Breaking

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τελικά αυτοί που κοινώνησαν κανονικά το Πάσχα, χωρίς μάσκες, τι απέγιναν; Πέθαναν; είχαν κρούσματα;

ΙΧΝ

Ναι, στην Γεωργία δεν έκλεισαν οι εκκλησίες και ο κόσμος κοινωνούσε κανονικά τον Χριστό. Δεν είναι θρησκευτικό το θέμα. Δεν είμαι θεολόγος. Γράφω αυτό το άρθρο για να σου μοιραστώ πράγματα για το Σύστημα, τη Νέα Τάξη που σου επιβάλουν και το πόσο εύκολα την δέχεσαι.

Σου επιβάλλεται σταδιακά στο όνομα της “υγείας” η άρνηση της Ελευθερίας σου και του Χριστού (ούτως ή άλλως όλα τα αγαθά, μόνο από Αυτόν προέρχονται). Αν σε άλλες χώρες κοινώνησαν κανονικά, τότε εμείς εδώ τι λόγο θα δώσουμε; Ή μήπως θεωρείς ότι δεν μας πέφτει απολύτως καμία ευθύνη;

Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο που ο κόσμος προσήλθε στους ναούς και κοινώνησε κανονικά, απλά με προσοχή, και μετά απάντησε μου στα ερωτήματα μου (τα οποία ερωτώ και ο ίδιος τον εαυτό μου).

– Γιατί μας έκλεισαν τις εκκλησίες;

Άρα λοιπόν, εφόσον όλος αυτός ο κόσμος, δεν νόσησε ή δεν αρρώστησε ή δεν πέθανε (γιατί εφόσον έχουμε πανδημία έπρεπε να ήταν όλοι νεκροί τώρα), τι συμβαίνει;

Απάντησε μου στο ερώτημα. Εφόσον τελικά ΔΕΝ μεταδίδεται ο ιός με την Θεία Κοινωνία γιατί έκλεισαν τις εκκλησίες;

Γιατί απειληθήκαμε τόσο, πιστοί και ιερείς; Κοιτάξτε μια απλή αναζήτηση στην λέξη κοινώνησαν. Προς το παρόν μου βγάζει σταθερά 1ο αποτέλεσμα: “Πρόστιμα 20.000 ευρώ στις εκκλησίες που οι πιστοί κοινώνησαν από το ίδιο κουταλάκι.” Δεν αναφέρω site, μην κάνουμε και διαφήμιση στους εχθρούς μας.

Γιατί αυτή η επίθεση λοιπόν; μπορείς να μου απαντήσεις;

– Γιατί δεν μίλησες και γιατί δεν αντέδρασες;

Τι φοβήθηκες; μην σε σκοτώσουν; μην σε καταδικάσουν σε θάνατο; μην μπεις φυλακή; μην πληρώσεις πρόστιμο; μην απειληθεί ο μισθός σου; μην αρρωστήσεις; τι θα πει ο κόσμος; ή όλα τα παραπάνω;

Ο κόσμος που κοινώνησε γιατί δεν έπαθε τίποτα; ή τελικά έχεις πηγές ότι όλοι είναι νεκροί (εφόσον είπαμε πανδημία σημαίνει μαζικός θάνατος); Μήπως εμείς ήμαστε οι πνευματικά νεκροί;

Τι είναι τελικά η ορθοδοξία σε καιρό εσχάτων; Είναι μια ασφάλεια μισθού και ησυχίας;

– Γιατί δέχεσαι όλα τα μέτρα που σου επιβάλουν, έτσι αβίαστα;

Εκτός από ορισμένους τρελούς και γραφικούς (πιστεύω 5% του πληθυσμού), όλοι δεχόμαστε όλη αυτή την παράνοια, έτσι. Χωρίς καμία δική μας προσωπική έρευνα και ερώτηση.

Επιτρέπεις να σου χτίζουν την “αλήθεια” σου οι τρίτοι, χωρίς καν να περνάς φίλτρο.

Και το χειρότερο δεν είναι πως χτίζεις μια αλήθεια πάνω σε ψέματα και φόβο, αλλά αν σου δείξουν λιγάκι από μερικές σταγόνες αλήθειας τότε θίγεσαι και αρχίζεις νιώθεις άσχημα και τσακώνεσαι.

Όπως για παράδειγμα τώρα, αν σου πω ότι αν ΔΕΝ αντιδράσουμε μαζικά (τουλάχιστον η πλειοψηφία), τότε τα επόμενα μέτρα στο όνομα της “υγείας” θα σου παίρνουν ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση το παιδί σου, ή τον ηλικιωμένο γονιό σου και θα τον πηγαίνουν σε σπιναλόγκες. Από εκεί και μετά ίσως να μην τον ξαναδείς, και δεν θα σου υπογράψει ποτέ κανείς από τι έφυγε. Φυσικά ξέρεις τι θα ανακοινωθεί.

Αυτό πως σου φάνηκε; Πως το διάβασες; Τι θέλεις για να το πιστέψεις; Να στο πει κάποιος γιατρός ΜΟΝΟ από ένα δημόσιο κανάλι; Αυτό συνέβη στην Ιταλία, και συμβαίνει σε πολλές χώρες παγκοσμίως με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα την αντίδραση του πλήθους.

Αυτός ο γιατρός που λέει ότι οι μάσκες ΔΕΝ κάνουν κανένα καλό στα παιδιά δεν σε πείθει;

Πόσα άλλα βίντεο δεν έχει ανεβάσει ο Stranger και όλοι οι κυνηγοί αλήθειας που δείχνουν γιατρούς; Γιατί δεν σε πείθουν;

Από την δική μου εκτίμηση, και τα αμέτρητα βίντεο που έχω δει παγκοσμίως από γιατρούς, τα μέτρα που επιβάλλονται, όχι μόνο δεν αφορούν την προστασία μας, αλλά βοηθούν στην εξασθένιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ώστε να κολλήσουμε αυτή την ίωση και να καταγραφούμε ως κρούσμα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Τα υπόλοιπα έρχονται.

Κλείνοντας σε αυτό το άρθρο θα σου αναφέρω, πως πέρα από την άρνηση που επιτελούμε όλοι μαζί στον Χριστό, απλά γιατί δεχόμαστε όλους τους παραπάνω φόβους, το Σύστημα δουλεύει παράλληλα και σε μια άλλη αγαπημένη του εργασία: την πανθρησκεία.

Όσο εσύ ο πιστός χριστιανός ορθόδοξος φοβάσαι το πόλεμο του συστήματος λες και κανένας ΠΟΤΕ δεν εκδιώχθηκε για τον Χριστό, καθούμενος στον καναπέ σου, το Σύστημα σου φέρνει την πανθρησκεία, όπου ενώ θα έχουμε όλοι ισοπεδώσει τα πάντα στο όνομα της “υγείας”, και ενώ παράλληλα θα έχουμε μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι (λάθρο, βεγκανιστές, γιόγκες και λοάτκι), θα σου πει: “Μην τσακώνεστε βρε παιδιά, ελάτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε.”

Αυτό το πήρες χαμπάρι πότε έγινε, ή μπα; Τον ορθόδοξο τον βλέπεις;

Ή περιμένεις να εμφανιστούν Παπαφλέσσες από κανένα βουνό να μας εμψυχώσουν; Τόσες προφητείες τι τις διαβάζεις; Τέρμα οι Παπαφλέσσες! Τώρα οι περισσότεροι βλέπεις τι κάνουν, δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω.

– Μήπως τελικά ήμαστε πολύ χλιαροί ορθόδοξοι και πρέπει να αναλάβουμε δράση;

Μπορείς να βγεις έξω και να φωνάξεις σε όλους ότι το Σύστημα ψεύδεται; Ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος; Τα μέτρα δεν μας προστατεύουν; Μπορείς να το πεις σε συγγενείς σου; Μπορείς να το συζητήσεις;

Αυτόν το ήξερες; Είδες τι έκανε στο σύστημα; Διάβασε τον βίο του, δίνει κότσια.

Εντάξει, θα μου πεις ήταν άγιος, είχε θεία βοήθεια. Σίγουρα. Αλλά εμείς ήμαστε τόσο αβοήθητοι που ούτε τα βασικά δεν μπορούμε να κάνουμε;

Σε λίγο θα πρέπει να δεχθείς ή να αρνηθείς μέσω του εμβολίου όλο αυτό το έργο. Αν έχεις το εμβόλιο θα σου παρέχονται όλα (από νοσοκομείο μέχρι συναλλαγές), αν δεν το έχεις όχι. Ακόμη και ο Χριστός.

Τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα περιμένεις να πέσει το Σύστημα, όπου δεν θα έχεις όχι απλά ίντερνετ αλλά ούτε και ρεύμα, νερό και φαγητό; Μην σε ξενίζει και αυτό. Τα άρθρα που διαβάζεις, θα είναι απλά μια ανάμνηση, και κάπου σε σπηλιές και καταφύγια θα λες “διάβαζα και εγώ Stranger και ΚΑΤΟΧΙΚΑ”.

Τότε όμως ο “κακός λύκος” θα έχει φυσήξει ήδη το αχυρένιο σπιτάκι μας. Καλή αντάμωση.

Πίγκος ο 3ος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου