Breaking

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

GEWKWN : NEO MHNYMA ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 1/9/2020, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…

Παιδιά μου, ξεκινούν τα γεγονότα πολύ σύντομα, Τις επόμενες εβδομάδες, μήνες, ώρες, ( μόνο Ο Θεός το γνωρίζει ) θα δούμε

Θα σκοτώνονται οι άνθρωποι μεταξύ τους , ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα είναι Χριστούγεννα ΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΩΝ……..

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, πολύ προσευχή, και να έχουμε αγάπη μεταξύ μας και για όλο τον κόσμο, να προσευχόμαστε ακόμη και για τους εχθρούς μας.

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, μετάνοια, προσευχή, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ……….ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ… Τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί.

ΠΕΙΝΑ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ.

Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο χειμώνα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα Χριστούγεννα θα συμβούν φοβερά γεγονότα, το 2021 θα είναι πολύ πιο δύσκολο, ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λογω πείνας…….πεινας πνευματικής και υλικής, οι άνθρωποι θα αγριέψουν λογω των καταστάσεων και της πείνας.

Θα υπάρχει μεγάλη αγριότητα μεταξύ των ανθρώπων, θα θέλουν να πουν μια κουβέντα πνευματική η να πουν τον πόνο τους, και δεν θα βρίσκουν κανένα……. από το πολύ αίμα που θα χυθεί στην γη, θα γίνει κόκκινο το φεγγάρι…… Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΠΟΛΛΩΝ……

Στην αρχή θα εμπλακούν τρεις (3) χώρες, μετά θα εμπλακούν άλλες δυο (2) χώρες και μετά άλλες άλλες δυο (2), ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΤΑ (7) ΧΩΡΕΣ…….όταν θα λάβουν μέρος και οι ΕΠΤΑ χώρες τότε θα είναι το τελευταίο κτύπημα θα είναι Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ……

Κύπρος και Ελλάδα θα είναι ‘’τυχερές’’ διότι θα πάθουν γρατσουνιές, λίγα θα περάσουν εν σχέση με το τι θα περάσουν οι υπόλοιπες χώρες ……

Ιερείς, θα αρχίσουν να πετούν τα ράσα θα αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία, θα βγουν πολλά στην επιφάνεια

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα……… Σας προετοιμάζω παιδιά μου ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .

‘’ Μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια, προσευχή, στα σπίτια σας να έχετε ΑΓΙΑΣΜΟ – ΚΕΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και να προσεύχεστε συνεχώς …. ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, πολύ προσευχή και να έχετε αγάπη μεταξύ σας και για όλο τον κόσμο, να προσεύχεστε και για τους εχθρούς σας.

Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας…….

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN: Μην ξεχνάτε τι μας είπε Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ πριν από 4 μήνες : ‘’ θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.

( θα δείτε ) τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ……ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα σχισθεί στα τέσσερα, η Αμερική μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, και όλα αυτά θα τα δούμε

Θα τρέμει σύμπασα η γη, θ’αλλάξει η μορφή της, αλλού χαράδρες θ’ ανοιχθούν, βουνά θα ισιωθούνε, πόλεις τελείως θα χαθούν, μέσα στην γη θα μπούνε. Πολλοί τελείως ζωντανοί, στο χώμα θα θαφθούνε, χωρίς καν να προλάβουνε το ήμαρτον να πούνε.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό, αυτό όμως που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Τουρκία θα είναι Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ………

Η θάλασσα του Μαρμαρά και η Μεσόγειος θα γεμίσει από πτώματα παιδιών ( νέων ανθρώπων ) που δεν φταίνε σε τίποτα… Οι Άγιοι έχουν κάνει ΑΣΠΙΔΑ για εσάς ( ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ) για να σας προστατέψουν…….

Παιδιά μου θα τους ανατρέψω την ώρα που θα κάνουν την αποβίβαση…..Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

Μην σκεφτείτε άσχημα την ώρα των γεγονότων, θα περάσετε μέσα από έναν δρόμο που δεξιά και αριστερά θα καίγονται με φλόγες που δεν θα έχετε ξαναδεί………Η ζέστη μπορεί να σας κάψει την άκρη των μαλλιών, όμως άθικτοι θα περάσετε απέναντι.

Ουαι,ουαι, ουαι σε σας τσακάλια της Γης που δεν χορτάσατε σάρκα, το πνεύμα το κρατά Ο Κύριος, την σάρκα κάντε την ότι θέλετε, εκδηλώνω μέσα από τις φράσεις αυτές την Λύπην Του Πατέρα μας Του Υιού και των Αγίων, διότι σε λίγο δεν θα φθάνουν τα νύχια για να ξεσκίσετε το πρόσωπο σας από θλίψη και πόνο, Πάρτε αυτές τις ημέρες που έρχονται τις σάρκες σας και φάτε τις, εσείς οι αχόρταγοι στο αίμα

 

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου