Breaking

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αγώνας Ιστορικών αυτοκινήτων «Tour du Péloponnèse»

Η Ε.Λ.Ι.Α. (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου) με την αρωγή του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Péloponnèse» το διάστημα 4 ως 10 Οκτωβρίου 2020.

Το Tour du Péloponnèse, είναι ένας αγώνας Regularity που προσφέρει στους λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1500 χιλιομέτρων, εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ έχει καθιερωθεί διεθνώς για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει από οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με σχεδόν 50, κυρίως διεθνή αλλά και ελληνικά πληρώματα να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές αναμένονται «επικές».

Οι προετοιμασίες της Οργανωτικής Επιτροπής του Tour du Péloponnèse εντείνονται καθώς πλέον απομένουν σχεδόν 7 ημέρες για την εκκίνηση του μεγαλύτερου διεθνούς event ιστορικού αυτοκινήτου της Ελλάδας σε συμμετοχές, διάρκεια, αποστάσεις και αριθμό ειδικών διαδρομών!

Πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου