Breaking

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών-Κορίνθου – Επιστρέφουν οι αδειούχοι του Αυγούστου

διαίτερα αυξημένη αναμένεται η κίνηση στη διάρκεια της ημέρας λόγω του μεγάλου κύματος επιστροφής των αδειούχων του Αυγούστου. Αυτήν την ώρα παρατηρούνται αυξητικές τάσεις στην κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. 

Εικόνα από την κίνηση στις 18:00

κινηση

Αναμονή περίπου μισής ώρας στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια της Ελευσίνας.

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς επικράτησε και στα διόδια εισόδου της Αττικής Οδού προς Αθήνα στο Ρουπάκι, καθώς τα μισά εκδοτήρια ήταν κλειστά με αποτέλεσμα να υφίστανται οι οδηγοί αναμονή μισής ώρας.

Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο, στο λιμάνι του Πειραιά, να επιστρέψουν 20 πλοία. Τα πλοία που φεύγουν παρατηρείται πως έχουν λιγότερους επιβάτες από εκείνα που επιστρέφουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Τα 20 πλοία που θα έρθουν είναι με πληρότητα 85% (κατά μέσο 1.000 επιβάτες ανά πλοίο), ενώ τα πλοία που φεύγουν έχουν μικρότερη πληρότητα.

Την ίδια στιγμή, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν τεστ σε αυτούς που επιστρέφουν από περιοχές επιδημιολογικά επιφορτισμένες.

Για τους αφιχθέντες, υπάρχει ισχυρή σύσταση, όταν επιστρέψουν να φορούν μάσκα για πολύ καιρό και να τηρήσουν και κάποια καραντίνα.

www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου