Breaking

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Έχουν ξεφύγει..αναπόφευκτη η σύγκρουση…..



Αυτα μαθαινουν τα παιδια στο εξωτερικο…συντομα και εδω … !

Αν δεν αντιδρας με την Μασκα λογω φοβου …να σε δω οταν στο 6χρονο κοριτσακι σου …του δειξουν πως να χρησιμοποιησει το αγγουρι για σεξουαλικο βοηθημα…!Και να ευχομαστε αυτο το μαθημα να ειναι μονο για κοριτσακια !!!!!!!!!!!!….. Γιατι οπως βλεπεις στην φωτο ..αγορακι γραφει στον πινακα !

Θες δεν θες θα σε φερουν στην συγκρουση … Εγω σου λεω ..καλυτερα αφυπνισμενος με γνωση του ποιος ειναι ο εχθρος παρα φοβισμενος στην γωνια χωρις να εχεις αλλη εναλλακτικη…δηλαδη να εισαι πιονι του φοβου τους !…

Ο πολιτισμος της χεστρας κανει επιθεση με σκοπο την συγκομιδη ..οι επικυριαρχοι σου που σου εμαθαν να παπαγαλιζεις τους ορους που τους καλυπτουν ..πχ Δημοκρατια … εχουν παρει τις εντολες να σε περασουν σε συγκομιδη… οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις οτι εχουν καταπεσει οι νομοι τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες επιβιωσης !

Αλλα θα το ξαναπω ..μιλαω σε ενα κοινο που χωρις καμια δευτερη σκεψη επειδη το σκατο εχει παει στην καλτσα δεχεται την εκπτωση σε πρωτοκολλα υγειας ..φτανει να τον σωσουν !Δεχεται ενα εμβολιο που δεν θα περασει 5-7 χρονια απο μελετες και πειραματα , δεχεται μασκα σε παδια 5 χρονων χωρις μελετες ετων κοκ κοκ κοκ…!

Το κοινο το “δικο” μου …εχει καλτσες καθαρες , εχει λογικη και κριση , εχει δικαιωμα να αμφισβητει  να ερευνα και να πρατει …παμε στοιχημα οτι αν ερθει μια κακη στιγμη ποιοι θα εχουν τις τεραστια μεγαλυτερες πιθανοτητες να επιβιωσουν ;..

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου