Breaking

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Δείτε τα βιντεο...ποιοι μας κυβερνούν.....ΝΤΡΟΠΗ....!Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση;

Στο παρακάτω βίντεο η κα. Barbara Spectre επικεφαλής του ιδρύματος εβραϊκής εκπαίδευσης με το Ελληνικό όνομα “Παιδεία” στη Σουηδία μας λέει ότι η Ευρώπη δεν έχει μάθει στην πολυπολιτισμικότητα και οι Εβραίοι πρέπει να έχουν ηγετικό ρόλο σε αυτό. 

Στη Σουηδία έχουμε δει να υπάρχουν γκέτο μεταναστών όπου οι Σουηδοί πολίτες δεν μπορούν να εισέλθουν λόγω του μεγάλου κινδύνου να υποστούν βλάβες. Επίσης, η αστυνομία σε πολλές περιπτώσεις δεν αντιδρά σε εγκλήματα όπως βιασμοί, κλοπές και οι πολίτες αναλαμβάνουν οι ίδιοι την προστασία τους.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την προέλευση της οικογένειας Μητσοτάκη.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Μητσοτάκη με εβραϊκό φέσι να προσκυνά ένα εβραϊκό μνημείο το οποίο έχει επισκεφτεί ξανά όπως λέει.

Στο παρακάτω άρθρο βλέπουμε διασύνδεση της οικογένειας με ΜΚΟ και άλλα

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%9C%CE%91%CE%A3-%CE%94%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9F%CE%A5%CE%9D-%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%9C%CE%9A%CE%9F-%CE%A3%CE%95-%CE%9C%CE%9A%CE%9F-%CE%97-%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%95/

Ο Μητσοτάκης έχει εκφράσει τη θέση του κατά του “νατιβισμού” στο παγκόσμιο εβραϊκό συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας εισήλθαν στην Ελλάδα πάρα πολλοί μετανάστες, ενώ οι Έλληνες αντιμετώπιζαν πρόστιμα και έστελναν μηνύματα για να μετακινηθούν σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες που μετακινούνταν πολύ πιο ελεύθερα.

Κατά τη γνώμη μου βλέπουμε μια οικογένεια, όπως και οι άλλες μεγάλες οικογένειες πολιτικών στην Ελλάδα που μας κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια, που κάθε άλλο παρά πατριωτική είναι. Το αντίθετο, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και του σιωνισμού.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον Κων. Μητσοτάκη να λέει ότι η υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο θα μοιραστεί πηγαίνοντας στο Δικαστήριο της Χάγης. Δηλαδή από παλιά ήταν κανονισμένο τι θα γίνει με το θέμα αυτό.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι βλέπουμε πολιτικούς μαριονέτες που ελέγχονται από ύποπτα συμφέροντα, είναι ζάμπλουτοι ενώ η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν. Εύχομαι να αποκαλυφθεί στα μάτια του κόσμου τι πραγματικά είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Όταν ο κόσμος καταλάβει σε μεγάλο βαθμό ότι έχουν πολύ κακούς σκοπούς, δεν θα έχουν πλέον δύναμη ελέγχου και η εποχή τους θα έχει τελειώσει. Το θέμα είναι μαζικά να κατανοήσουμε το προσωπείο από το αληθινό τους πρόσωπο.

Σοβαρότατο επίσης θέμα είναι ότι με αφορμή τον κορονοϊό καταργούνται θεμελιώδη δικαιώματα. Ήδη δημιουργήθηκε ξενώνας για παιδιά “θετικά” στον κορωνοϊό με το τεστ που είναι εντελώς ανακριβές (το τεστ PCR όπως είπε ο δημιουργός του δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση ασθενειών); (https://www.youtube.com/watch?v=j83PwjDYRmc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1tumnFE8cFO_IlmgnZ81vcCh7zwulUeYjmIT2OmW1CGoYZRFm8e9btDTc)

Με τον νόμο 4682 (https://www.kodiko.gr/nomologia/document_navigation/613935/nomos-4682-2020) θα μπορούν να μεταφέρονται άτομα με “θετικό” ψευτοτεστ σε απομόνωση και θα επιβάλλεται εμβολιασμός; Έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει ή όχι; Η αλήθεια είναι διαστρεβλωμένη. Πάρα πολλοί γιατροί που έχουν αντίθετη γνώμη από την επίσημη λογοκρίνονται.

Και πάλι εύχομαι να φανερωθούν στη συνείδηση όλων μας οι πραγματικοί σκοποί των πολιτικών που μας κυβερνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου