Breaking

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό το παραμύθι έχει δύο λύκους

Τσιπ , εμφύτευμα , εμβόλιο όλα ένα κοκτέιλ τρόμου για το μέλλον.

Ξεκινώντας να πούμε ότι εχτές έληξε η προθεσμία καταβολής προσφορών όσον αφορά τις νέες ταυτότητες οι οποίες θα αντικαταστήσουν όλα όσα ξέραμε.

Αναλυτικότερα <<Πέντε όμιλοι ή κοινοπραξίες κατέθεσαν σήμερα προσφορές στον μεγάλο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις νέες ταυτότητες, προϋπολογισμού άνω των 500 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφορές κατέθεσαν η κοινοπραξία της γερμανικής Veridos (στην Ελλάδα ελέγχει τη Veridos Ματσούκης με μονάδα παραγωγής εντύπων ασφαλείας) με τον ΟTΕ, η γαλλική Idemia με Neurosoft (του ομίλου ΟΠΑΠ), η κοινοπραξία της Thales (ελέγχει την Gemalto NV) με τη Unisystems του ομίλου Quest, ο βελγικός όμιλος Zetes (που ελέγχει και την ισραηλινή Pitkit Zetes Smartech) με τη Space Hellas και η κοινοπραξία του ομίλου Λύκος (Austria Card, κ.α.) με τα Γαλλικά Ταχυδρομεία (με υπεργολάβους τις Dataverse και Cosmos Business Systems). Στον διαβαθμισμένο διαγωνισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν, με την παραλαβή του σχετικού τεύχους διακήρυξης, 26 επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο.

Τα σχήματα διεκδίκησης του έργου καλούνται να εξασφαλίσουν και χρηματοδότηση αφού το τεχνολογικό σύστημα και οι υπηρεσίες που το συνοδεύουν θα αναπτυχθεί αρχικά με δικά τους κεφάλαια. Οποιος από τους υποψηφίους ζητήσει και το χαμηλότερο κόστος απόκτησης της νέας ταυτότητας από τους πολίτες θα έχει και ένα πλεονέκτημα στη διεκδίκηση του έργου.

Πρόσθετα έσοδα θα έχει ο ανάδοχος του έργου από τα άλλα έγγραφα, όπως διαβατήρια, που θα εκδίδει το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εντύπων Ασφαλείας (Ο.Π.Σ.Ε.Α.). Στο σχήμα της Thales συμμετέχει κατά πληροφορίες ο ιαπωνικός κολοσσός Toppan Printing, ο οποίος ελέγχει στην Ελλάδα την TG Printing Services.

Η τελευταία είχε αναλάβει εδώ και χρόνια τη συντήρηση των συστημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας που σχετίζονται με την έκδοση ταυτοτήτων για τα σώματα ασφαλείας, διαβατηρίων και αδειών οδήγησης. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχει ισχυρή παρουσία γαλλικών ομίλων όπως οι Gemalto και Idemia. H μητρική εταιρεία της Gemalto, η εισηγμένη Gemalto NV, εξαγοράστηκε προ μηνών από τον γαλλικό όμιλο Thales έναντι 4,8 δισ. ευρώ. Η Idemia προέκυψε από τη συγχώνευση των γαλλικών ομίλων Morpho και Oberthur Technologies το 2017, ενώ ελέγχεται πλέον από την αμερικανική εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών (private equity) Advent International.

Όπως είχε ανακοινώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τη δημιουργία του νέου Ο.Π.Σ.Ε.Α. οι νέες ταυτότητες-κάρτες πολίτη καθώς και τα άλλα έγραφα ασφαλείας θα ακολουθούν πλήρως τις σχετικές συστάσεις του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας) και των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Ε.Ε., τα κράτη-μέλη οφείλουν να δρομολογήσουν τις εν λόγω αλλαγές εντός του έτους 2021. Οι νέες ελληνικές ταυτότητες-κάρτες πολίτη «θα είναι μορφότυπου ID-1 (διαστάσεων πιστωτικής κάρτας) και θα περιλαμβάνουν φυσικά και ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με σχετικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

Επιπλέον «θα διαθέτουν ηλεκτρονικό μέσο, με το οποίο θα διευκολύνεται και διασφαλίζεται η πρόσβαση του κατόχου σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως η ηλεκτρονική αυθεντικοποίηση και η λήψη εγκεκριμένων ψηφιακών πιστοποιητικών».

Πηγή

Άγιοι και γέροντες της Ορθοδοξίας έχουν δηλώσει ότι οι νέες αυτές ταυτότητες θα είναι ο πρόδρομος του χαράγματος.

Πρώιμα σταδια του χαράγματος βέβαια πρέπει να πούμε ότι δεν είναι κάτι που αναφέρεται στο μέλλον καθώς υπάρχει ήδη διαθέσιμο και σε πολλές χώρες είναι και διαδεδομένο. Στη Σουηδία για παράδειγμα.

Κάπου εδώ. Μπαίνει ο Elon Musk. Πριν λίγες μέρες είδαμε τη παρουσίαση επιτυχημένης δοκιμής neuraling σε χοίρους. Βέβαια δεν επιλεχθηκαν τυχαια αυτα τα ζώα καθώς η ελίτ βλέπει το κόσμο σαν ενα κοπαδι χοιρων. Παρακατω ένα μικρό μέρος της παρουσίασης.

Το μόνο εύκολο για αυτόν λοιπόν είναι να προσαρμόσει σε αυτό το εμφύτευμα τις λειτουργίες της νέας ταυτότητας που όπως είδαμε παραπάνω μέσα στο 2021 θέλουν να έχουν προωθήσει.

Ο Elon Musk επομένως θα μπορεί να δώσει λύση σε όλες τις αρρώστιες , καθώς και αναπηρίες πάσης φύσεως. Εκτός από αυτά θα μπορεί να διευκολύνει και τη ζωή του κάθε ενός αφού θα του παρέχει απεριόριστη βάση πληροφοριών και γνώσης για όλα τα θέματα.

Κάπου εδώ σκέφτεσαι που κολλάει ο Bill Gates. Όλα τα παραμύθια όπως και αυτό που διαβάζεις χρειάζονται ένα κακό λύκο. Ο “φιλάνθρωπος” Gates με του χειρισμούς του και τις χορηγίες του σε διάφορους οργανισμούς έσπειραν πανικό , κατέστρεψαν την παγκόσμια οικονομία και πιθανόν και στο μέλλον μέσω του εμβολίου του να μειώσει και το παγκόσμιο πλυθησμό όπως εχει ο ίδιος δηλώσει σε προηγούμενα χρόνια. Σχετικό βίντεο σε αυτό το σημείο.

Επομένως ίσως βρήκαμε τον κακό λύκο που πιθανόν να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη των κακών δεινών που θα υπάρχουν στο κόσμο τα επόμενα χρόνια. Όλη η προσοχή και το ανάθεμα των ανθρώπων θα επικεντρωθεί στο πρόσωπό του.

Όταν λοιπόν όλος ο κόσμος θα είναι σε απόγνωση λόγο οικονομικών καταστάσεων αλλά και υγείας θα εμφανιστεί η λύση. Τη λύση αυτή θα τη φέρει ο δεύτερος λύκος του παραμυθιού μας. Αυτός ο λύκος όμως φοράει προβιά.

Ο τέλειος “φιλάνθρωπος” θα δώσει τέλος σε όλα τα δεινά των ανθρώπων. Θέματα υγείας , θέματα οικονομίας , θέματα ανομίας (βλέπε λεηλασίες black lives matter) , θέματα υπερβολικής κρατικής βίας (βλέπε δολοφονίες Αφροαμερικανών πολιτών από αστυνομικούς στην Αμερική)

Σε όλα αυτά το εμφύτευμά του θα είναι η λύση. Μέσω του παγκόσμιου ελέγχου. Το 5g με τους δορυφόρους του που δεν σταματά να στήνει γύρω από τη γη θα είναι το ισχυρότερο όπλο επιβολής της βούλησής του.

Βρήκαμε επομένως το κακό το λύκο που το ίδιο σύστημα τον ανέχεται σκανδαλωδώς και στο μέλλον θα τον παρουσιάσει ως τον σούπερ κακό όλων των δεινών.

Βρήκαμε και τον λύκο που φοράει τη προβιά και το σύστημα θα τον αναδείξει ως την μοναδική και καλύτερη λύση για την ανθρωπότητα.

Έχε υπόψη σου ότι τα τελευταία αναχώματα στα οποία οι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν όπως θρησκεία και πατρίδα θα γκρεμιστούν μέσω αυτού του παγκόσμιου χάους λόγο υγείας , οικονομίας αλλά και τρομοκρατίας. Για τα δύο πρώτα είπαμε ο κακός ο λυκος και για το τριτο οι κακές θρησκείες.

Οι γέροντες και οι άγιοι της Ορθοδοξίας έχουν πει ότι ο Θεός θα τους χαλάσει τα σχέδια.

Η προετοιμασία για όλα τα ενδεχόμενα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί λάθος τακτική. Η προετοιμασία δεν είναι πάντα προετοιμασία σε ότι αφορά τα υλικα αγαθά. Η προετοιμασία σε αυτόν τον αόρατο πόλεμο είναι πάνω από όλα πνευματική.

Ο Χριστός ας γίνει οδηγός μας σε αυτόν τον αόρατο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου