Breaking

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Επιτέλους να μάθουμε την αλήθεια που τόσο μας έκαιγε....το ξεστόμισε η Σκορδά! – «Ο λόγος που χώρισα με τον Γιώργο είναι ότι…»δόξα τον θεό μας....

φαιη

Για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ανοιχτά η Φαίη Σκορδά, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για το χωρισμό τους, απάντησε στο αν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δούλευαν μαζί, μίλησε για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό και τόνισε ότι με τον πρώην σύζυγό της έχουν καλές σχέσεις και παραμένουν οικογένεια.

«Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου