Breaking

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η Κύπρος ακύρωσε το επαίσχυντο ανακοινωθέν της ΕΕ και την… Σακελλαροπούλου


5157802

Μόνος του στάθηκε απέναντι σε ΕΕ και Τουρκία ο Νίκος Αναστασιάδης. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εντελώς μόνος με την Ελλάδα να είναι απούσα όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων.

Έντονο ήταν το παρασκήνιο της «μάχης» που έδωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, καταφέρνοντας να ακυρώσει τα δύο πρώτα κοινά ανακοινωθέντα της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να επιτύχει ένα κοινό ανακοινωθέν ευθυγραμμισμένο με τα συμφέροντα της Κύπρου. Τα δύο πρώτα ανακοινωθέντα περιείχαν τρία απαράδεκτα σημεία για την Κυπριακή Δημοκρατία, τον λαό της Κύπρου και τον ελληνισμό γενικότερα:

1. Αναφορά σε «Διζωνική, Δικοινοτική» λύση!

2. Αναφορά σε «Ταμείο Κοινών Πόρων» για τις δύο κοινότητες, εξισώνοντάς έτσι τους εισβολείς με τους κατοίκους της Κύπρου!

3. Αναφορά σε Πολιτική Ισότητα των κοινοτήτων! Δηλαδή ο εισβολέας νομιμοποιείται και εξισώνεται με τον νόμιμο κάτοικο!

Αυτές οι κατάπτυστες αναφορές, λοιπόν, βγαλμένες από το εφιαλτικό σχέδιο Ανάν, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Κύπρου και είναι προς τιμήν του, διότι αυτός υπήρξε υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν! Και όμως, σήμερα υπηρετούν τα συμφέροντα του κυπριακού έθνους και του ελληνισμού, είπε κι αυτός ένα μεγάλο «ΟΧΙ».

Σε αντίθεση δυστυχώς με τον Κούλη, που παρακολουθούσε απαθής το έγκλημα εις βάρος του κυπριακού ελληνισμού από την ίδια την ΕΕ. Έγκλημα, απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις επαίσχυντης θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ, που σήμερα για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο επικίνδυνος ρόλος του.

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου