Breaking

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Πρόεδρος Λευκορωσσίας: Μού πρόσφεραν τή πρώτη φορά 92 εκ. καί τήν δεύτερη 900 εκ. ευρώ γιά νά επιβάλω γενική καρατίνα! Βίντεο πληροφορίες από πολωνικό ιστότοπο…

Πρόεδρος Λευκορωσσίας: Μού πρόσφεραν τή πρώτη φορά 92 εκ. καί τήν δεύτερη 900 εκ. ευρώ γιά νά επιβάλω γενική καρατίνα! Βίντεο πληροφορίες από πολωνικό ιστότοπο…Καταλάβατε τώρα γιατί θέλει νά επιβάλει κυρώσεις κατά τής Λευκορωσσίας τού Λουκασιέγκω η ψευδοκυρία Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Ένωσις καί η Χιλτερμέρκελ; Επειδή τό παιδί αυτόν δέν είναι τό “καλό” παιδί αλλά τό άτακτον,  έχασαν τήν ευκαιρία νά τούς εμβολιάσουν μετά όλους!….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Πρόεδρος Λευκορωσίας: Μιζες για Λοκ Ντάουν..Μου έδιναν 92 εκ ευρώ!!!(video)

Και δεύτερη μίζα όταν δεν δέχθηκε πιο μεγάλη 900 εκ ευρω για να φυλακίσει τους πολίτες του

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας ανέφερε σημαντικές πληροφορίες για μίζες -Δωροδοκία στη Χώρα του για την επιβολή του Λοκ Νταουν δηλαδή της ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ των πολιτών του στα πλαίσια της Συνωμοσίας κατά της Ανθρωπότητας..

Ισχυρίζεται ότι έλαβε μια προσφορά 92 εκατομμυρίων δολαρίων για να κλείσει τη χώρα και να οδηγήσει το έθνος στο σπίτι του. Έπρεπε να κλείσει ολόκληρη τη χώρα με το παράδειγμα του πώς το έκαναν οι Ιταλοί:

“Είπε σε συνέντευξη τύπου ότι είχε λάβει μια γενναιόδωρη προσφορά (92 εκατομμυρίων δολαρίων) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να το κάνει” όπως στην Ιταλία “

Όταν ο Λουκασένκο δεν συμφώνησε με αυτό το ποσό, έλαβε μια άλλη προσφορά, αυτή τη φορά για περίπου  900 εκατομμύρια δολάρια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με το ίδιο αίτημα: κλείστε τα πάντα και κάντε “όπως στην Ιταλία”.

“Γνωρίζω από πηγές πληροφοριών ότι παρόμοιες προσφορές έγιναν σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές και όχι μόνο ευρωπαϊκές χώρες.  Γνωρίζω επίσης ότι πολλοί αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων  , συμπεριλαμβανομένου του Σέρβου προέδρου Aleksandar Vučić,που δεν δίστασε για λίγο να αποδεχτεί αυτήν την προσφορά”.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από τον ιστότοπο της Λευκορωσίας www.belta.by

“Ο Lukashenko ρώτησε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση σχετικά με την κατάσταση στον τομέα της παροχής ξένης βοήθειας στη Λευκορωσία.” Τι μας ζητούν οι συνεργάτες μας; Η δυνατότητα χορήγησης Λευκορωσίας 940 εκατομμυρίων δολαρίων, το λεγόμενο γρήγορο χρήμα λόγω κορονοιού.

«Υπάρχουν απαιτήσεις: εσείς, λένε, ενεργείτε όπως στην Ιταλία για την καταπολέμηση του κοροναϊού στη Λευκορωσία. Θεέ μου, δεν θέλω να επαναλάβω την κατάσταση στη Λευκορωσία όπως στην Ιταλία », τόνισε ο Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, η Παγκόσμια Τράπεζα ενδιαφέρεται για την εμπειρία της Λευκορωσίας στην καταπολέμηση του κοροναϊού. – Είναι έτοιμος να μας χρηματοδοτήσει δέκα φορές περισσότερο από ό, τι πρόσφερε, για το γεγονός ότι καταπολεμούμε αποτελεσματικά αυτήν την ασθένεια. Και το ΔΝΤ απαιτεί ακόμη από εμάς: καραντίνα, απομόνωση, απαγόρευση κυκλοφορίας. Τι ασυναρτησίες? είπε ο Πρόεδρος. – Δεν θα χορέψουμε με κανέναν, γράφει ο  belta.by .

Παραδέχομαι καταπληκτικά πράγματα.

Ο Πρόεδρος Λουκασένκο αποκαλύπτει τη δράση του κοροναϊού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προσφέρει δωροδοκία για το κλείσιμο της Λευκορωσίας. Τι είναι έγκλημα.

Το ΔΝΤ προτείνει άλλη δωροδοκία για το κλείσιμο της Λευκορωσίας. Τι είναι έγκλημα.

Πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον κόσμο έχουν λάβει τέτοιες προσφορές.

Πιθανώς όλες οι κυβερνήσεις που έκλεισαν τις χώρες τους επωφελήθηκαν από τη δωροδοκία.

Η Ιταλία έγινε μια παράσταση για ολόκληρο τον κόσμο, υποτίθεται ότι θα ήταν ένα παράδειγμα για τις κυβερνήσεις των κρατών σχετικά με το πώς να κάνουν ένα κλείδωμα (απαγόρευση εξόδου).

Προσφέρθηκαν επίσης μεμονωμένες δωροδοκίες;

ΥΓ Μας δουλεύουν ψιλό γαζί απλά τα πράγματα.

Πηγή από Πολωνικό site

Ελληνική Πηγή: https://amazonios.net/proedros-leykorosias-mizes-gia-lok-ntaoyn-moy-edinan-92-ek-eyro-video/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου