Breaking

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Αγόρι τριών ετών σώζει τον φίλο του που πνιγόταν σε πισίνα

 

Αγόρι μόλις τριών ετών κατάφερε να σώσει τον φίλο του από πνιγμό σε πισίνα, όταν για μια στιγμή ξέφυγαν από την επίβλεψη των γονιών τους.

Τη ζωή του φίλου του, που παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα, έσωσε ένα 3χρονο αγόρι, το οποίο ενήργησε όπως έπρεπε ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Όπως λέει η μητέρα του μικρού αγοριού, που ονομάζεται Άρθουρ, τα παιδιά έπαιζαν κοντά σε μια πισίνα, υπό την επίβλεψη των γονιών τους, οι οποίοι όμως για μια στιγμή μόνο -όπως υποστηρίζει η μητέρα- δεν πρόσεξαν τα παιδιά και αυτή η στιγμή κόντεψε να μετατραπεί σε τραγωδία.

Η μητέρα, η οποία ονομάζετα Πολιάνα Κονσόλε ντε Ολιβέιρα, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ώστε να επιστήσει την προσοχή και των υπόλοιπων γονιών, πως δεν πρέπει να χάνουν τα παιδιά από τα μάτια τους ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται σε μέρη, όπως κοντά σε μια πισίνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρός γιος του επιστάτη έφυγε από το σπίτι μόνος του, χωρίς να ενημερώσει τη μητέρα του και πήγε στην πισίνα.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι να επικοινωνεί με τον Άρθουρ. Ωστόσο, όταν ο ανήλικος προσπαθεί να αγγίξει το νερό, το βάρος του σώματός του τον κάνει να χάσει την ισορροπία του και να πέφτει στο νερό.

Στη συνέχεια, ο Άρθουρ προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια, αλλά ταυτόχρονα τεντώνει αμέσως το χέρι του για να προσπαθήσει να σώσει τον φίλο του, ο οποίος καταφέρνει να κρατηθεί και να ξεφύγει από τον κίνδυνο.

«Ο μικρός μου Άρθουρ, ένας πραγματικός ήρωας! Ο ήρωας της πραγματικής ζωής, η περηφάνια μου», έγραψε η μητέρα στο λογαριασμό της στο Facebook, όταν δημοσίευσε την ιστορία την Κυριακή 16 Αυγούστου.

«Ο Άρθουρ έσωσε τη ζωή του φίλου του […] ήταν 30 δευτερόλεπτα απροσεξίας» έγραψε η Πολιάνα.

«Μην είσαι απρόσεκτος! Στην καρδιά μου υπάρχει μόνο ευγνωμοσύνη για τη ζωή του μικρού φίλου του Άρθουρ. Και η υπερηφάνεια της γενναίας, γρήγορης και στοργικής στάσης του γιου μου», κατέληξε η Πολιάνα.

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου