Breaking

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Συνελήφθη 24χρονη εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό: Χτύπησε 5χρονο στο πρόσωπο και το πέταξε στο πάτωμα

Μία 24χρονη εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό συνελήφθη στη Νότια Καρολίνα, μετά την καταγραφή της από το κύκλωμα ασφαλείας του Care-A-Lot Daycare Center ενώ χτυπούσε ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο πέταξε και δύο φορές στο έδαφος.

Όπως γράφει η Daily Mail, η 24χρονη Tiana McElveen κατηγορείται για ακατάλληλη συμπεριφορά απέναντι σε παιδί και συνελήφθη πριν λίγες ημέρες.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 14 Αυγούστου και δείχνει δύο παιδιά να τσακώνονται για ένα παιχνίδι, μέσα στον χώρο του σχολείου, ενώ μία γυναίκα, η McElveen, στέκεται στη γωνία και τα παρακολουθεί.

Όταν τα δύο αγόρια αγριεύουν πολύ το ένα με το άλλο, η 24χρονη και μία άλλη εργαζόμενη στον σταθμό παρεμβαίνουν.

Η νεαρή φαίνεται να χτυπά το ένα παιδί στο πρόσωπο και στη συνέχεια να το αρπάζει από το χέρι και να το πετά κάτω. Στη συνέχεια το αρπάζει από τους αγκώνες και τον ξαναρίχνει στο πάτωμα. Το αφήνει κάτω και τραβά το άλλο παιδί μακριά.

Η δεύτερη εργαζόμενη, που δεν παρενέβη με αντίστοιχο τρόπο, βοηθά το παιδί να σηκωθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η McElveen απολύθηκε την περασμένη Παρασκευή για άλλο περιστατικό με άλλο παιδί. Αναφέρεται πως έβαλε φαγητό στο πάτωμα και είπε στα παιδιά να φάνε όπως οι σκύλοι.

Στις 20 Αυγούστου η 24χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο κρατητήριο της κομητείας Sumter, από όπου αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 1.500 δολάρια.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου