Breaking

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Τρελά ερωτευμένες στην Επίδαυρο οι εξαδέλφες! Αγκαλιά με τον Μάτσα η Όλγα, με τον Μαρκουλάκη η Χρυσή Βαρδινογιάννη… (Φωτο)

επ1

«Πόλος έλξης» για χιλιάδες θεατρόφιλους αποτέλεσε η παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου που παρουσιάστηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου.

 Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Μίνωα Μάτσα και η Χρυσή Βαρδινογιάννη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.
Οι δύο εξαδέλφες, με τους συντρόφους τους, παρακολούθησαν την παράσταση «Πέρσες» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το περασμένο Σαββατοκύριακο, λαμβάνοντας όλα τα προστατευτικά μέτρα που απαιτούνται με τα νέα δεδομένα στην Covid-19 εποχή.
Ολγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, μετά και τη δημόσια εξομολόγηση της βουλευτού για το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της και τον νέο της έρωτα, δεν έχουν παίξει ούτε μια στιγμή κρυφτό με τους φωτογράφους. Αντίθετα ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί σε κάθε ευκαιρία, όπως έγινε και στην Επίδαυρο.
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου