Breaking

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 73ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΡΗΜΑΞΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΡΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ. ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

20-10-26_212107_NASTOYLIS_SOTIRIS

“Από σήμερα ο κόσμος της εστίασης στο Λουτράκι έγινε πιο ¨φτωχός¨

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Σωτήρης Ναστούλης, ένας Αυτοδημιούργητος και από τους πιο παλιούς και πετυχημένους επιχειρηματίες του Λουτρακίου.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους πελάτες του αφού η φήμη του είχε βγει εκτός ορίων, όχι μόνο του Λουτρακίου αλλά και εκτός του Νομού.
Ο  ακέραιος χαρακτήρας του, η συμπεριφορά και η ποιότητά του ¨σκλάβωνε¨ τους πελάτες του.
Ο Σωτήρης ήταν ένας μερακλής!
Δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης από την  δεκαετία του ΄70 με το πιο γνωστό σουβλατζίδικο απέναντι από το ΚΤΕΛ Λουτρακίου και στην συνέχεια που ο χώρος άλλαξε μορφή, άνοιξε την ταβέρνα ¨ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ¨ στην είσοδο της πόλης εδώ και 30 περίπου χρόνια.
Για την κηδεία του θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ πολυαγαπημένε μου θείε…
Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί από σήμερα η οικογένειά μας έγινε φτωχότερη.
Οι ΜΑΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ …
Χαιρετισμούς στην Γιαγιά και στον Παππού.
Μας λείπεις ήδη…

Γιώργος Ναστούλης”.

Aυτά έγραψε συγγενικό του πρόσωπο για τον συμπαθή επιχειρηματία που προτίμησε την αυτοκτονία από μια λειψή επαγγελματική συνέχεια, λόγω του οικονομικού πλήγματος από τον κορωνοιό. Οι ευθύνες συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, είναι αυτονόητες. Καταστρέφουν οικογένειες, ανθρώπους, νοικοκύρηδες με τα απερίσκεπτα λουκέτα, δημιουργώντας έναν νέο κύμα αυτοχειριών στην ελληνική κοινωνία. Ο επιχειρηματίας του Λουτρακίου είναι ο δεύτερος πολίτης που δίνει τέλος στη ζωή του, μετά τον ιδιοκτήτη του Γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο. 

Ως γνωστόν, ο επί δεκαετίες ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Αλκυονίδες” έβαλε τέλος στη ζωή του  καθώς από ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να αντέξει το λουκέτο στο μαγαζί μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας. Σημειώνεται ότι ο 73χρονος πρώην ιδιοκτήτης, λειτουργούσε την επιχείρηση πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό είχε ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με την επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, είχε παραχωρήσει τη διεύθυνση του καταστήματος στον γιο του.

Ωστόσο, οι επιπτώσεις της πανδημίας,  σε συνδυασμό με τη μείωση των πελατολογίου, οδήγησε  τους ιδιοκτήτες στην απόφαση να βάλουν λουκέτο στην επιχείρηση. Ο 73χρονος δεν άντεξε και σύμφωνα με πληροφορίες, του loutraki365.gr, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου