Breaking

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

Ο ρόλος του Σιωνισμού και ο αναμενόμενος παγκόσμιος ηγέτης

Μια ιδέα που κυκλοφορεί στον χώρο της συνωμοσίας είναι η ιδέα του μεγάλου Ισραήλ. Πιστεύω ότι έχει βάση και ότι τελικά προς τα εκεί πηγαίνουν τα πράγματα.

Δείτε το βίντεο του Ken O’Keefe (απόστρατος πεζοναύτης των ΗΠΑ) όπου αναφέρει ότι όλοι οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή (δημιουργία ISIS από τη Δύση, Δύση ελεγχόμενη από το Ισραήλ, εξυπηρετούν να συμφέροντα του Ισραήλ.
Η διακήρυξη Μπάλφουρ αποδεικνύει ότι η μεγάλη οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται πίσω από την ίδρυση αυτού του ψευδοκράτους.
Η ισχύς που έχει αυτό το κρατίδιο είναι τεράστια. Είναι γνωστό ότι ελέγχει το Χόλιγουντ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική και αλλού. Για αυτό έχουν βγει και ταινίες που υποστηρίζουν το ολοκαύτωμα και αυτές έχουν επιδράσει στην κοινή γνώμη ώστε όλοι να λυπόμαστε αυτό το έθνος και να το θεωρούμε θύμα.
Επίσης, πώς εξηγείται ότι στις νομοθεσίες πολλών κρατών είναι παράνομο να αμφισβητείς το ολοκαύτωμα; Λίγο να ψάξεις τα νούμερα των νεκρών που αναφέρουν καταλαβαίνεις την απάτη. Και μόνο το ότι λογοκρίνεται ό,τι αναφέρεται σε αυτό το θέμα, δείχνει ποιος έχει τον έλεγχο των πραγμάτων.
Ο ναός του Σολομώντα
Δείτε το βίντεο του Adam Green σχετικά με τον Ναό του Σολομώντα όπου φαίνεται ο ρόλος του Τραμπ στο εβραϊκό ζήτημα. Σε αυτό φαίνεται ότι το Ισραήλ τον θεωρεί μεγάλο ευεργέτη και ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ εξαιρετικά. Αφού ανακήρυξε και πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ. Μέχρι και νόμισμα έχουν φτιάξει με τον Τραμπ και τον Κύρο που είχε βοηθήσει στην αρχαιότητα τους Εβραίους .
Επίσης, από την ίδια πηγή έχω δει ότι ο Τραμπ έχει μεγάλες οφειλές σε Εβραίους από τις επιχειρήσεις του, με αποτέλεσμα να τον ελέγχουν απόλυτα. Ακόμη, το επιτελείο του είναι γεμάτο από Εβραίους. Συνεπώς, δεν πρέπει να θεωρείται ο Τραμπ ότι είναι ενάντια στη Νέα Τάξη. Το αντίθετο, είναι πιόνι της. Ας κάνει κάποια σχόλια δήθεν ενάντια στο σύστημα. Είναι ξεκάθαρα ελεγχόμενος.
Πέραν αυτού, οι Εβραίοι αναμένουν τον Μεσσία τους και την οικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα εκεί όπου βρίσκεται το Ισλαμικό τέμενος Αλ-Άκσα. Με βάση τον Adam Green, ο στόχος είναι τελικά όλα τα κράτη να συγκλίνουν προς αυτό το στόχο και ότι, όταν έρθει η ώρα, θα συνεργαστούν για να γίνει αυτό.
Όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή είναι στημένα, τείνω να πιστέψω ότι πάρα πολλά φυσικά φαινόμενα -καταστροφές είναι επίσης στημένα για την επίτευξη της ατζέντας που επιδιώκεται.
Ο ρόλος τους Πούτιν
Αν παρατηρήσουμε, και ο Πούτιν έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Εβραίους. Και έχω διαβάσει ότι έχει εβραϊκή καταγωγή. Ίσως για αυτό οι σχέσεις Αμερικής-Ρωσίας να είναι καλές γενικά. Διότι εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα στο παρασκήνιο. Όλοι οι ηγέτες είναι μασόνοι και δεν πρέπει να θεωρούμε ότι κάποιος από αυτούς είναι ενάντια στο σύστημα. Είχα πέσει κι εγώ σε αυτή την παγίδα, αλλά εδώ και περίπου 2 χρόνια έχω καταλάβει ότι είναι όλοι ελεγχόμενοι.
Ο διπολισμός
Το σύστημα δημιουργεί πάντα δυο αντίπαλες παρατάξεις οι οποίες ελέγχονται από τον ίδιο κρυφό παράγοντα, προκειμένου να εξαπατηθεί η κοινή γνώμη. Θυμάμαι μια ρήση του αρχιμασόνου Άμπερτ Πάικ ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα προκληθεί μεταξύ του Χριστιανικού και του Ισλαμικού κόσμου και από αυτό τον πόλεμο θα βγουν νικητές οι Σιωνιστές. Δεν βλέπουμε αυτό να αρχίζει να συμβαίνει σήμερα;
Παρότι ο Σιωνισμός φαίνεται ότι έχει τεράστια ισχύ και ότι κατευθύνει τα πράγματα, υπάρχουν και άλλες δυνάμεις που ελέγχουν από τα παρασκήνια, όπως το Βατικανό, οι Ιλουμινάτι, η Βασίλισσα της Αγγλίας, Τριμερής επιτροπή, Λέσχη Μπίλτερμπεργκ κ.α.
Για αυτό τον λόγο, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και ρίξουμε όλο το φταίξιμο στους Σιωνιστές, ωστόσο, φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου