Breaking

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

 

Κίνα: Επτά κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες - Όλα "εισαγόμενα"

Κίνα: Επτά κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες - Όλα "εισαγόμενα"Όλα τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Κίνα ήταν από ταξιδιώτες. Αυξήθηκαν στους 20 οι ασυμπτωματικοί φορείς, ενώ ανέρρωσαν 8 ασθενείς.

Το κινεζικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη (23/09) ενημερώθηκε για τον εντοπισμό 7 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα, έναντι 10 την προηγουμένη, διευκρινίζοντας ότι ήταν όλα «εισαγόμενα», κατά τον όρο του Πεκίνου όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό που διαπιστώνεται ότι έχουν προσβληθεί αφού εισέλθουν στην κινεζική επικράτεια.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αριθμός των ασυμπτωματικών φορέων που εντοπίστηκαν αυξήθηκε σε 20, από 18 την προηγουμένη, αν και αυτές οι περιπτώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στους αριθμούς των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που ανακοινώνει καθημερινά το Πεκίνο.

Άλλοι 8 ασθενείς κρίθηκε ότι ανέρρωσαν και τους δόθηκαν εξιτήρια από νοσοκομεία, με το σύνολο των ανθρώπων που θεωρείται ότι αποθεραπεύτηκαν να ανέρχεται σε 80.513. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 167 ασθενείς.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας στην Κίνα, τη χώρα όπου έκανε την εμφάνισή του ο κορονοϊός στα τέλη του Δεκεμβρίου, ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 85.314 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου