Breaking

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

H Victoria Beckham φοράει το λευκό σορτς με τον πιο κομψό τρόπο

 

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που το φετινό καλοκαίρι επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς και οι Beckham που φαίνεται να κρατούν τον προορισμό τους μυστικό, χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκονται, την ώρα που οι δημοσιεύσεις τους στα social media είναι δεκάδες. Σε μία από αυτές η Victoria ποζάρει δίπλα στον David Beckham, φορώντας το λευκό σορτς όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στην ντουλάπα που είναι συνώνυμα του καλοκαιριού. Ένα από αυτά είναι και το σορτς. Το να κάνεις όμως το κοντό λευκό σορτς να δείχνει οριακά ιδανικό για office looks θέλει ιδιαίτερη μαεστρία, κάτι που όπως έχει αποδείξει πολλές φορές η Victoria Beckham κατέχει.

Αυτή τη φορά δεν επιλέγει κάποιο glam φόρεμα για το date με τον σύζυγό της. Η σχεδιάστρια φοράει το λευκό σορτς και η αλήθεια είναι πως μας εκπλήσσει, γιατί δεν είναι ένα item που βλέπουμε να επιλέγει συχνά. Διακοπές θα μου πεις. Και κάπως έτσι καταφέρνει να μεταμορφώσει το πιο casual κομμάτι σε ultra chic επιλογή.

Ο απλός τρόπος της Victoria Beckham να κάνει το λευκό σορτς να δείχνει υπέρκομψο

Ο τρόπος είναι απλός αλλά σούπερ stylish. Η Victoria Beckham μεταμορφώνει σταδιακά το λευκό σορτς της, συνδυάζοντάς το με μία φαρδιά ζώνη σε γήινη απόχρωση. Και το επαναπροσδιορίζει με την προσθήκη του must-have κάθε ντουλάπας.

Επιλέγει το μακρυμάνικο πουκάμισο σε υπέροχη light blue απόχρωση. Σηκώνει τα μανίκια της, φοράει μόνο το διακριτικό ρολόι της και είναι υπέρκομψη.

Και στέλνει και το μήνυμα αγάπης της στον στον σύζυγό της. «Φιλιά David Beckham σ’ αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Τόσο απλά, τόσο όμορφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου