Breaking

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Οταν ο Καθηγητης μου ΔΕΝ αντιστεκεται….

 

Μπορω να πω πραγματικα οτι εχουμε μεγαλο προβλημα , μεγαλο προβλημα μεσα στα μεγαλα προβληματα ..!
Σημερα πηγα στο σχολειο να ενημερωθω και να ενημερωσω … ! Θεωρω οτι θα ημουν ψυχραιμος και με ηρεμια μετα απο αυτο …αλλα ειμαι τουρμπο !

Τον νομο 2682/2020 δεν τον γνωριζαν μολις ενημερωνοντουσαν , σε ερωτηση μου για την αναγκη ενημερωσης των γονιων ακουσα το …θα το αναρτησουμε στο Ιντερνετ !

Γονεις που ρωτησα δεν τον γνωριζαν !

Πηγα στον Προεδρο του συλλογου γονεων και κηδεμονων…

εμαθα οτι απαγορευεται να γινει γενικη συνελευση γονιων… !!!!..λογο συγκενρωσης πολλων ατομων !… Οταν ειπα οτι τα παιδια πρεπει να ενημερωθουν για το νομο για να ασκησουν αν θελουν το δικαιωμα της καταληψης …εμαθα οτι οι καταληψεις ειναι πλεον παρανομες !!!…..

Το θεμα αποχης …ειναι ενα μεγαλο μηδενικο! ….δεν ειδα να λειπει κανα παιδι ..παρα μονο το δικο μου !
Δεκα χρονια σας μιλαω για την Υπεροντοτητα πληροφοριας …πως μας νικαει και πως μας παρσερνει μεσω της επιφανειας πληροφοριας !

Ενω υπαρχει παντα το η αγνοια του νομου δεν δικαιολογειτε …δεν υπαρχει κανενας νομος να τιμωρησει οσους εμποδιζουν την διαδοση του νομου !!!!….Το FACEBOOK Η ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ δεν θα τα τιμωρησει κανεις που ειναι υπευθηνα στο οτι αυτο το αρθρο δεν θα το δουν 50.000 ατομα αλλα μονο μερικα !!!…. Ατομα τα οποια εχουν επιλεξει να παιρνουν πληροφορια απο μενα !

Ζουμε σε ενα κοινοβουλευτικο πραξικοπημα οπου και οι 300 συμμετεχουν με σκοπους την εξυπηρετηση του παγκοσμιου σχεδιασμου της Νεας Ταξης …και καθομαστε ολοι παγωνια επειδη δεν ειδαμε τα Τανκς !

Τι θα κανω ; .Αυριο θα καταθεσω την νομικη συμβουλη του Αντωνιαδη την οποια θα σας βαλω απο κατω … και θα δωσω στον γιο μου μια μασκα που θα λεει επανω …”Οταν ο καθηγητης μου δεν αντιστεκεται”..Μονο ετσι θα γλυτωσω στο να χασει φετος το παιδι μου την χρονια του …!

Η δηλωση προς καταθεση απο τους γονεις ..

ΔΗΛΩΣΗ

Προς κον/α Διευθυντή/ντρια του …

Οι υπογράφοντες … (ο/η υπογράφων/ουσα, σε περίπτωση μονογονέα) δηλώνουμε ότι δεν θα φοιτήσει ο υιός/η θυγατέρα μας … στην …Τάξη του …, όσο ισχύει η εκ του νόμου υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας. Σημειώνεται ότι η απόφασή μας αυτή ουδεμία ποινική διάταξη παραβιάζει, αφού η σχετική διάταξη του Ποινικού Κώδικα έχει καταργηθεί.
Την απόφασή μας αυτή τη στηρίζουμε σε δύο δεδομένα:

Αφενός, στην επιστημονική παραδοχή περί επικινδυνότητας της χρήσης μάσκας από τον πληθυσμό, τόσο από τον γενικό όσο και ειδικώς από τα παιδιά, παραδοχή η οποία υπήρξε από πολλούς επιστήμονες, τόσο της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων του Υπουργείου Υγείας, όπως είναι οι λοιμωξιολόγοι Σωτήριος Τσιόδρας και Νικόλαος Σύψας όσο εκτός της επιτροπής αυτής, όπως είναι ο παιδίατρος Αναστάσιος Χατζής.

Μπορεί οι ανωτέρω, όλως ενδεικτικώς αναφερόμενοι, επιστήμονες, οι οποίοι είχαν επικαλεστεί πληθώρα μελετών που τεκμηρίωναν την ανωτέρω επιστημονική παραδοχή, να έκαναν στροφή 180 μοιρών και να υποστηρίζουν σήμερα τα ακριβώς αντίθετα, πλην όμως δεν έχουν επικαλεστεί τις αντίστοιχες επιστημονικές μελέτες που να δικαιολογούν τη στροφή αυτή και κυρίως να καταρρίπτουν τις μελέτες εκείνες που επικαλούντο και τεμηρίωναν την αρχική ξεκάθαρη θέση τους, ώστε, και σε κάθε περίπτωση, η αντιφατική στάση των επιστημόνων αυτών και κατ’ επέκταση η αντίστοιχη κυβερνητική στάση έναντι της χρήσης μάσκας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα σύγχυσης και αβεβαιότητας γύρω από την ασφάλεια της χρήσης μάσκας από τον/ην υιό/θυγατέρα μας, καθιστώντας απαγορευτική τη φοίτησή του/ης υπό τις συνθήκες αυτές.

Αφετέρου, λαμβάνοντας υπόψη την καθολική επιστημονική και κατ’ επέκταση κυβερνητική παραδοχή περί της μεγάλης μεταδοτικότητας και σοβαρής επικινδυνότητας του ιού Covid-19, σε συνδυασμό με την παράλληλη καθολική επιστημονική και κυβερνητική παραδοχή ότι η χρήση μάσκας περιορίζει αλλά δεν μηδενίζει τις πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός αυτός στο/ην υιό/θυγατέρα μας, κρίνουμε ότι η απόφασή μας να τον/ην στείλουμε στο σχολείο υπό τις συνθήκες αυτές πιθανής βλάβης της υγείας του/της, θα συνιστούσε έκθεσή του/της σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής του.
Περαιτέρω, και σε περίπτωση που υπό οποιεσδήποτε συνθήκες αποφασίσουμε να στείλουμε τον/ην υιό/θυγατέρα μας στο σχολείο, σας δηλώνουμε τα κάτωθι:

-Σε περίπτωση που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε οιαδήποτε ιατρική πράξη στον/ην υιό/θυγατέρα μας, έχετε εκ του νόμου υποχρέωση να μας ειδοποιήσετε και να μην επιτρέψετε χωρίς την παρουσία μας την πράξη αυτή στον/ην υιό/θυγατέρα μας, άλλως σας δηλώνουμε ότι εκτός από τους υπεύθυνους κάθε φορά ιατρικούς φορείς, θα αναζητήσουμε τις σχετικές αστικές και ποινικές ευθύνες και από εσάς.

-Την απόφασή μας σχετικά με την επιχειρούμενη κάθε φορά ιατρική πράξη, ιδία δε αυτήν του δειγματοληπτικού τεστ, και αφού προηγουμένως ειδοποιηθούμε, θα τη γνωστοποιήσουμε στους αρμόδιους κάθε φορά φορείς που τυχόν επισκεφτούν προς τούτο το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το απόλυτο δικαίωμα να ζητήσουμε την έγγραφη αιτιολόγηση της απόφασης για τη διενέργεια της ιατρικής πράξης, αλλά και το απόλυτο επίσης δικαίωμα, είτε της παρουσίας δικού μας ειδικού επιστήμονα κατά τη διενέργεια της ιατρικής πράξης, είτε να επιμεληθούμε εμείς της διενέργειάς της σε ιατρικό χώρο της δικής μας επιλογής και εμπιστοσύνης, αφού ο νόμος 4682/2020 δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το δικαίωμά μας αυτό και ούτε θα συνιστούσε μη συμμόρφωση η επιλογή μας να διενεργηθεί η ιατρική πράξη σε ιατρικό χώρο της επιλογής μας.

-Τέλος, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4682/2020, προβλέπεται η υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων αλλά και του περιορισμού ενηλίκων και ανηλίκων, αφού ο νόμος δεν ξεχωρίζει, ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, ακόμη και με “εύλογες υπόνοιες”. Με τις διατάξεις αυτές, ο/η υιός/θυγατέρα μας, με “εύλογες υπόνοιες”, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ακόμη και από ένα απλό συνάχι ή βήχα, μπορεί να μεταφερθεί με απόφαση του “αρμοδίου κάθε φορά οργάνου” έως και στις εγκαταστάσεις αυτές.

-Πλην όμως, εσείς υποχρεούστε να εφαρμόσετε τις ειδικότερες οδηγίες που επί τούτου εστάλησαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο σχολείο το οποίο διευθύνετε. Σύμφωνα με αυτές, σε περίπτωση που ένα παιδί παρουσιάσει συμπτώματα covid-19, τα οποία βεβαίως θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα οποιουδήποτε κορωνοϊού ή του ιού της γρίπης, θα καλούνται υποχρεωτικά οι γονείς να το παραλαμβάνουν και να το μεταφέρουν στο σπίτι.

Ως εκ τούτου σας καθιστούμε υπεύθυνο της τήρησης των ειδικών αυτών οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., οι οποίες εν προκειμένω υπερισχύουν των διατάξεων του νόμου 4682/2020. Σας δηλώνουμε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφούμε δικαστικά και εναντίον σας και όχι μόνο κατά αυτών που θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν τον/ην υιό/θυγατέρα μας εκτός του χώρου ευθύνης σας, για το αδίκημα της αρπαγής κατά τις διατάξεις του άρθρου 322 του Ποινικού Κώδικα.

-Σας ενημερώνουμε ότι έχει επιδοθεί εξώδικο αίτημα από 30.000 γονείς στην Υπουργό Παιδείας, στο οποίο εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι για τους οποίους έχουν αποφασίσει να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, ιδία έναντι όσων αποφάσισαν το μέτρο της υποχρεωτικότητας της μάσκας στα σχολεία και των επιστημόνων που το εισηγήθηκαν,

…, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Οι δηλούντες γονείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου