Breaking

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ … ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ…

 

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++

Ο Τριαδικός Θεός,ο πάντων Πλάστης και Δημιουργός,βαρυσήμαντο μήνυμα απευθύνω,προς τον δικό Μου πιστό λαό.

Παιδιά Μου, δώστε πολλή προσοχή, εις αυτό το μήνυμά Μου,για να μπορέσετε να εννοήσετε τα λόγια τα δικά Μου.Έρχονται κατ’ επάνω σας, ειδήσεις και ανακοινώσεις λογής- λογής, που δεν ξέρει πλέον, τι να πιστέψει ο καθείς.

Σκέτη παραφροσύνη,κανείς δεν παίρνει της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Άλλος για να μην γίνει δυσάρεστος εις τους κρατούντας,άλλος γιατί βολεύεται γενικώς,εάν άλλοι αποφασίζουν για το δικό του δήθεν καλό,και τους εμπιστεύεται τυφλά,και δεν βάζει τον νου του και την λογική του,να σκεφθεί και να κρίνει,εάν είναι πραγματικά για το καλό του,όσα οι άλλοι αποφασίζουν για το άτομό του.

Δεν αντιλαμβάνεται, ότι τον νάρκωσαν κανονικά,του φόρεσαν στα μάτια παραμορφωτικά γυαλιά,του έκλεισαν το στόμα για να μην μιλά,αλλά να δέχεται ό,τι του κάνουν στωϊκά.

Του έκλεισαν την μύτη, για να μην παίρνει οξυγόνο πολύ,αλλά να δηλητηριάζεται με την δική του εκπνοή,με το διοξείδιο που αποβάλλεται με αυτήν.

Και έτσι τους έρχεται πιο οικονομικά,δεν χρειάζεται όπως στο Νταχάου,να ξοδεύονται για δηλητήρια κανονικά,αφού τώρα ο καθένας με την θέλησή του,δηλητηριάζει την αναπνοή του.

Και είναι τόσο πολύ το σκοτάδι που επικρατεί,που χάνεται η όποια λογική φωνή,που τον κίνδυνο διαλαλεί.

Γι’ αυτό από καιρό σας έχω πολλάκις ειδοποιήσει,να κλείσετε την ΤΗΛΕΣΚΟΤΙΣΗκαι να μην ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,αφού είναι παιδιά Μου σατανικές παραπλανήσεις,που έχουν σκοπό να θολώνουν εκατό τοις εκατότο ιδικό σας μυαλό.

Τους αφήνω ο Μέγας Θεός, γιατί θέλω ο καθείςτον πραγματικό του εαυτό να δείξει,πριν η σκούπα της Θείας Μου Δικαιοσύνης,όλους αυτούς σκουπίσει.

Ο κακός να δείξει όλη του την κακία,ο μοχθηρός, όλη του την μοχθηρία,όλο το δηλητήριο που κρύβει το ψυχικό τους,απέναντι στον συνάνθρωπό τους.

Διαγωνίζεστε όλοι αυτήν την εποχή,ο καθείς διαλέγει μόνος του,τον τόπο που εις την αιωνιότητα θα βρεθεί.

Δεν θα χρειαστεί να αποφασίσω Εγώ,αφού ο καθένας εντελώς ελεύθερος αποφάσισε γι’ αυτό,από τώρα που βρίσκεται εις τον τόπο τον γήινο αυτό.

Όταν Εμένα τον Αληθινό Τρισυπόστατο Θεό,δεν θέλει ούτε να ακούσει ούτε και να δει,πείτε Μου, πώς γίνεται εις τον Παράδεισό Μου να μπει ,και εις την αιωνιότητα μαζί Μου να ζει;

Εάν Εγώ με το ζόρι τον βάλω εκεί,θα είναι ο ταλαίπωρος δυστυχής,αφού το Φως και την χαρά και ευφροσύνη μισεί,και η ψυχή του το σκοτάδι και την κακία και το μίσος ποθεί…

Βλέπετε παιδιά Μου λοιπόν,πως δεν φταίω ο Θεός,δεν Είμαι άδικος και κακός,αλλά σέβομαι το αυτεξούσιο καθενός,και σέβομαι την κάθε απόφασή του,παρ’ όλον που πονώ για την λαθεμένη απόφασή του,γιατί είναι για Μένα, αγαπημένο παιδί Μου,που του είχα δώσει ευκαιρίες πολλές,όμως δεν εκμεταλλεύτηκε για το καλό του αυτές.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑ ΘΑ ΞΕΔΙΑΛΕΧΘΕΙ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ;

ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ,ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΜΠΕΙ,ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙ;

Εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη αγάπηπου του είχα ο Πατέρας Θεόςκαι χρόνια και χρόνια μακροθυμούσα,γιατί την σωτηρία του ποθούσα,όχι δυστυχώς για το καλό του,αλλά για τον αιώνιο χαμό του.

ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΠΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙΓΙΑ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΑΥΤΗΣ.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑΙ, ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΕΝΗ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΑΒΟΥΝΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ.

ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΧΥΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΥΚΛΩΝΑΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ,ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ,ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΗ,ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣΔΕΝ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΚΕΙ,Η ΙΔΙΑ Η ΓΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗ.

Ναι, ο τυφώνας που έρχεται,θα παρασύρει όλα τα σαπρά,όμως θάρρος εσείς δικά Μου πιστά παιδιά,εσείς θα απολαμβάνετε την δική Μου προστασία και θαλπωρή, μέσα εις την αγκάλη Μου την Πατρική.

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ Ο ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ,Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.

Αμήν γένοιτο και τω Τρισυποστάτω Θεώ δόξα.+++

oimos-athina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου