Breaking

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – Η “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ – ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ Η ΕΥΠ

 

Νέες πληροφορίες, ώρα 11:01

Πολλές είναι οι καταγγελίες που δείχνουν πως η φωτιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας είναι αποτέλεσμα προβοκάτσιας, γι’ αυτό τον λόγο ενεργοποιείται η ΕΥΠ.

Το είπε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνεντεύξεις του πως εξετάζεται και το σενάριο του εξωγενούς παράγοντα. Λόγω αυτού, μάλιστα, δόθηκε εντολή να ενεργοποιηθεί το δίκτυο πληροφοριών της ΕΥΠ!

Στόχος της εντολής αυτής είναι να διερευνηθεί αν υπάρχει υποκίνηση από εξωγενείς παράγοντας για τα όσα έγιναν στη Μόρια.

Ο Στέλιος Πέτσας δεν έκρυψε την εκτίμησή του ότι η φωτιά δεν ήταν τυχαία, σημειώνοντας πως υπήρξε ένα πολύ εκτεταμένο μέτωπο αντίδρασης από τους παράνομους μετανάστες όταν τους ζητήθηκε να μπουν σε καραντίνα.

Αρχικό κείμενο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Λέσβο, έπειτα από τις φωτιές που ξέσπασαν το βράδυ και έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος του ΚΥΤ Μόριας, με την Ελληνική Αστυνομία να στέλνει ενισχύσει από την Αθήνα στη Λέσβο.

Ειδικότερα, αναχώρησαν στις 7 το πρωί τρεις διμοιρίες ΜΑΤ από την Ελευσίνα με στρατιωτικό αεροσκάφος και αναμένεται να φτάσουν στο νησί στις 09:00.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν ήδη ισχυρές δυνάμεις στο νησί, ωστόσο όλοι οι αλλοδαποί (περίπου 12.000) που βρίσκονταν στο ΚΥΤ μετά τις πυρκαγιές είναι συγκεντρωμένοι εκτός της δομής, όπου φυλάσσονται και αναζητούνται λύσεις για τη στέγασή τους.

Τα χειρότερα σενάρια γίνονται πραγματικότητα στη Μόρια. Αποδεικνύοντας όμως, πως ενώ τα σενάρια υπήρχαν η προετοιμασία για την αντιμετώπιση τους ήταν μηδενική.

Ο καταυλισμός της Μόριας κάηκε και συνεχίζει να καίγεται σχεδόν στο σύνολο του, ενώ μεγάλος αριθμός αλλοδαπών έχουν διαφύγει προς τα γύρω βουνά. Πολλοί είναι αυτοί που κατευθύνονται και προς την πόλη.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό που έγινε στην Μόρια δεν είναι πρόβα τουρκικής «μαύρης επιχείρησης»; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έδρασαν Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ ή καλύτερα Τουρκμένοι τζιχαντιστές οι οποίοι είναι συνειδησιακά και εθνικά Τούρκοι αλλά γράφονται λόγω διαβατηρίου ως Σύροι «πρόσφυγες»;

«Διερευνάται και ο τρόπος και τα αίτια που οδήγησαν στον εμπρησμό, διότι η Πυροσβεστική δεν μπόρεσε να δράσει όπως θα μπορούσε, καθώς την απέτρεψε όλη αυτή η έκρηξη και η αντίδραση στον οικισμό μετά την πληροφόρηση για θετικά κρούσματα. Δόθηκε πραγματική μάχη όλη νύχτα. Το νησί θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», τόνισε στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Επί της ουσίας ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρεί πως υπήρξε κάποιου είδους «μαύρη επιχείρηση».

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Turkiye (διαβάστε ΕΔΩ).

Το “ρεπορτάζ” έλεγε ότι τουρκμένοι τζιχαντιστές δηλώνουν υποταγή στο Σουλτάνο και είναι έτοιμοι να εισχωρήσουν στην Ελλάδα και να πολεμήσουν για τους Τούρκους.

Το ζήτημα όμως είναι πόσοι από αυτούς βρίσκονται σε «δομές φιλοξενίας» και βρίσκονται στην χώρα μας δήθεν ως Σύροι πρόσφυγες (γιατί έτσι είναι πολιτογραφημένοι αλλά επί της ουσίας είναι Τούρκοι).

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως ανθρώπινο «κύμα» στον Έβρο για να απασχολήσουν την ελληνική άμυνα πριν κάποια κύρια τουρκική επίθεση.

Τελικά σε μια ενδεχόμενη σύρραξη, εμείς προς τα που θα έπρεπε να έχουμε στραμμένη την κάνη; Στα ανατολικά ή ακόμα και στην ίδια μας τη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου