Breaking

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ- ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, “ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ”, ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ;

PETSAS

Τα γράφαμε, τα λέγαμε, δεν μας πίστευαν και όμως είναι γεγονός! Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας σήμερα στο κρατικό κανάλι μίλησε για συνέπειές, κυρίως προς τους γονείς, για τα παιδιά που δεν θα φορούν μάσκες στο σχολείο.

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών» είπε και πρόσθεσε: «Το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών. Όπως λέχθηκε χθες δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε όσον αφορά την προσοχή του μαθητή στο μάθημα με τη χρήση της μάσκας, ούτε όσον αφορά την υγεία του. Επομένως, το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας.

Τώρα, εάν δεν φορά κάποιος μάσκα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη. Το πλέγμα των μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων -που φυσικά θα υπάρχει- θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Αλλά σε μεγάλο βαθμό, μην κρυβόμαστε, εξαρτάται από το κάθε σχολείο, από τον εκπαιδευτικό και γι’ αυτό τους θέλουμε όλους συμμάχους και πρεσβευτές όλων αυτών των πολιτικών που εφαρμόζουμε, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου