Breaking

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Ο μηχανισμός τής κρατικής πληροφορίας διαμορφώνει τη συμπεριφορά των πολιτών σύμφωνα με τις επιδιώξεις τής πολιτείας. Κι ενώ στο ελεύθερο κράτος η πληροφόρηση υπηρετεί την αλήθεια και την ενότητα τού λαού, στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο υπηρετεί τη σύγχυση και τον διχασμό.

 

 Έτσι λοιπόν παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες από τα υποτιθέμενα μέσα ενημέρωσης κατά κόρον το πολύ μεγάλο καθώς λέγεται πρόβλημα τού κορονοϊού και τα μέτρα διάλυσης τής κοινωνικής και εργασιακής ζωής των Ελλήνων. Κανείς δεν υποτιμά το ζήτημα τής υγείας. Κανένα πρόβλημα υγείας όμως δεν λύνεται όταν κρύβεται ο άνθρωπος από το πρόβλημα ή φιμώνεται. Και φυσικά ένας ιός που έχει προκύψει εργαστηριακά δεν είναι αναντιμετώπιστος, είναι μέσο ανθρώπινης καταπίεσης. 

 

Το αληθινό πρόβλημα είναι τα σκοπούμενα μέτρα που θα μειώσουν τάχα μου τις πιθανότητες μεταδόσεως τού ιού που τον προωθούν μέσα από το σχήμα τής πανδημίας και τής εκτεταμένης προσβολής τής ανθρώπινης υγείας οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι. Περιορισμοί στη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκ περιτροπής εργασία, τοπικοί εγκλεισμοί με προοπτική νέας πανελλαδικής γενίκευσης, τηλεργασία, τηλεμαθήματα στα σχολεία, μάσκες παντού, ακόμη και στα σχολεία σε βάρος των παιδιών μας. Ωστόσο ιατροί και φυσικά η λογική υπαγορεύουν ότι η πολύωρη χρήση μάσκας προκαλεί έντονα προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα και τα πνευμόνια, προβλήματα που γίνονται πολύ πιο επικίνδυνα για τα παιδιά και τη ζωή τους.

 

Τρόμος, φόβος και ψυχολογική ήττα είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που σίγουρα οδηγεί το Ελληνικό Έθνος και κάθε δήθεν ελεύθερο λαό στα δίχτυα τού αντίχριστου νεοταξισμού που επιδιώκει την ύπαρξη πρόθυμων ραγιάδων και τον βίαιο εξαναγκασμό υποταγής όσων αντιστέκονται στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας τυραννικής διακυβέρνησης. Αυτή η άθλια μεθόδευση αποδεικνύεται μέσα από πολλά περιστατικά ανά τον κόσμο, όπως τη σύλληψη ενός πατέρα στην Αυστραλία επειδή δεν φορούσε μάσκα, με την παράλληλη αφαίρεση τού παιδιού του!!! Ο δε νεοταξικός Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διεμήνυσε μέσω αξιωματούχου του ότι θα γίνονται έλεγχοι ακόμη και μέσα στα σπίτια για την υπαγωγή των ανθρώπων σε χώρους υποχρεωτικού ιατρικού ελέγχου!!!

 

Μάς λένε παράλληλα ότι η επικίνδυνη περιπέτεια θα περατωθεί μόλις έρθει στην επιφάνεια το εμβόλιο που δήθεν θα καταστείλει τον κορονοϊό. Ξεκινάμε λοιπόν από τις μάσκες που περιορίζουν ασφυκτικά την ανθρώπινη ανάσα, εμποδίζουν την εκπνοή ουσιών τού οργανισμού που επιστρέφουν σε αυτόν και προκαλούν στην περίπτωση εκτεταμένης χρήσης προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα και τούς πνεύμονες, με σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή. Το δε εμβόλιο μάς έχουν πει οι διάφοροι ειδικοί των νεοταξικών τοποτηρητών ότι θα περιλαμβάνει την ψηφιακή ταυτοποίηση. Κάποιοι μάς έχουν μιλήσει ανοικτά και ξεκάθαρα για την χρήση τού τσιπ εντός του ανθρώπινου οργανισμού που θα καθιστά γνωστά τα βιολογικά στοιχεία τού εμβολιασμένου και εύκαιρο τον διαρκή έλεγχο των ενεργειών του στις εποπτικές αρχές. 

 

Ο χαρακτήρας τής πανδημίας βοηθά τούς νεοταξίτες στην επιδιωκόμενη αποτυχία των εθνικών κρατών και την υπαγωγή αυτών στο σχήμα τής παγκόσμιας κυβέρνησης για την επιβολή τού αντίχριστου σφραγίσματος σε όλους τούς λαούς τής γης, την ώρα που οι τοπικές κοινωνίες είναι διχασμένες για την σκοπιμότητα των μέτρων. Όμως ο μηχανισμός τής εργασίας μειώνεται και η ανεργία αυξάνεται. Η φτώχεια διευρύνεται. Οι πληροφορίες για την πίεση που ασκείται στους συνανθρώπους μας με σκοπό την αποδοχή ανύπαρκτων κρουσμάτων κορονοϊού για τούς ίδιους και τούς συγγενείς τους πληθαίνουν. Οι δε μαρτυρίες ιατρών που λέγουν ξεκάθαρα ότι ο κορονοϊός δεν μπορεί να φέρει θάνατο μέσα από τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις κορυφώνονται. 

 

Την ίδια στιγμή τα πραγματικά προβλήματα τού τουρκικού κινδύνου, τής λαθρομετανάστευσης, τής εγκληματικότητας και τής φτωχοποίησης αναφέρονται πλέον αραιά. Το ψευτορωμέϊκο, οι βάρβαροι τής γεωπολιτικής γειτονιάς μας και οι νεοταξίτες αποτελούν εξίσου εχθρούς τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνισμού μας και πρέπει να παταχθούν ομοίως από την αληθινή Πατριωτική και Εθνικιστική Ελλάδα μας. Κανείς δεν πρόκειται να αιχμαλωτίσει και να συρρικνώσει την Ιερή Πατρίδα μας. Κανείς δεν θα απομειώσει τον Ελληνισμό μας. 

 

Η ανθρώπινη υγεία και η διαιώνιση τής Φυλής μας είναι υποχρέωση μέγιστη τής ελεύθερης ελληνικής πολιτείας. Η εξασφάλιση τής ελευθερίας τής ανθρώπινης προσωπικότητας σε επίπεδο υλικό και πνευματικό είναι ζήτημα απαραβίαστο. Η Πίστη στον Θεό που δημιούργησε τον άνθρωπο ελεύθερο, η υπεράσπιση τής Ορθοδοξίας και τού Αληθινού Λόγου τού Θεού, η Πίστη των Ελλήνων είναι δομικά συνυφασμένη με το λαό και το κράτος μας. Η κατάλυση τού φόβου και τής εθνικής μας αιχμαλωσίας είναι δεδομένη. Μήτε Τούρκος μήτε σταυρωτής νεοταξίτης θα μείνει όρθιος στην Πατρίδα μας. Διότι η Ελλάς είναι Αγία και Μεγάλη Πατρίς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Είναι η Γη Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων. Είναι το ακατάλυτο κάστρο Πιστών και Πατριωτών. Είναι η Πατρίδα τής ελευθερίας και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου