε όλες τις απαντήσεις. Φωτίστηκε, αλλά σε τέτοια ύψιστα επίπεδα φώτισης, ώστε μπόρεσε να αφήσει με τη διδασκαλία του ασύλληπτα οφέλη για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Βούδας σημαίνει φωτισμενος. Ο Βούδας αποποιήθηκε υλικών αγαθών, για να μπορέσει να πάρει την απάντηση ποιος είναι ο πόνος της ανθρωπότητας. Δηλ τι φταίει για την κατάντια της ανθρωπότητας. Μέσα από αυτά τα ερωτήματα που είχε μπόρεσε κι έφτασε στην φώτιση. Και αυτό άφησε στην ανθρωπότητα: πως εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να φωτιστείτε.
Το απίστευτο σ όλα αυτά είναι ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει σ ένα κοπάδι θρησκείας, όταν ακούν τη λέξη “Βούδας” εναντιώνονται και μόνο στη λέξη, γιατί ο νους τους είναι παγωμένος – ακινητοποιημένος. Δηλ, αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν να φτάσουν στη φώτιση και κάποιος που τους έδειξε το δρόμο της φώτισης, επειδή ο αρχηγός του κοπαδιού τους είπε ότι δεν είναι καλή, είναι εναντίον του.
ΧΡΙΣΤΟΣ – ΒΟΥΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ – ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ – ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – ΚΟΥΝΦΟΥΚΙΟΣ – ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΠΛΑΤΩΝΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΩΡΙΓΕΝΗΣ – ΥΠΑΤΙΑ – ΚΛHΜΗΣ… ΥΨΙΣΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ο Μαυροψύχης έχει φροντίσει για μία παιδεία, που αντί να δημιουργεί Ανθρώπους, δημιουργεί ανθρώπους γεμάτους κακία, μίσος διαιρετικότητα, φθόνο, ζήλεια, εκδίκηση. Όσοι παίρνουν σάρκα σ αυτό το πλανήτη – φυλακή, γεννιούνται εξ αρχής σ’ ένα μη ευνοϊκό για το πνεύμα τους περιβάλλον.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο σημαντική ήταν η αποστολή αυτών των Δασκάλων που κατέβηκαν να σπείρουν τη πνευματική γνώση σ’ ένα κόσμο αλλοτριωμένο από τη καθοδήγηση του Μαυροψύχη. Οι διδασκαλίες τους βοηθούν τον άνθρωπο να καταλάβει ότι τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους και να κατανοήσει τον τρόπο που γίνεται αυτό.
Ήρθαν για να διδάξουν ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει θάνατος, και ο φόβος του θανάτου δεν θα ‘πρεπε να υπάρχει. Επιπλέον, ήρθαν για να παροτρύνουν τον άνθρωπο να ψάξει να βρει το “γνώθι σαυτον”, το λόγο ύπαρξής του στο κόσμο αυτό, καθώς και την αποστολή του.
Εκτός από τους πολύ γνωστούς και σπουδαίους πνευματικούς Δασκάλους που πέρασαν από τη γη, όπως ο Χριστός και ο Βούδας, υπάρχουν και άλλα όντα που και αυτά από τη μεριά τους παίξανε εκείνο το ρόλο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ανθρώπους να κατανοήσουν το “γνώθι σαυτόν” να ξαναγυρίσουν στον Πατέρα [ΥΠΕΡΠΝΕΥΜΑ] απ όπου ξεκίνησαν.
Σε αυτά τα όντα συγκαταλέγονται οι Έλληνες φιλόσοφοι των κλασσικών ελληνικών χρόνων, όπως ο Πλάτωνας, Σωκράτης, Πυθαγόρας, Αριστοτέλης, Ηράκλειτος όπως προαναφεραμε και σίγουρα οι 12 απόστολοι που διάλεξε ο Ιησούς Χριστός.
Κάποιοι από τους νεκροθάφτες της ανθρώπινης εξέλιξης θα πουν ότι αυτά είναι αιρετικά, και ότι δεν έχουν καμία σχέση οι μαθητές του Ιησού με τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Κι όμως έχουν απόλυτη σχέση γιατί όλοι αυτοί υπηρετούσαν την αλήθεια και το φως, αντίθετα οι νεκροθάφτες της ανθρώπινης εξέλιξης υπηρετούσαν πάντα τη διαιρετικότητα και τον εγκλωβισμό.
Και οι διδασκαλίες των Ελλήνων φιλοσόφων των ελληνικών κλασσικών χρόνων και η διδασκαλία του Ιησού Χριστού και η διδασκαλία τους Σακιαμουνι Γκαουνταμα Βούδα, οδηγούν τον άνθρωπο στο φως. Χωρίς “δικοί μας και δικοί τους”. Σ έναν ήλιο οι ακτίνες δεν ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Όλες οι ακτίνες είναι φως.
Ο καθένας προβάλει με εγωισμό αυτό που πιστεύει ότι είναι φως. Οι χριστιανοί αποκλειστικά τον Ιησού Χριστό, οι εθνικιστές ή ειδωλολάτρες αποκλειστικά τις διδασκαλίες των Ελλήνων φιλοσόφων, και Βουδιστές αποκλειστικά τον Βούδα.
Εκεί είναι το λεπτό σημείο της εγκλωβιστικής ή “μαύρης” διδασκαλίας. Το φως διαχέεται παντού, φωτίζει τα πάντα, και εξαφανίζει τα σκοτάδια. Βάλτε τα αυτά μέσα στη ψυχή σας και θα έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα στο να βρείτε την Ιθάκη.
_
Βέβαια, μπορεί εμείς να μνημονεύουμε τα ονόματά τους, αλλά όλοι αυτοί οι Δάσκαλοι, έκαναν ότι έκαναν, όχι για να αποκτήσουν δόξα και υστεροφημία, αλλά γιατί είχαν πρόθεσή τους να μεταλαμπαδέψουν τη σοφία και την αλήθεια, και κίνητρό τους την απόλυτη αγάπη τους προς όλη τη δημιουργία.
Σε όλους τους πραγματικούς μύστες – Δασκάλους που πέρασαν από το πλανήτη γη οφείλεται η ουσιαστική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η εξέλιξη σαν όρος που χρησιμοποιείται σήμερα συχνά αναφέρεται περισσότερο στην τεχνολογία. Και τον τεχνολογικό πολιτισμό, αλλά η αντίληψη αυτή είναι σαν ένα δόλωμα, για να εφυσηχαστούν οι άνθρωποι ότι προοδεύουν, ενώ το πνεύμα τους κάθε άλλο παρά να εξελίσσεται.
Η γνωστή ιστορία των 4000-5000 χρόνων έχει αναδείξει πολλές προσωπικότητες. Αυτές οι προσωπικότητες έχουν αφήσει στο ανθρώπινο γένος το στίγμα τους. Δυστυχώς όμως οι προσωπικότητες που ανέδειξε η ιστορία δεν χρησιμοποίησαν τις δεξιότητες τους για καλό, αλλά είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα υπηρέτησαν τον Μαυροψύχη.
Έτσι, τα τελευταία 100 χρόνια έχουμε το τραγικό παράδειγμα των εφευρετών των όπλων μαζικής καταστροφής του ανθρωπίνου γένους.
Από την παιδική κιόλας ηλικία, στα δημοτικά σχολεία, κάνουν συλλογή ανθρώπων που έχουν δεξιότητες σε διάφορους τομείς, με έντεχνους τρόπους, όπως για παράδειγμα τις μαθηματικές ολυμπιάδες, με σκοπό να εκμεταλλευτούν αυτούς τους ταλαντούχους και με προοπτικές ανθρώπους, όχι προς όφελος της ανθρωπότητας, αλλά όπως το σύστημα επιβάλλει.
Οι γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά, ανυποψίαστοι λόγω έλλειψης γνώσης του τι πρόκειται να συμβεί, καμαρώνουν για τις επιτυχίες τους. Στη συνέχεια της ζωής τους από τους μεγάλους ετήσιους μισθούς που τους δίνονται, πιθανών απομονωμένοι σε επαύλεις και περιτριγυρισμένοι απο κόλακες που τους υπενθυμίζουν πόσο ιδιαίτερες ικανότητες έχουν.
Και κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι πιο εύκολο γι’ αυτούς να κατασκευάζουν όπλα, πυρίτιδα, χημικά δηλητήρια, ψεκάσματα, βόμβες, υδρογονοβόμβες κ.ά. Καλασνικωφ και στο τέλος να να νομίζουν ότι με τα βραβεια νομπελ μπορεί να σωθει η ψυχή.
Ο νομπελ ανακαλυψε την πυριτιδα για τα ορυχεια και ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ με την πυριτιδα ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Εάν οι προσωπικότητες αυτές είχαν το “Γνώθι Σαυτόν” και γνώριζαν τη θεία προέλευσή τους, τη θεία αποστολή τους, το λόγο της ύπαρξής τους, όπως επίσης και το συμπαντικό νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης, πιθανόν να μην επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για κακό.
Όμως το παγκόσμιο ύπουλο σύστημα καθοδήγησης, απορρόφησε τις δεξιότητες των προσωπικοτήτων αυτών, και μέσω της έλλειψης πραγματικής παιδείας και της ΕΝ ΤΕΧΝΗΣ ανάγκης για χρήμα, τους οδήγησε να τις χρησιμοποιήσουν για καταστροφή και όχι για ανάπτυξη και δημιουργία.
Έτσι, αντί για δημιουργική υπηρεσία στην ανθρωπότητα προσέφεραν για παράδειγμα όπλα αφανισμού της ανθρωπότητας, δημιουργία ασθενιών για ελάττωση του πληθυσμού, τεχνολογία που καταστρέφει εσκεμμένα το περιβάλλον κ.ά..
Αλλά ακόμα και η πρόθεση τους να είναι μία υπηρεσία προς την ανθρωπότητα όπως ενέργεια, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, ουσιαστικά στο τέλος καταλήγουν να υπηρετούν έμμεσα ένα σύστημα, με συναλλαγές χρημάτων πάνω απ’ όλα, που συμφέρει τους εξουσιαστές του πλανήτη ώστε να παίζουν καλύτερα το ρόλο τους ως “νεκροθάφτες” της ανθρώπινης εξέλιξης, και να χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τις εφευρέσεις ή ανακαλύψεις λιγότερο για πρόοδο και περισσότερο για καταστροφή.
Αντίθετα, ο ήλιος, που έχει υπό την “εποπτεία” του τόσους πλανήτες, όπως και τον πλανήτη γη, και όλες τις εξελίξεις πάνω σ’ αυτόν, προσφέρει το “είναι” του, προσφέρει τις υπηρεσίες του και την απόλυτή του αγάπη, χωρίς ανταμοιβή, γιατί στο σύμπαν χρήματα και ανταμοιβή δεν υπάρχουν. Έτσι και όλοι οι άνθρωποι, θα έπρεπε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αγάπη, χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή και χρήματα.
ΑΠΟΣΜΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΕΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK :
ΠΗΓΗ :kataklusmosnoe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου