Breaking

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ασύλληπτη παραμόρφωση προσώπου και σώματος – Νοσοκόμα εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις (ΦΩΤΟ)


plastic

Μια νοσοκόμα από την Αυστραλία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι εθισμένη στην πλαστική χειρουργική, έχει ξοδέψει περίπου 55.000 λίρες για επεμβάσεις, μεταξύ των οποίων πολλές για τα στήθη της.

Ο λόγος για την 31χρονη Τάρα Τζέιν ΜακΚόναχι (Tara Jayne McConachy) από τη Μελβούρνη, η οποία ορκίστηκε να συνεχίσει να υποβάλλεται σε πλαστικές επεμβάσεις για να ενισχύσει και να διατηρήσει την εμφάνιση της «πλαστικής κούκλας». Στα επόμενα σχέδιά της περιλαμβάνονται μέχρι και αφαίρεση πλευρών, καθώς και αλλαγή χρώματος στα μάτια.

Έχοντας πάνω από 85 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, η Τάρα δημιούργησε πρόσφατα έναν λογαριασμό στο OnlyFans για τη χρηματοδότηση περαιτέρω διαδικασιών, συγκεντρώνοντας πάνω από 5.000 λίρες τις πρώτες τρεις ημέρες.

Μιλώντας στην Daily Star, η 31χρονη είπε πως μέχρι στιγμής έχει κάνει πέντε αυξητικές στήθους, ρινοπλαστική, έχει βάλει εμφυτεύματα γλουτών, έχει κάνει botox, έχει βάλει όψεις πορσελάνης στα δόντια, καθώς και εμφυτεύματα στο πρόσωπο.

«Δεν ξέρω το ακριβές ποσό που έχω ξοδέψει στις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά πλησιάζει εύκολα τα 100.000 δολάρια», έχει αναφέρει η ίδια η νοσοκόμα, η οποία δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Τάρα βρισκόταν στην Ευρώπη, έχοντας κάνει ακόμα μία χειρουργική επέμβαση, όταν ξεκίνησε η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. «Δεν είχα χρόνο να ανακάμψω σωστά καθώς η Αυστραλία προτρέπει κατοίκους που ήταν στο εξωτερικό να επιστρέψουν αμέσως στο σπίτι τους καθώς τα σύνορα κλείνουν. Δόξα τω Θεώ είχα τη μαμά μου μαζί μου γιατί δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτήν!», έχει δηλώσει η ίδια.

Το μικροσκοπικό μοντέλο καυχιέται ότι έχει αναλογίες 37 – 17 – 29. Μάλιστα, δε διστάζει να παραδεχθεί, ότι «δεν υπάρχει όριο για εμένα όταν πρόκειται για πλαστικές επεμβάσεις. Είναι απίστευτα εθιστικό και θέλω ήδη μεγαλύτερα στήθη!».

«Μόλις επιτραπεί το ταξίδι, έχω σχέδια να επιστρέψω στο εξωτερικό για να επισκεφτώ τον χειρουργό μου και να αυξήσω το μέγεθος του στήθους μου. Εξετάζω επίσης να αλλάξω το χρώμα των ματιών μου σε ένα ακόμα πιο ζωντανό πράσινο, καθώς και να φτιάξω τα βλέφαρά μου με canthoplasty, βλεφαροπλαστική και ανύψωση φρυδιών. Πιθανότατα θα βάλω εμφυτεύματα στο μάγουλο, θα κάνω ένα μίνι λίφτινγκ και εξετάζω ακόμη και την πιθανότητα να αφαιρέσω πλευρά για μια πιο λεπτή μέση».

Όσο για το ποιο χαρακτηριστικό πάνω της θεωρεί ότι είναι το σήμα κατατεθέν της, υποστηρίζει πως αυτό είναι τα χείλη της. «Πάντα σιγουρεύομαι ότι είναι ωραία και φουσκωτά και κάνω τακτικά ενέσεις», δηλώνει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου