Breaking

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΑΛΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ – ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 transhumanisme+(tête)

 «ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΥΛΟ ΤΡΕΛΩΝ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 3ο ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ» – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΚΤΩΡA ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ CNRSO Philippe Guillemant, Διδάκτωρ Φυσικής, ειδήμονας στην Τεχνητή Νοημοσύνη στο CNRS, μας προειδοποιεί γι αυτά που ζούμε, αλλά κυρίως γι αυτά που έρχονται. Το αν θα τα ζήσουμε και θα τα υποστούμε, θα το δείξει η ιστορία. Τουλάχιστον εκείνος μας έχει προειδοποιήσει.

Σύμφωνα με τον Guillemant με την υποχρεωτική μάσκα είμαστε τώρα στο σκαλί νούμερο 3 της κλίμακας που οδηγεί στο ρομποτοποιημένο άνθρωπο. Σ’ εμάς εναπόκειται αν θα επιλέξουμε συλλογικά έναν άλλον δρόμο που θα μας κάνει να αλλάξουμε το τελικό πεπρωμένο.

Προειδοποιεί: «Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι το σενάριο για τη μετάβαση από το βήμα (3) στο βήμα (4) έχει ως εξής:

Οι χρήστες μάσκας θα έχουν τόσο αποσυντονίσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα αναπνέοντας τα απόβλητά τους και πιστεύοντας στην ύπαρξη απειλής (φαινόμενο nocebo), μειώνοντας παράλληλα τις πιθανότητες αυτοανοσοποίησης με την κανονική αναπνοή, που θα πολλαπλασιαστούν μαζικά τα θύματα της συνηθισμένης γρίπης αυτού του χειμώνα, και θα δοθεί έτσι η εντύπωση ότι υπήρξε υποτροπή της κατάστασης, κάτι που θα προκαλέσει πανικό ή ακόμα και μια νέα καραντίνα μετά από την οποίο αυτοί (οι μασκοφόροι επιζώντες) θα εμβολιαστούν μαζικά».

Nα η πρώτη από τις 23 βαθιές αλλαγές αναμενόμενες από τον Klaus Schwab, τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού forum στο βιβλίο του «η 4η βιομηχανική επανάσταση» που εκδόθηκε το 2017:

MUTATION 1 : οι εμφυτεύσιμες τεχνολογίες

Το πρώτο εμφυτεύσιμο τηλέφωνο στην αγορά προγραμματίστηκε για το 2025.Στο πρόγραμμα, γεω-εντοπισμό, παρακολούθηση συμπεριφοράς υγείας, έξυπνο tatouage ή ηλεκτρονικό μικροτσίπ και ανάγνωση εγκεφαλικού κύματος δηλαδή της σκέψης. Υπάρχουν επίσης τα «smart dust» ή έξυπνες σκόνες που θα μπορούν να ενεργούν στο σώμα και να αποθηκεύουν τις σωματικές σας πληροφορίες μέσω του προσωπικού σας νανοπλέγματος.

Το 2020, ήδη διανύσαμε τα τρία πρώτα σκαλοπάτια προς το transhumanisme-διανθρωπισμό.

(1) 2020 =Lockdown για αποφυγή της μόλυνσης.

(2) 2020 = Απο-καραραντινοποίηση για αποφυγή της κατάρρευσης.

(3) 2020 = Υποχρεωτική μασκοφορία προς αποφυγή της επανακαραντινοποίησης.

Μπορούμε τώρα να προβλέψουμε μια πιθανή γραμμική αύξηση των παρακάτω βημάτων:

(4) 2021 = υποχρεωτικός εμβολιασμός προς αποφυγή τη μασκοφορίας

(5) 2022 = Micro τσιπ εμφυτεύσιμο (έλεγχος του εμβολιασμού)

(6) 2023 = παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα (χάρη στο micro-τσιπ)

(7) 2024 = ανθρώπινη ιχνηλάτιση (ταυτοποίηση συμπεριφοράς)

(8) 2025 = ψηφιακή διασύνδεση τ΄ανθρώπου (ακόμη και του μυαλού !)

(9) 2026 = Transhumanisme-διανθρωπισμός- αμφι-ανθρωπισμός (κατεστραμμένη σύνδεση ψυχής)

Για τη μάσκα

Αποτέλεσμα: σήμερα, κάθε φορά που πάμε να εργαστούμε ή οδηγούμε τα παιδιά μας στο σχολείο, μπαίνουμε σε ένα άσυλο τρελών. Και μιλάω μόνο σε αυτούς που φέρουν τη μάσκα από το φόβο προστίμου και χωρίς να πιστεύουν στη χρήση της (κι όχι σ’ αυτούς που πιστεύουν στην προστατευτική της λειτουργία κάτι που απορρίπτω ολοκληρωτικά), για πόσο καιρό θα συνεχίσετε να συνεργάζεστε σε αυτό το πρόγραμμα;

Εάν υπήρχε μόνο μία σωστή θεωρία συνωμοσίας, θα ήταν αυτή: ΘΕΛΟΥΝ να μας οδηγήσουν στον δι-ανθρωπισμό. Τα κίνητρά τους: να κατακτήσουν μια πολύ μεγάλη αγορά και να οργανώσουν μια κοινωνία που διευθύνεται από τους AI σύμφωνα με την transhumaniste ιδεολογία, βασισμένη στην άγνοια. Καθώς πιστεύω σε αυτήν τη θεωρία, νομιμοποιείστε να με θεωρείτε συνωμότη. Τώρα, η μη συνωμοσιολογία και η ανοησία κινδυνεύουν να γίνουν συνώνυμα».

ce9aceb1cf84ceb1ceb3wd

Πηγή: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου